Српска полиција не зна за срам

Лекари су били тамо кад се десио случај?

Nisu, već su na osnovu hiljada drugih takvih preloma sigurni kako oni nastaju. A da nije takvih dokaza, svaki bi pandur mogao da kaže da se dečko okliznuo na koru od banane.
Ili bi poverovao u verziju onoga pandura što je upucao dečka iz blizine u glavu.
Hvala bogu, zato i postoje pametniji ljudi koji stoku mogu uterati u tor.

Kome nije dovoljno 10 godina da se uklopi u sistem koji nij onaj koji ti pominjes, ozbiljno je poremecen i treba ga hospitalizovati i izolovati. Nisam pristalica "slobekove Srbije", i onoga sto ona podrazumeva, ali nema vise mesta za takva opravdanja.

Kako nema? Pa grabežljivo-mafijaški tikovi, Najke dvojka, 'Tek je dvanes' sati' i panduracija koja se vaspitava da postupa sa narodom kao sa stokom su još uvek tu.

Sistem odabira i obuke policijskog kadra je potrebno kompletno izmeniti. Sem toga, murjaci su postali ko nekakva sekta. Kad god neki ispadne, prekorači ovlašćenja, ostali, a i ustanova, mu čuvaju leđa do poslednjeg daha, ko da smo im mi neprijatelji, a oni moraju da se drže zajedno, 'svi za jednoga, jedan za sve' i ostala srranja.

Данас сам чуо да је Урош Мишић осуђен на свега 5,5 година затвора због тога што је између осталог гурао упаљену бакљу у уста жандарму.
У медијима општа хајка на полицију јер је пијани мамлаз повређен у пола ноћи после позива станара који не могу ноћима да спавају од буке и дерњаве.

Јел се то ми боримо за анархију, јел се боримо за то да сваки покушај поштовања реда и закона у старту буде осуђен на пропаст?

Nisu, već su na osnovu hiljada drugih takvih preloma sigurni kako oni nastaju. A da nije takvih dokaza, svaki bi pandur mogao da kaže da se dečko okliznuo na koru od banane.
Ili bi poverovao u verziju onoga pandura što je upucao dečka iz blizine u glavu.
Hvala bogu, zato i postoje pametniji ljudi koji stoku mogu uterati u tor.

А ти ниси чуио да полиција има право да примени силу у случају непоштовања органа реда?

Данас сам чуо да је Урош Мишић осуђен на свега 5,5 година затвора због тога што је између осталог гурао упаљену бакљу у уста жандарму.
У медијима општа хајка на полицију јер је пијани мамлаз повређен у пола ноћи после позива станара који не могу ноћима да спавају од буке и дерњаве.

Јел се то ми боримо за анархију, јел се боримо за то да сваки покушај поштовања реда и закона у старту буде осуђен на пропаст?

Postoji li kazna za narušavanje javnog reda i mira?

Kako nema? Pa grabežljivo-mafijaški tikovi, Najke dvojka, 'Tek je dvanes' sati' i panduracija koja se vaspitava da postupa sa narodom kao sa stokom su još uvek tu.

Sistem odabira i obuke policijskog kadra je potrebno kompletno izmeniti. Sem toga, murjaci su postali ko nekakva sekta. Kad god neki ispadne, prekorači ovlašćenja, ostali, a i ustanova, mu čuvaju leđa do poslednjeg daha, ko da smo im mi neprijatelji, a oni moraju da se drže zajedno, 'svi za jednoga, jedan za sve' i ostala srranja.

Svi likovi koje navodis su u nasem drustvu i policiji prisutni u zanemarljivom procentu. To da postoje nas povremeno opomene i podseti, ovakvim nemilim dogadjajima.

5,5 година је много за оно што је урадио Урош Мишић. Полицајац је вадио пиштољ на навијаче, тако да је ово урађено у самоодбрани. 3 године би било реално.

А ти ниси чуио да полиција има право да примени силу у случају непоштовања органа реда?

Apsolutno! I to u potpunosti podržavam.
A sad ću da pitam i tebe, kao i ove dve zadrte pandurčine pre: jel tu spada i šutiranje cokulom u glavu?
Piše li to negde u Pravilniku o ponašanju OSL-a?

Ne. Ali bi trebalo da se borimo za vladavinu drzave prava, a ne za drzavu policijske torture.

