Srpkinja postaje premijer Hrvatske....

Nije on kompetentan. Naši su svi predsjednici do sada bili u zatvoru.

Pa izgleda da ima jednako veliki broj onih koji se protive tome kao i u vezi Jadranke.
Znaš kako, dugo, predugo ste bili pod papa Tuđmanom. Navikli ste na vlastodršca, samovoljnog suverena...nešto slično kao i mi. Da li je to usud balkanskih naroda, mazohizam ili samo loša navika iz prošlosti, videćemo...

Pa izgleda da ima jednako veliki broj onih koji se protive tome kao i u vezi Jadranke.
Znaš kako, dugo, predugo ste bili pod papa Tuđmanom. Navikli ste na vlastodršca, samovoljnog suverena...nešto slično kao i mi. Da li je to usud balkanskih naroda, mazohizam ili samo loša navika iz prošlosti, videćemo...

Stipi Mesiću nisu davali nikakve šanse protiv HDZ-ovog kandidata Mate Granića.Granić je bio za divno čudo skroz uredan tip,doktor medicine bez nekih repova iz prošlosti.
Nije bio jedan od sirovih HDZ-ovaca pa ipak Stipe šarmer ga je skinio na prvim presjedničkim izborima nakon Tuđmana.

Kod nas se nikada ne zna....

Na prvim višestranačkom izborima u RH nisu prošli ni perjanice MASPOK-a iz 70-ih,Tripalo,Savka,Vice Vukova,Srećko Bjelić....tuka ih je general- major u penziji sa socijalnim okvirima naočala..

Turizam,ništa bolje ili ništa gore nego je to na cijelom Mediteranu.

Nema dežurnih krivaca,nije ih nikada ni bilo..

Kako nema dežurnih krivaca? Zar nisu sada Slovenci krivi što vam Evropa odugovlači ulazak u EU?
Zar nije ranije bilo: "Dalmacija radi - Srbija se gradi?" itd...
Mislim, da nisam živeo tamo mogao bi da mi pričaš ove "politički korektne" bajke.

:hahaha::hahaha::hahaha: nema ih više (al nema ni manje) o privredi možemo na temi "euro ide na 100 dinara):hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Jesi li baš siguran da ih nema ni više ni manje...
Pitam se pitam, odakle li su samo ove silne izbeglice po Srbiji što govore ijekavski sa tipično ličkim, banijskim, dalmatinskim, kordunaškim ili slavonskim akcentom?
I da li bi mi mogao reći šta kaže poslednji popis stanovnika u Hrvatskoj - gde se dede onaj manjak od 400.000 Srba???

Kako nema dežurnih krivaca? Zar nisu sada Slovenci krivi što vam Evropa odugovlači ulazak u EU?
Zar nije ranije bilo: "Dalmacija radi - Srbija se gradi?" itd...
Mislim, da nisam živeo tamo mogao bi da mi pričaš ove "politički korektne" bajke.

Jesi li baš siguran da ih nema ni više ni manje...
Pitam se pitam, odakle li su samo ove silne izbeglice po Srbiji što govore ijekavski sa tipično ličkim, banijskim, dalmatinskim, kordunaškim ili slavonskim akcentom?
I da li bi mi mogao reći šta kaže poslednji popis stanovnika u Hrvatskoj - gde se dede onaj manjak od 400.000 Srba???

I to ti je argument...

ako uopce i dok je pad do 15% nije katastroficno...gadno bi bilo ako bi bilo vise:mrgreen:
MMF nam za sada samo kuca na vrata, ali nismo jos otvorili...
kako ono bjese kod vas ?:)
i nesto bas nisam sigurna da smo od 45-e do 90-e bili neuspijesni...jest da je moglo bolje, ali kad nemoze bolje

Pa gledaj ovako...
Ako uzmemo u obzir da smo mi od 1992-1995 imali najrigoroznije sankcije i da nam je u tom periodu nanesena šteta između 30 i 70 milijardi dolara (zavisi ko je procenjivao štetu) i da smo 1999. bili bombardovani od strane NATO-a i da je tom prilikom šteta između 50 i 70 milijardi dolara, dok vi niste imali sankcije, dok ste prigrabili 90% Jadranskog mora kao najvećeg turističkog potencijala bivše SFRJ, onda zaista ne vidim kako možeš da uspoređuješ Nas i Vas???

Pogotovo što ste vi dužni preko 40 milijardi dolara, a mi oko 30 milijardi, dok smo po broju stanovnika skoro duplo veći???

Hajde, stavi to na papir pa malo proračunaj, pa ćeš videti da ste vi mnogo, mnogo bliže bankrotu i kolapsu nego mi, iako priznajem da ni kod nas nije baš dobro.

Back