Српска полиција не зна за срам

Ovo je ozbiljna pretnja.Jesi li maloletan?

slusaj kao prvo to nije pretnja nisam rekao da cu ja da ga sacekam vec neka grupa zbog toga sto radite omladini kao drugo i da jeste pretnja sta ces da mi uradis majke ti kao trece bas te briga jel sam maloletan ili punoletan to nije tvoja briga i da znas nema niko prava da nikome lupa samare jer nismo u starom veku vec u 21. i ako nisi znao sad se sve resava nazalost samo diplomatijom a ne silom kao sto vecina policajaca primenjuje

Демократија је, омладина има право да угрожава туђа права, а полиција нема право да примењује силу...

Ja mislim da si te klince pandurima odrukao ti. Pa sad lecis svoju savest pljuvanjem tog pijanog malog sabana i pandura balvana.

Tako izgleda, sa strane gledano, i na najsuroviji, ali iskren nacin receno.

Imam, ali ću ga podeliti sa tobom čim mi otkriješ svoj stav prema onima koji sami sebe repuju, važi? :lol:

Nisam klon, samo jedna inkarnacija starog forumaša... cenjena i poštovana dovoljno da zaslužuje reputacije za svoje postove od gomile forumaša. Verujem da će ti se neki i sami javiti. :lol:

Dakle, šta ti misliš o onima koji na temi uđu u opasnu polemiku sa svojim klonom, sa sve razradom teme i uzvičnicima? :lol: Jel misliš da su takvima udarili steroidi u glavu? :mrgreen:

Nisam klon, samo jedna inkarnacija starog forumaša... cenjena i poštovana dovoljno da zaslužuje reputacije za svoje postove od gomile forumaša. Verujem da će ti se neki i sami javiti. :lol:

Dakle, šta ti misliš o onima koji na temi uđu u opasnu polemiku sa svojim klonom, sa sve razradom teme i uzvičnicima? :lol: Jel misliš da su takvima udarili steroidi u glavu? :mrgreen:

:lol:

Искрено речено, пар пута сам имао расправе са клиннцима који су ми галамили испод прозора, и знам како незгодне те расправе могу да буду, зато и јесам на страни реда и закона..

A da nisi imao rasprave sa klincima ne bi bio na strani reda i zakona, m? :lol:

Искрено речено, пар пута сам имао расправе са клиннцима који су ми галамили испод прозора, и знам како незгодне те расправе могу да буду, зато и јесам на страни реда и закона..

Imao sam i ja takve nemile razgovore..ali i dalje ne podrzavam ovakve situacije. Prvo, zbog toga sto one dovode do toga da se policajci sa kompleksima otkace i ponesu se. Drugo, red mora da postoji za sve. I za izgrednike i za policiju. Inace, ode sve u pm. Dal' anarhija u kojima vladaju jedni ili drugi, oni u sredini nahebase.

Imao sam i ja takve nemile razgovore..ali i dalje ne podrzavam ovakve situacije. Prvo, zbog toga sto one dovode do toga da se policajci sa kompleksima otkace i ponesu se. Drugo, red mora da postoji za sve. I za izgrednike i za policiju. Inace, ode sve u pm. Dal' anarhija u kojima vladaju jedni ili drugi, oni u sredini nahebase.

Upravo to i velim sve vreme. :ceka:

A da nisi imao rasprave sa klincima ne bi bio na strani reda i zakona, m? :lol:

Ово ред и закон је било парафраза за полицију, људи морају да се носе с разним идиотима, пијандурама, наркоманима, лудацима, манијацима, а кад неко из тог репертоара заврши повређен, онда дрвље и камење по људима који раде тежак посао.

Gibica sa svojim klonom priča? :lol: GIbica se gruva steroidima... :hahaha:
Ne verujem da je takav... a i picolo je tu teoriju pre tebe iznela. :mrgreen:

Nego, ima li kakvih odgovora, da ti čujem mišljenje...

Znaš da nije takav. :lol:

Vidi, nije mi jasno čemu potreba za klonom. Naime, koliko sam mogao da primetim, tvoji postovi su odmereni, niti psuješ, niti vređaš, niti divljaš, ravna linija dakle. Tako si mogao da postuješ i sa svojim originalnim nikom, ne bi uopšte osramotio neboplavu boju, nije, dakle, bilo potrebe da se maskiraš.

E sad, jedino što mi pada na um su nekakve malverzacije na Ljis-u, to je jedino što mi pada na pamet kao opravdanje za tvoj dodatni nalog. :per:

Ih, kao da ja nisam navikao na bacanje forumske prašine u oči...

Verujem da jesi. :lol:

pusti ti te tvoje teorije

Ajde, ajde dobro, neću više da te mučim i otkrivam tvoj tajni identitet, Klark. :mrgreen:

pitah te jasno i glasno nešto, pa vrdaš...

Ma ko bre vrda, pitaj! Ne ujedam ja. :lol:

Dakle, pitanje je bilo: šta misliš o onima koji sa svojim klonom ozbiljnu polemiku vode na temi? :lol:

To su ti potpuno ludi ljudi. Manijaci! :lol:

Back