buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.253
Opisala je Nataša, najpribližnije.nah, koliko ja mogu da tvrdim to sto sam samo cuo?
ne tvrdim nista, ali me zanima neki odnos u procentima a da nije neka prica ili neke lazirane statistike
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opisala je Nataša, najpribližnije.nah, koliko ja mogu da tvrdim to sto sam samo cuo?
ne tvrdim nista, ali me zanima neki odnos u procentima a da nije neka prica ili neke lazirane statistike
Srbijom još uvek vlada drezdensko avnjevska antielita.
Kraj joj se ni ne nazire.
Je li pobeda?
Da znaš da jeste, ali više zbog toga što Srbi ćute nego što Srbi muhamedanske vere pitaju.Da, a to što teme o srpskim porazima otvara loj je tek za posebnu analizu...
Šta ćeš "ljubav".

Da znaš da jeste, ali više zbog toga što Srbi ćute nego što Srbi muhamedanske vere pitaju.
Samo postavljam prava strateška pitanja originalne srpske nacionalne misli i politike. Jesam li šta slagao po pitanju ovoga kako srpska nacionalna politika tretira Makedoniju a kako je sve "pušteno da ide" te 1991 godine? Smeta ti što hirurški precizno seciram?
.........antielita i nije problem koliko odsustvo artikulacije elite ili bar nekog embriona elite kom se još uvek nadamoДа.
Иако појма немају шта си написао, многи који ведре и облаче по Србији, не би рекли да су наследници свог Ђеда озновца, већ да су они тајкуни заслужни грађани, политиканти и функционери својом памећу и вештином.
Гомила неспособњаковића који баш ништа не могу у нису способни да ишта учине за Србију.
Васпитавани су бахатоо да сатиру Србију и само на себе гледају !
Антиелита
Možda ti smeta što sam sledbenik originalne srpske nacionalne misli?
a gde je pecat?Opisala je Nataša, najpribližnije.

vrlo moguce, ali bas bih voleo neki dokument sa brojkama![]()
Nek si ti nama živi zdrav Srbine

.........ako pod "smo je" podrazumevaš crvene vlasti tog vremena, onda svakako.U Makedoniju su ušli Amerikanci odmah po povlačenju JNA, možda smo je" dali" da nas ne diraju i ne čerupaju više ... ali pokazalo se da sa njima dogovora nema
Nemoj mu dizati cenu, to je samo još jedan lojavi gmizavac sa interneta, njegov uticaj ne seže dalje od jazbine u kojoj smrdi.
hvala bogu da nisi, ali ti je argument jak kao prdez po kosaviImaš arhive ... nisam ti ja uposlenik pa da za tebe istražujem .
Idi na youtube i napiši to čoveku.
Од провокатора који нам овдје провлачи бошњачку пропаганду, тролује и мрачи (а људи који ничим изазвани мраче увијек то раде како би лијечили комплексе) у нади да ће изнервирати форумаше и претворити форум у једно бескрајно над*ебавање, само једна ствар је гора.
Глуп провокатор.
Napisao sam tebi, nemam potrebe da pišem drugima.
Jer si kukavica.

.........ako pod "smo je" podrazumevaš crvene vlasti tog vremena, onda svakako.
Danas međutim, najmanje što treba je da se bar zapitamo kako to da nam odjednom nije bitno ni na jugu ni na severu.
Da Drezden živi u današnjem prosečnom Srbinu ili ga možda bolje nazvati BJR Srbinu
hvala bogu da nisi, ali ti je argument jak kao prdez po kosavi
Srbi ćute jer ih većinom te teme ne zanimaju niti o njima razmišljaju. Zašto je to tako, druga je priča. A ovde je pitanje zašto Mujadina zanimaju ove teme?
od tvog dvostruko jači, s obzirom da je ptvrđen još jednim ličnim svedočenjem iz mog iskustvahvala bogu da nisi, ali ti je argument jak kao prdez po kosavi
Prestrogi nismo.Mi se često ponašamo kao da smo mi bili jedini koji su se nešto pitali , a nismo .
Često od ljudi na vlasti tražimo apsolutne žrtve , a da li smo mi spremni na iste ... tako i komunisti (nije da ih branim) ali možda su putem mimikrije pokušavali da opstanu, a onda da menjaju
Ne zaboravi da su komunisti "naši" izvukli kosovski mit i homogenizovali kako tako Srbe pre dolaska oluje koja nas je mogla počistiti , da prođemo gore od Makedonije i postanemo evropski Kurdi
Pogledaj dva naša vladara Miloševića i Đinđića, šta god neko mislio o njima i politici kako su završili. Kako je završio Kralj Aleksandar, pa Knez Pavle - koji je ralno bio kooperativan prema svima do nivoa " da li da šenim ili da cvilim".
Prestrogi smo prema našima i previše. Trebamo se osloboditi te gorčine