Српска полиција не зна за срам

Ne, najbolje je da odmah puca i problem rešen. :lol:

Priznaj da to priželjkuješ! Jer svu tu omladinu treba lepo pobiti! Ko su bre oni da se deru i piju?! Znaju li oni da si ti krvavio u ratu za ovu zemlju, kako ih nije sramota, tvoju starost ne poštuju! Jel tako? :lol:

нажалост већеина малдих данас не поштује ни старије,нити инвалиде и мајке са децом у аутобусу па безобзрирно седе у аутобусима склањајући главу пред трудном женом уместо да устану,не поштују ни своје родитеље често,склони свакаквим наркотицима и малиганима,па како онда да такви поштују полицију?
Није у томе ствар.међутим све то може да им се понекад обије о главу можда у тренутку када сами то доживе...

Jadni murjak se usr'o od deteta od 16 leta toliko da je morao da zove ostatak čopora ne bi li malome polomili vilicu. :lol:

сада испада да га је цела интервентна шутала?

на крају ће испасти да га је напала читава бригада ... и да свакако моторизована! Ударио га тенк.

сада испада да га је цела интервентна шутала?

на крају ће испасти да га је напала читава бригада ... и да свакако моторизована! Ударио га тенк.

Pa vi uvek napadate u čoporima. :lol: Kad ste sami, piškite u gaće. To je svima poznato.

Moli Boga da ti se ne desi. Sve kasnije se vaga mnogo ozbiljnije i sigurno je da bi trunuo u nekoj apsani. I na tebi bi se svetile sve "kolege dusebriznici". To bi ti zivot prepolovilo.

Da, a to sve zbog one tvoje 'nekolicine takvih'. :lol:

Bolje ti pripazi da te iz tih tvojih snova o 'nekolicini takvih' ne probudi neki prelom vilice ili lobanje kad se najmanje budeš nadao, uzdajući se da je samo nekolicina murjaka 'takva'. :lol:

Pa vi uvek napadate u čoporima. :lol: Kad ste sami, piškite u gaće. To je svima poznato.

Ти си видео како уринирамо у службене панталоне?

Овде је обична патрола од два припадника изашла на лице места.Од те двојице паметни деликвенти који су нарушавали јавни ред и мир су се разбежали (знајући да нису у праву и да следи прекршајна пријава) а зарић је остао да вређа полицајце глумећи најхрабријег па је покушао да се гура и нападне полицајца...

нажалост већеина малдих данас не поштује ни старије,нити инвалиде и мајке са децом у аутобусу па безобзрирно седе у аутобусима склањајући главу пред трудном женом уместо да устану,не поштују ни своје родитеље често,склони свакаквим наркотицима и малиганима,па како онда да такви поштују полицију?

Da, sve je to tako. I za kaznu što ne ustaje u tramvaju - polomiti mu vilicu! :lol:

Da, a to sve zbog one tvoje 'nekolicine takvih'. :lol:

Bolje ti pripazi da te iz tih tvojih snova o 'nekolicini takvih' ne probudi neki prelom vilice ili lobanje kad se najmanje budeš nadao, uzdajući se da je samo nekolicina murjaka 'takva'. :lol:

Ne brini ti za mene, van njihove sam jurisdikcije. Naravno uz to da nisam iznad zakona.

Najtuznije je sto takve gluposti imaju domino efekat i onda se i normalni gube. Ja znam sta sam ti pisao, ako ne zelis da me shvatis, tvoj je izbor.

Не, ја не знам, али ти очигледно знаш све, као да си био тамо...

I, dotle si doveo priču kad su te argumenti pritisnuli? Sad ću te samo resetovati na prvi post, kao i ovde zadrte pandurčine, gde lepo piše da su to LEKARI potpisali.
Dakle, argumetni nula, i jedva prelazna dvojka iz navođenja vode na svoju vodenicu.
A pitanje ostaje...

Ти си видео како уринирамо у службене панталоне?

Овде је обична патрола од два припадника изашла на лице места.Од те двојице паметни деликвенти који су нарушавали јавни ред и мир су се разбежали (знајући да нису у праву и да следи прекршајна пријава) а зарић је остао да вређа полицајце глумећи најхрабријег па је покушао да се гура и нападне полицајца...

I šta? Dvojica mrcina nisu mogli da savladaju dete i da ga normalno privedu, zavedu, ćorkiraju preko noći, sutra kući pa u sud prekosutra, nego su morali da ga izlome?

Da ti kažem, mogli su! Ali pošto su jajare i kompleksaši, rešili su da ga izlome! E zato zaslužuju da budu paljeni na stadionima!

