Srpkinje - snaga Srbije

Naravno, prava srBkinja treba da radja,pegla,strika visi u kujni i da sluzi za sutiranje,pesnicenje kad srBin popije koju sljivu vise :dash: Kakva vojska kakvi bakraci nije to za zene :hahaha::hahaha:
Jer vojna profesija je iskljucivo za muskarce :mrgreen: Ni zidar,autolimar,vozac kamiona itd ne moze biti zena :hahaha::hahaha:
Balkanci :evil:

Koja je razlika u nosenju puske od 5 kg izmedju muzkarca i zene ?

zivo me zanima sta ce se desiti kad ona tri zenska pilota budu dobila mesecni ciklus--a recimo treba da polete na borbeni zadatak gde se ocekuje da dodje do naprezanja iznad 4G....koje ce objasnjenje biti da ne idu ili ce poleteti i survati avion negde...ili ce biti zanimljivo da negde na terenu neka devojka izdrzi 37 dana da se ne umije a kamo li da se okupa---kao sto sam ja morao sa jedinicom izdrzati....valjalo bi kontrolisati taj moral u tako ekstremnim uslovima...
pri tomja ne sporim da se zene idealno nadopunjuju sa muskarcima u svemu....i da bi mogle u nekim okolnostima biti od velike koristi...ALI..?? nikad ne mogu biti tretirane ravnopravno sa muskarcima u vojsci....ako zbog niceg drugog a ono po pitanju bontona...a kad se u vojsku uvede bonton---tu pada moral..iiii???

:ok:Тек то ми је и прво пало на памет, поред онога што си написао о посебним вецеима , спаваоницама и осталим прекрајањима , а познато је да држава више нема цвоњка ни да храни и ово мало војника до потпуне професионализације ...луд збуњеног па код кога прође - прошло је :dash:

Naravno, prava srBkinja treba da radja,pegla,strika visi u kujni i da sluzi za sutiranje,pesnicenje kad srBin popije koju sljivu vise :dash: Kakva vojska kakvi bakraci nije to za zene :hahaha::hahaha:
Jer vojna profesija je iskljucivo za muskarce :mrgreen: Ni zidar,autolimar,vozac kamiona itd ne moze biti zena :hahaha::hahaha:
Ima toga ali bar ne služi ko kontejner kod šiptara pa da trpa ko stigne.:eek:

Ја сам лично видела оне Гадафијеве војникуше : споља су стварно згодне девојке али су оне регрутоване са 13 - 14 година и зна се да служе само да забаве војску , а са 20 су већ толико истрошене и болесне од разних полних болести да им је и забрањено да се чак удају ( кад би их неко и хтео) без посебне дозволе ...због деформисаног потомства .:confused:

Е ако смо ми догурали до тога да оној шачици јада од тзв војника што нам је преостало још и забављачице дотурамо ...стварно смо ни за где смо нисмо :dash:

bolje da cutim...

Koja je razlika u nosenju puske od 5 kg izmedju muzkarca i zene ?

mogu li zene da podignu m70?:think::roll:

zivo me zanima sta ce se desiti kad ona tri zenska pilota budu dobila mesecni ciklus--a recimo treba da polete na borbeni zadatak gde se ocekuje da dodje do naprezanja iznad 4G....koje ce objasnjenje biti da ne idu ili ce poleteti i survati avion negde...ili ce biti zanimljivo da negde na terenu neka devojka izdrzi 37 dana da se ne umije a kamo li da se okupa---kao sto sam ja morao sa jedinicom izdrzati....valjalo bi kontrolisati taj moral u tako ekstremnim uslovima...
pri tomja ne sporim da se zene idealno nadopunjuju sa muskarcima u svemu....i da bi mogle u nekim okolnostima biti od velike koristi...ALI..?? nikad ne mogu biti tretirane ravnopravno sa muskarcima u vojsci....ako zbog niceg drugog a ono po pitanju bontona...a kad se u vojsku uvede bonton---tu pada moral..iiii???

Bez brige Pajo, ako mogu ove u F18, F 16 i F 22 onda nece ni Srpkinje imati problema sa jednom Utvom 75

450raptor18_01jamieson_164.jpg

http://www.google.de/imgres?imgurl=...ages?q=F+18+woman+pilot&um=1&hl=de&tbs=isch:1

al zato je mogla da se nosi brada do struka:)
i ona moze da udje u zatvarac od kalasa:):):)

kosa se sisa sto krace radi laksegh odrzavanja higijene
a i deluje covek urednije,zamisli vojnika ili oficira sa repom ko nik sloter

a zapravo,vuce se tradicija iz vremena,onih starih,kada je bilo vasaka i tako toga,zapravo,cisto zbog lakse higijene,jer se vojnici nisu cesto kupali...kao i dan danas u krajnjerm slucaju:)

ko zna-zna.nemos ti zaje.bat njemackog lancera..

ich grüsse dich!

Што...од тебе се бар нешто паметно и прочита , па се и ови необавештени обавесте ако могу да схвате написано , за разлику ових других од којих нормалан човек само дијареју може да фасује ;)

mnogo puta sam pricao kad sam trebao cutati...to me uvek kostalo mnogo...moracu da pocnem konacno da se menjam....valjda cu moci...

Jes Pajo sad ce cela eskadrila odjednom da dobije menzis :mrgreen: Pa valjda zna svaka kad joj je ciklus :think:
Sta ako neki muski pilot odjednom dobije strahovitu zubobolju ili dobije proliv ?

mnogo puta sam pricao kad sam trebao cutati...to me uvek kostalo mnogo...moracu da pocnem konacno da se menjam....valjda cu moci...

Сумњам пријатељу...они се такви рађају , снисходљиви и потуљени ;)

А и ко би такав и желео да постане кад му Бог дао памети , а из исте се надограђивао за даље па је способан да се сувисло изрази , заступа своје ставове и не дрхти пред олошем :ok:

Ја се са олошем неписменим никада не бих мењала па немала леба да једем , а не би ни ти...иначе не би био овакав :cmok2:

Back