ForestGreen
Veoma poznat
- Poruka
- 10.853
И на ове.(као и сваки муслиман на крају крајева)
![]()
Ove zivotinje su im specijalnost...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И на ове.(као и сваки муслиман на крају крајева)
![]()

Иначе , до јуче би ме ове слике заиста гануле , а сада....како нам је војска ( намерно мало слово ) уништена , мислим на српску војску , ко зна коме ће и зашта ове девојке служити...туга али и стварност .![]()

Иначе , до јуче би ме ове слике заиста гануле , а сада....како нам је војска ( намерно мало слово ) уништена , мислим на српску војску , ко зна коме ће и зашта ове девојке служити...туга али и стварност .![]()

koji guz,mrak...

Gledam neki dan slike nasih devojaka u vojsci, kako ponosno nose uniformu Vojske Srbije koja im savrseno stoji, ne znam da li one daju vise lepote uniformi ili obrnuto.

)Od vojske goreg mjesta nema.
Pohvale na rachun te institucije ispiranja mozga i prisilne poslushnosti van svakog konteksta moze uputiti samo neko ko nikakvih ideja nema sta sa sebe da radi u zivotu.
Moja sucut mladim damama kao i mladoj gospodi diljem svijeta koji su prisiljeni ekonomskim nedacama ili chisto iz mladalachke gluposti obukli uniforme i ponosno zakorachali kao jedan u pravcu koji im se zapovjedi.
Eto skroz promaseno zanimanje ,zena nije za vojsku ,mozete da me smatrate sovinistom ali ja mislim da to ne ide nikako .Mozda ovako za paradiranje po gradu ,ipak nezelim ni da pomislim da nase srpkinje stradaju u ratu .Nismo dotle dosli .
Eto skroz promaseno zanimanje ,zena nije za vojsku ,mozete da me smatrate sovinistom ali ja mislim da to ne ide nikako .Mozda ovako za paradiranje po gradu ,ipak nezelim ni da pomislim da nase srpkinje stradaju u ratu .Nismo dotle dosli .

iako na perfektnom Hrvatskom, nisi u pravu.to sto su i zene ravnopravne i u "zadnjoj muskoj disciplini", je i moze biti samo jos jedan veliki civilizaciski pomak..

One ce sluziti americkom imperijalizmu, boriti se sa talibanima u Avganistanu i druzice se sa obdarenim crncugama...
I zaboravice momka Zivorada iz Malog Mokrog Luga.....![]()

Slažem se da može biti i jeste civilizacijski pomak, ali samo tamo gde one zaista jesu ravnopravne, a ne tamo gde služe za nečiju političku i reklamnu kampanju i gde su u funkciji dekoracije.![]()
Поента свег овог циркуса 
А ово к'о духовито...шта ?
Уосталом шта и очекивати од двојице маторих војних дезертера ...досадно и предвидиво![]()