Српска Македонија?

• Začetnik teme Začetnik teme mijak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li su Srbi trebali braniti srpske zemlje u Makedoniji?

• Da.

glasova: 12 57,1%
  • Ne.

glasova: 9 42,9%

• Ukupno glasova
    21
Srbijom još uvek vlada drezdensko avnjevska antielita.
Kraj joj se ni ne nazire.

Да.

Иако појма немају шта си написао, многи који ведре и облаче по Србији, не би рекли да су наследници свог Ђеда озновца, већ да су они тајкуни заслужни грађани, политиканти и функционери својом памећу и вештином.

Гомила неспособњаковића који баш ништа не могу у нису способни да ишта учине за Србију.

Васпитавани су бахатоо да сатиру Србију и само на себе гледају !

Антиелита

Samo postavljam prava strateška pitanja originalne srpske nacionalne misli i politike. Jesam li šta slagao po pitanju ovoga kako srpska nacionalna politika tretira Makedoniju a kako je sve "pušteno da ide" te 1991 godine? Smeta ti što hirurški precizno seciram?

U Makedoniju su ušli Amerikanci odmah po povlačenju JNA, možda smo je" dali" da nas ne diraju i ne čerupaju više ... ali pokazalo se da sa njima dogovora nema

Да.

Иако појма немају шта си написао, многи који ведре и облаче по Србији, не би рекли да су наследници свог Ђеда озновца, већ да су они тајкуни заслужни грађани, политиканти и функционери својом памећу и вештином.

Гомила неспособњаковића који баш ништа не могу у нису способни да ишта учине за Србију.

Васпитавани су бахатоо да сатиру Србију и само на себе гледају !

Антиелита
.........antielita i nije problem koliko odsustvo artikulacije elite ili bar nekog embriona elite kom se još uvek nadamo

Opisala je Nataša, najpribližnije.
a gde je pecat? :zper:

sve bez pecata je pusto teorisanje na osnovu rekla-kazala. kao sto je i moj post o jna siptarima

postoje maticne knjige rodjenih, pa bi valjalo konretnim ciframa raspolagati, pa se tek posle moze dati neki sud.

a opet, u pogranicnim delovima oko albanije siptari su dominatni po brojnosti (koliko ima grka, srba i makedonaca sa albanske strane grane, a koliko albanaca sa suprotne)

u makedoniji nisu vrsili ni progrom ni genocid kao na kosovu pa opet po procentima ih ima mnogo vise nego domestic stanovnistva

igde god se pojavili coporuju se kao dzukele.
i u moje mesto su se doselile 3 porodice negde 60tih, a sada direktih potomaka ima preko 200

Од провокатора који нам овдје провлачи бошњачку пропаганду, тролује и мрачи (а људи који ничим изазвани мраче увијек то раде како би лијечили комплексе) у нади да ће изнервирати форумаше и претворити форум у једно бескрајно над*ебавање, само једна ствар је гора.
Глуп провокатор.

U Makedoniju su ušli Amerikanci odmah po povlačenju JNA, možda smo je" dali" da nas ne diraju i ne čerupaju više ... ali pokazalo se da sa njima dogovora nema
.........ako pod "smo je" podrazumevaš crvene vlasti tog vremena, onda svakako.
Danas međutim, najmanje što treba je da se bar zapitamo kako to da nam odjednom nije bitno ni na jugu ni na severu.

Da li Drezden živi u današnjem prosečnom Srbinu ili ga možda bolje nazvati BJR Srbinu?

Од провокатора који нам овдје провлачи бошњачку пропаганду, тролује и мрачи (а људи који ничим изазвани мраче увијек то раде како би лијечили комплексе) у нади да ће изнервирати форумаше и претворити форум у једно бескрајно над*ебавање, само једна ствар је гора.
Глуп провокатор.

Tebe "provocira" strateško pitanje srpske nacionalne misli? Zašto je nešto pušteno?

.........ako pod "smo je" podrazumevaš crvene vlasti tog vremena, onda svakako.
Danas međutim, najmanje što treba je da se bar zapitamo kako to da nam odjednom nije bitno ni na jugu ni na severu.

Da Drezden živi u današnjem prosečnom Srbinu ili ga možda bolje nazvati BJR Srbinu

Mi se često ponašamo kao da smo mi bili jedini koji su se nešto pitali , a nismo .
Često od ljudi na vlasti tražimo apsolutne žrtve , a da li smo mi spremni na iste ... tako i komunisti (nije da ih branim) ali možda su putem mimikrije pokušavali da opstanu, a onda da menjaju

Ne zaboravi da su komunisti "naši" izvukli kosovski mit i homogenizovali kako tako Srbe pre dolaska oluje koja nas je mogla počistiti , da prođemo gore od Makedonije i postanemo evropski Kurdi

Pogledaj dva naša vladara Miloševića i Đinđića, šta god neko mislio o njima i politici kako su završili. Kako je završio Kralj Aleksandar, pa Knez Pavle - koji je ralno bio kooperativan prema svima do nivoa " da li da šenim ili da cvilim".

Prestrogi smo prema našima i previše. Trebamo se osloboditi te gorčine

Mi se često ponašamo kao da smo mi bili jedini koji su se nešto pitali , a nismo .
Često od ljudi na vlasti tražimo apsolutne žrtve , a da li smo mi spremni na iste ... tako i komunisti (nije da ih branim) ali možda su putem mimikrije pokušavali da opstanu, a onda da menjaju

Ne zaboravi da su komunisti "naši" izvukli kosovski mit i homogenizovali kako tako Srbe pre dolaska oluje koja nas je mogla počistiti , da prođemo gore od Makedonije i postanemo evropski Kurdi

Pogledaj dva naša vladara Miloševića i Đinđića, šta god neko mislio o njima i politici kako su završili. Kako je završio Kralj Aleksandar, pa Knez Pavle - koji je ralno bio kooperativan prema svima do nivoa " da li da šenim ili da cvilim".

Prestrogi smo prema našima i previše. Trebamo se osloboditi te gorčine
Prestrogi nismo.
Precizni, jesmo ili se trudimo bar.
Žrtve smo podneli grozne, a prodaše nas drezdenski nastavljači.
To mora da uči svako srpsko đače u osnovnoj školi, kao mi što smo morali da učimo svinjsku glavu i Pepeka.

Back