goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda prikazivanje fire power policije.A šta je poenta ovih klipova?
Valjda prikazivanje fire power policije.
Nismo...Možeš li nam sad objasniti vezu sa ovom temom?
И томе се радујеш?
Nema to veze sa tim kako si shvatio ...Mogu, izvini što si čekao.
Veza je sa postom koji sam citirala. Policijski posao je u rangu ove profesije koju sam opisala i koja se ovde godinama radila sa srednjom školom (geometri). Od septembra 2009., za taj posao čovek mora da ima fakultet. Isto će biti, odnosno mora biti i sa policijom, a to je Mirko_212 lepo obrazložio i kako i zašto.
Mirko nije ništa obrazložio. Mirko je izvalio budalaštinu na koju smo se svi nasmejali.
Policijski posao nikad nije bio niti može da bude u rangu sa geometarskim zanimanjem.
Mislim...to su dva poziva koja nemaju nikakve veze jedan s drugim.
Čuj ti to...sad ćemo terati pripadnike specijalnih jedinica da idu na fakultete.![]()

Ајмо сада другу страну полицијског посла...У свим тим како их наводите западним развијеним земљама (које ћу вас подсетити су бомбардовале овај народ) у случају ратних сукоба и жаришта тај проблем решава војска те земље.
У нашем случају како пре бомбардовања 1999те са терористима на Косову сукобила се Полиција.оправдање сте налазили у реченицама типа "Слободан улаже у своју полицију која има већа овлашћења од восјке па нек се они туку са терористима".Али и после 5ог октобра и кризе 2001 у пределу прешева Бујановца и медвеђе са шиптарксим терористима гаће су крварили припадници полиције.
И то таква по вашим речима "нешколована" необучена и недисциплинована полиција.За исту плату док сте ви који сте овде најбучнији у осуди те полиције своје гузове частили фотељама испред телевизора и уз сукње својих лепших половина.
Ви бисте то правдали-то им је посао нек гину за државу.подестићу вас то је прво посао војске.
А кад истим тим крвавим гаћама полицијским неки доргирани криминални деликвент вређа њихово достајанство и униформу речима "керови",онда се позивате на оправданоист тога и на тобоже потребну културу тог полицајца?
не будите лицемерни.

Ma da , ovde je neki trip da odes i ucis pola stvari koje ti nece trebati jos neku godinu vise i onda kao bolje radis posao.. Fora je da produhovis i kultivises ljude. Uredis ponasanje i ciljeve i ugled , pa onda moze tu neki fakulteti i diplome da se spominju. To sto neko ima vecu ili manju skolu ne znaci nista kad je stoka i smrad![]()
То што ја причам је све оно што су прошли полицијски службеници за такву плату каква им је,а зна се да су природом свог посла одређени за грађанство а за ратна дејства ипак треба да се ангажује увек војска и само војска.
То је реалност тих како их овде називају дивљих,неучених и простих полицајаца.крвава и јадна реалност.
Ако си исфрустриран и агресивац не мораш да мрзиш полицију нашу а величаш прозападне полицајце.Управо о њима би могло да се говори.Они у Америци су недодирљиви и са њима нема натезања.
Друго,овде је полиција позвана од стране грађана.под број један-од стране грађана због нарушавања јавног реда и мира!!!
то је закон а ако ти се не свиђа иди пред скупштину па захтевај његову промену.
Дакле на позив грађана полиција је изашла и мора да приђе радњи решавању проблема тј решавање нарушавања јавног реда и мира.
У тој радњи обајснио сам шта значи отпор.дошло је до отпора и чак до самоодбране полицијског службеника.Наша омладина која са 16 година у крви има толики промил алкоџола свакако није "припита" већ потпуно пијана,и агресивна.
Дошло је до отпора службеној радњи од стране лица које је нарушавало јавни ред и мир.уколико му је наложено да се легитимише и удаљи салица места довољно је да је пружио отпор и услови за употребу физичке снаге су ту...
Такав је закон,а ту су и грађани сведоци који су дали своје исказе зашто су позвали орагне реда да интервенишу.Није то све тако како ти покушаваш наивно и невино да пренесеш.
И упоамти ако постоји мржња и нетрпељивост према полицији,због пуно мутних радњи које се дешавају у држави,онда треба да разликујеш ниже кадрове у полицији који раде најпрљавије послове попут ових када се са пијандурама и разним олошима расправљају док риба смрди од главе а не од репа...
Овај нижи кадар ради поо наређењима и закону.А закон и условима око употребе снаге,и отпора сам ти објаснио.
Sinak moj,pa ti nemas sta nekog da bijes bre...jel narusavao JRM,jeste..procesuiraj..samo ga odvedes u stanicu..mora da dodje maloletnicka i da se zovu roditelji,ti visse nemas nista s njim...cao..
Nije loše ono što je neko predložio da se postave zvučnici po većim gradskim ulicama i parkovima i da se pušta neka klasika...Da se umiri narod koji samo što ne grize.
hahaSinak moj,pa ti nemas sta nekog da bijes bre...jel narusavao JRM,jeste..procesuiraj..samo ga odvedes u stanicu..mora da dodje maloletnicka i da se zovu roditelji,ti visse nemas nista s njim...cao..
A šta ako se dotični opire hapšenju i procesuiranju?
A šta ako se dotični opire hapšenju i procesuiranju?
Ovo je bre bolesno društvo duboko potisnutih emocija sa gomilom komplexa,društvo straha i vladavine rulje.Na primer sinoc na zurci artist kaze Kosovo je Srbija i svi cute , kao poneko se nasmeje u masi ... i onda kaze smrt pandurima i onda uslede ovacijehaha