gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Sacuvaj svoje pogresne zakljucke za sebe....hehehehe.
Dobro, 'oću, nego, reci mi zašto bi voleo da si jedan od tih jajara?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sacuvaj svoje pogresne zakljucke za sebe....hehehehe.
Ovo je ozbiljna pretnja.Jesi li maloletan?
A ti? Čiji si ti klon?

Misliš da sam od onih što pričaju sa svojim klonom na temama?![]()

Dobro, 'oću, nego, reci mi zašto bi voleo da si jedan od tih jajara?
Ne, mislim da si jedan od crvenih ili neboplavih, radije neboplavih, i da sam sebe repuješ.
Tačnije, znam tačno koji si.
Ma jok, on je izgleda jedan od onih iz pratnje šlepera sa cigaretama, a oni su više 'nako sivkasti.![]()
Kamo srece!
Kad bih voleo i da sam voleo bio bih jedan od njih.

A nemaš stav o onima koji pričaju sami sa sobom na temama?

Демократија је, омладина има право да угрожава туђа права, а полиција нема право да примењује силу...
E, to "kamo srece" se samo tako kaze.

Nego, mnogo ti meni nesto razmisljas! Da nisi ti neki spijun?

Imam, ali ću ga podeliti sa tobom čim mi otkriješ svoj stav prema onima koji sami sebe repuju, važi?![]()

Jel misliš da su takvima udarili steroidi u glavu? 
Nisam klon, samo jedna inkarnacija starog forumaša... cenjena i poštovana dovoljno da zaslužuje reputacije za svoje postove od gomile forumaša. Verujem da će ti se neki i sami javiti.
Dakle, šta ti misliš o onima koji na temi uđu u opasnu polemiku sa svojim klonom, sa sve razradom teme i uzvičnicima?Jel misliš da su takvima udarili steroidi u glavu?
![]()

Искрено речено, пар пута сам имао расправе са клиннцима који су ми галамили испод прозора, и знам како незгодне те расправе могу да буду, зато и јесам на страни реда и закона..

Ufff..izgleda da sam se negde preracunao..moram sad da idem..'ajde, zdravo...i tako....
Taman smo poveli konstruktivnu raspravu! 
Искрено речено, пар пута сам имао расправе са клиннцима који су ми галамили испод прозора, и знам како незгодне те расправе могу да буду, зато и јесам на страни реда и закона..
Imao sam i ja takve nemile razgovore..ali i dalje ne podrzavam ovakve situacije. Prvo, zbog toga sto one dovode do toga da se policajci sa kompleksima otkace i ponesu se. Drugo, red mora da postoji za sve. I za izgrednike i za policiju. Inace, ode sve u pm. Dal' anarhija u kojima vladaju jedni ili drugi, oni u sredini nahebase.

A da nisi imao rasprave sa klincima ne bi bio na strani reda i zakona, m?![]()
GIbica se gruva steroidima... 

Gibica sa svojim klonom priča?GIbica se gruva steroidima...
Ne verujem da je takav... a i picolo je tu teoriju pre tebe iznela.
Nego, ima li kakvih odgovora, da ti čujem mišljenje...

Ih, kao da ja nisam navikao na bacanje forumske prašine u oči...

pusti ti te tvoje teorije

pitah te jasno i glasno nešto, pa vrdaš...

Dakle, pitanje je bilo: šta misliš o onima koji sa svojim klonom ozbiljnu polemiku vode na temi?![]()