I, dotle si doveo priču kad su te argumenti pritisnuli? Sad ću te samo resetovati na prvi post, kao i ovde zadrte pandurčine, gde lepo piše da su to LEKARI potpisali.
Dakle, argumetni nula, i jedva prelazna dvojka iz navođenja vode na svoju vodenicu.
A pitanje ostaje...

Лекари су потписали од ударца...А каквог нису потврдили.Ударац јесте,главом о плочник наравно.остало си дозволио својој машти и покварености да упакујеш и пласираш као чисту дезинформацију.

пробај опуштеном стању да вилицом паднеш на плочник.И те како су могућа два прелома (деликвент је у више него пијаном стању пао на плочник од ударца полицајца у самоодбрани-захвата).А лекари нису потврдили да је немогуће да се преломи десише од ударца од плочник.Немој износити своје закључке и не истине.ударац јесте,али нико од доктора није дефинисао да ли је то од ударца ногом или од плочник...

Стога покушај да паднеш ако баш толико не верујеш.

I onda se odjednom onesvestio, a do tada je pružao otpor dovoljan da policajcu pokida košulju?! Nije nego. Jer, nikako drugačije nije mogao pasti kao vreća na pločnik.
Ali, dobro, sad se već PRIZNAJE ono što lekari rekoše.. do juče ste pričali da nemaju pojma.

Ne brini ti za mene, van njihove sam jurisdikcije.

Sigale, ti li si? :lol:

333.jpg

Лекари су потписали од ударца...А каквог нису потврдили.Ударац јесте,главом о плочник наравно.остало си дозволио својој машти и покварености да упакујеш и пласираш као чисту дезинформацију.

Tebra, zasto vrtis u krug pricu u kojoj je i tebi jasno da nisi u pravu???

Udarac je bio. Posledica je intervencije policajca. Isti ce biti procesuiran. Treba ga nogirati sa posla jer je nestrucan. Zdravo!

I šta? Dvojica mrcina nisu mogli da savladaju dete i da ga normalno privedu, zavedu, ćorkiraju preko noći, sutra kući pa u sud prekosutra, nego su morali da ga izlome?

Da ti kažem, mogli su! Ali pošto su jajare i kompleksaši, rešili su da ga izlome! E zato zaslužuju da budu paljeni na stadionima!

Заслужују да буду паљени на стадионима?!
Ало модератори...

Позив на линч је управо написан.

Наравно да су могли да га савладају,један је то учинио,када је пијани деликвент кренуо нападом на њега изненада,узвратио је у самоодбрани од чега је алкохолисани деликвент пао на плочник.

Смири хормоне,не позивај на линч.

Za prelom vilice nije potreban udarac nogom. Poenta price nije u tome cime je udarac nanesen, vec sta je MORAO biti razlog za takav udarac.

Onaj o cokuli, ti o nozi... zar je stvarno problem uklaviriti da ja pričam o tome da takvo ponašanje nema opravdanje niti u jednom članu tog Pravilnika na koji se pozivaju?
Jer, niti jedan ne podrazumeva dvostruki prelom vilice.

Ало модератори...

Наравно да су могли да га савладају,један је то учинио,када је пијани деликвент кренуо нападом на њега изненада,узвратио је у самоодбрани од чега је алкохолисани деликвент пао на плочник.

Ne preteruj. Ti si samo malo perfidniji. Svo vreme pozivas na podrsku vladavine policijske torture. Pravilno ponasanje je negde oko polovina puta izmedju vas dvojice.

I onda se odjednom onesvestio, a do tada je pružao otpor dovoljan da policajcu pokida košulju?! Nije nego. Jer, nikako drugačije nije mogao pasti kao vreća na pločnik.
Ali, dobro, sad se već PRIZNAJE ono što lekari rekoše.. do juče ste pričali da nemaju pojma.

:ceka:

Sa ovakvom policijom, Srbija nema sanse da udje u EU.

Да баш због полиције нећемо стићи тамо...Ај ти опет у немачку,кад већ толико волиш њихове полицајце.Само што се ти тамо понашаш као последња рупа на свирали,јер те нико не цени ни два посто,обичан си блакански шљакер,примитивац за њих...А да не говоримо што тамо ипак у народу влада култура (због оштрих закона у супротном),па тако мораш и ти да се понашаш...док већ на то заборављаш чим пређеш границу и желиш да се курчиш овде позивајући се на прозапдна демократска права.
Па када се народ буде овде понашао као народ тамо,онда ће и овде полиција буде ем фина ем културна,не бригај се.

И кажем ти ако ти се овде толико не свиђа-врати се тамо.

Ало модератори...

:hahaha:

:hahaha: Dete od 16 godina napalo dvojicu uniformisanih?!

Ja ipak mislim da su tvoje kolege te koje bi trebalo da smire hormone.

Back