Srpkinje - snaga Srbije

И на ове.(као и сваки муслиман на крају крајева):mrgreen:

koza.jpg

Ove zivotinje su im specijalnost... :hahaha::hahaha: :mrgreen:

Иначе , до јуче би ме ове слике заиста гануле , а сада....како нам је војска ( намерно мало слово ) уништена , мислим на српску војску , ко зна коме ће и зашта ове девојке служити...туга али и стварност .:confused:

One ce sluziti americkom imperijalizmu, boriti se sa talibanima u Avganistanu i druzice se sa obdarenim crncugama...

I zaboravice momka Zivorada iz Malog Mokrog Luga.....:hahaha:

Od vojske goreg mjesta nema.
Pohvale na rachun te institucije ispiranja mozga i prisilne poslushnosti van svakog konteksta moze uputiti samo neko ko nikakvih ideja nema sta sa sebe da radi u zivotu.

Moja sucut mladim damama kao i mladoj gospodi diljem svijeta koji su prisiljeni ekonomskim nedacama ili chisto iz mladalachke gluposti obukli uniforme i ponosno zakorachali kao jedan u pravcu koji im se zapovjedi.

Gledam neki dan slike nasih devojaka u vojsci, kako ponosno nose uniformu Vojske Srbije koja im savrseno stoji, ne znam da li one daju vise lepote uniformi ili obrnuto.

Sve je to divno i krasno, ali zar ne misliš da je u ovoj situaciji u kojoj se nalazi VS apsolutno nepotrebno?:think:

Uostalom, tebe kao da uvek interesuje samo fasada a zanemaruješ suštinu. Čudno, s obzirom da (kako se hvališ), potičeš iz vojne struke...
Pitaj svoje aktivne kolege kako im je kad prilikom neke smotre, šta li...svi stoje na recimo minus dvadeset, zajedno sa guzonjama iz komande i čitava stvar ne može da počne dok se nekih desetak, petnaest devojaka ne udostoji da dođe do svog mesta....Većina tih ljudi mogu očevi da im budu, neki su i rata omirisali, rade taj ebeni posao gledajući kako im propada i država i institucija (vojska) a one kao nestašno pritrčavaju, kao učenice koje kasne na prvi čas.

Ne sudim naravno, samo na osnovu jednog primera, ali bilo bi dobro da ovde neko "iz struke" progovori koju o opravdanosti uvođenja raspuštene duge kose i podužih noktiju u oružane snage VS (ti se Vampiru ne pitaš koliko ta duga nepovezana kosa, osim što ti izgleda sexy, može da stvori probleme prilikom obuke, a koliko čujem....čak i takve, raščupane, znaju da se pojave na poligonu ili kad barataju oružjem...:sad2: )

Lično, uvek sam za to da žene imaju ravnopravan odnos u svakoj struci, ali konkretno vojska, ili bar ova "koncepcija" vojske koja je kod nas, nije za njih.

Od vojske goreg mjesta nema.
Pohvale na rachun te institucije ispiranja mozga i prisilne poslushnosti van svakog konteksta moze uputiti samo neko ko nikakvih ideja nema sta sa sebe da radi u zivotu.

Moja sucut mladim damama kao i mladoj gospodi diljem svijeta koji su prisiljeni ekonomskim nedacama ili chisto iz mladalachke gluposti obukli uniforme i ponosno zakorachali kao jedan u pravcu koji im se zapovjedi.

iako na perfektnom Hrvatskom, nisi u pravu.to sto su i zene ravnopravne i u "zadnjoj muskoj disciplini", je i moze biti samo jos jedan veliki civilizaciski pomak..

Eto skroz promaseno zanimanje ,zena nije za vojsku ,mozete da me smatrate sovinistom ali ja mislim da to ne ide nikako .Mozda ovako za paradiranje po gradu ,ipak nezelim ni da pomislim da nase srpkinje stradaju u ratu .Nismo dotle dosli .

Ebiga kada zemlja propada a samo vojska ima redovna primanja pa ti vidi.
Imas posao i imas platu, mislim da je to glavni razlog zbog cega se zene sve vise prijavljuju za vojsku sto je tuzno....

Eto skroz promaseno zanimanje ,zena nije za vojsku ,mozete da me smatrate sovinistom ali ja mislim da to ne ide nikako .Mozda ovako za paradiranje po gradu ,ipak nezelim ni da pomislim da nase srpkinje stradaju u ratu .Nismo dotle dosli .

И да дође до рата, оне не би учствовале у борбама, биле би у позадини, у логистици, али сумњам да би ишле на фронт.

Осим тога, по завршетку академије одмах почињеш да радиш, а плата ти је 500 евра, касније напредујеш. Управо то је разлог зашто се млади одлучју за војску, сигурно запослење и релативно добра плата.

iako na perfektnom Hrvatskom, nisi u pravu.to sto su i zene ravnopravne i u "zadnjoj muskoj disciplini", je i moze biti samo jos jedan veliki civilizaciski pomak..

Slažem se da može biti i jeste civilizacijski pomak, ali samo tamo gde one zaista jesu ravnopravne, a ne tamo gde služe za nečiju političku i reklamnu kampanju i gde su u funkciji dekoracije.:neutral:

One ce sluziti americkom imperijalizmu, boriti se sa talibanima u Avganistanu i druzice se sa obdarenim crncugama...

I zaboravice momka Zivorada iz Malog Mokrog Luga.....:hahaha:

:roll: А ово к'о духовито...шта ?:dontunderstand:

Уосталом шта и очекивати од двојице маторих војних дезертера ...досадно и предвидиво :roll:

Back