U toku sudjenja utvrdjeno je da su navodi o guranju baklje usta namestaljka i da nisu istiniti. E, to je ono sto je obaveza sudstva. Da procesuira ono sto se desilo, a ne izgrednika po svaku cenu.

5,5 година је много за оно што је урадио Урош Мишић. Полицајац је вадио пиштољ на навијаче, тако да је ово урађено у самоодбрани. 3 године би било реално.

Јасно, група навијача се само бранила од жандарма у цивилу. Њиха двојица, а ја и бабо сами, тј. навијачи сами, а он с пиштољем...

Apsolutno! I to u potpunosti podržavam.
A sad ću da pitam i tebe, kao i ove dve zadrte pandurčine pre: jel tu spada i šutiranje cokulom u glavu?
Piše li to negde u Pravilniku o ponašanju OSL-a?

А полиција носи цокуле?
И ти наравно знаш да је прелом вилице насупио баш од ударца цокулом?

Svi likovi koje navodis su u nasem drustvu i policiji prisutni u zanemarljivom procentu. To da postoje nas povremeno opomene i podseti, ovakvim nemilim dogadjajima.

Konačno neko ko ne gleda sve crno ili belo... jedni bi da ceo narod išamaraju, drugi da celu instituciju policije u zatvor smeste.

I baš takvi mentalni sklopovi se onda na ulici sukobe, i dovedu do ovakvih tema... a ne zna se koji su veća goveda.

Samaranje i nanosenje povreda pesnicom, te bilo kakvo nanosenje povreda u predelu glave nije dozvoljeno. Krajnji epilog ce dati sud, a ja ti garantujem da ce policajac snositi posledice. Ostaje da vreme pokaze da sam bio u pravu.

Јасно, група навијача се само бранила од жандарма у цивилу. Њиха двојица, а ја и бабо сами, тј. навијачи сами, а он с пиштољем...

Наравно ... Полицајац је био у цивилу и није био на дужности. Шта ће њему пиштољ на утакмици?

То је био напад на службено лице итд. и казна је примерена.
Ако нешто не знаш,и чуо си само преко новина,немој да коментаришеш.
НИКО МУ НИЈЕ ГУРАО БАКЉУ У УСТА!
БАКЉА ИМА ОД 1000 ДО 1200 СТЕПЕНИ,ДА МУ ЈЕ БИЛА И БЛИЗУ УСТА ИСПЕКЛА БИ ГА СКРОЗ!
А колико се сећам,Трајковић је давао извештај и за ТВ и за полицију непосредно после инцидента.
Иди сад лепо купи бакљу(онакву какву је Урош палио),пупали је,принеси је близу лица,уста или је набиј у уста,па ми јави да ли можеш да причаш,фали ли ти шта и уосталом да ли си преживео набијање 1200 степени у уста.

Samaranje i nanosenje povreda pesnicom, te bilo kakvo nanosenje povreda u predelu glave nije dozvoljeno. Krajnji epilog ce dati sud, a ja ti garantujem da ce policajac snositi posledice. Ostaje da vreme pokaze da sam bio u pravu.

Одлично, добро да си ми рекао, да знам да следећи пут могу да бијем полицајце како ми се ћефне, јер они очигледно не смеју да мрдну да се бране, како си ти овде објаснио..

А полиција носи цокуле?
И ти наравно знаш да је прелом вилице насупио баш од ударца цокулом?

Ja ne znam, lekari znaju. A pitaju se za nešto kod povreda. Kažu da je od UDARCA, ne od PADA. I potpisaše to ljudi.
A da bi vilicu prelomio na dva mesta potreban je ipak neki udarac nogom. Te je ovo bacanje prašine u oči akcentovanjem cokule potpuni nedostatak argumenata u priči.
Ili možda ti znaš nešto više?

Ja ne znam, lekari znaju. A pitaju se za nešto kod povreda. Kažu da je od UDARCA, ne od PADA. I potpisaše to ljudi.
A da bi vilicu prelomio na dva mesta potreban je ipak neki udarac nogom. Te je ovo bacanje prašine u oči akcentovanjem cokule potpuni nedostatak argumenata u priči.
Ili možda ti znaš nešto više?

Не, ја не знам, али ти очигледно знаш све, као да си био тамо...

Back