Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
e što se mene tiče može i pera portir da im bude kardinal
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e što se mene tiče može i pera portir da im bude kardinal
Znaš Peru????
Poštara??
МА ПЕРУ СВАКО ЗНА
ТИ НЕЗНАШ ВИЦ О ПЕРИ И МЕНИ?

Ajde ostavite ta tinejdžerska iskustva na stranu, nego, šuška se da bi i Hebrang mogao dobiti to čuveno upražnjeno mesto predsednika vaše državice. A tek on....![]()
Nije on kompetentan. Naši su svi predsjednici do sada bili u zatvoru.
Pa izgleda da ima jednako veliki broj onih koji se protive tome kao i u vezi Jadranke.
Znaš kako, dugo, predugo ste bili pod papa Tuđmanom. Navikli ste na vlastodršca, samovoljnog suverena...nešto slično kao i mi. Da li je to usud balkanskih naroda, mazohizam ili samo loša navika iz prošlosti, videćemo...
Sta mislite , koliko strastveno mrzi Srbe ta Srpkinja ?

Kolko treba.![]()
Јој....... ма која Српкиња, бре......... нема она везе са српством... иначе не би била ту где јесте...

...Ti sto su juce promenili veru i naciju su najgori.
Na sve su spremni samo da dokazu pripadnost novoj.
..mislis na Dr.Vojislava...
..Turizam,ništa bolje ili ništa gore nego je to na cijelom Mediteranu.
Nema dežurnih krivaca,nije ih nikada ni bilo..
nema ih više (al nema ni manje) o privredi možemo na temi "euro ide na 100 dinara)
![]()
...![]()
![]()
..mislis na Dr.Vojislava...
![]()
![]()
..

Kako nema dežurnih krivaca? Zar nisu sada Slovenci krivi što vam Evropa odugovlači ulazak u EU?
Zar nije ranije bilo: "Dalmacija radi - Srbija se gradi?" itd...
Mislim, da nisam živeo tamo mogao bi da mi pričaš ove "politički korektne" bajke.
Jesi li baš siguran da ih nema ni više ni manje...
Pitam se pitam, odakle li su samo ove silne izbeglice po Srbiji što govore ijekavski sa tipično ličkim, banijskim, dalmatinskim, kordunaškim ili slavonskim akcentom?
I da li bi mi mogao reći šta kaže poslednji popis stanovnika u Hrvatskoj - gde se dede onaj manjak od 400.000 Srba???
ako uopce i dok je pad do 15% nije katastroficno...gadno bi bilo ako bi bilo vise
MMF nam za sada samo kuca na vrata, ali nismo jos otvorili...
kako ono bjese kod vas ?
i nesto bas nisam sigurna da smo od 45-e do 90-e bili neuspijesni...jest da je moglo bolje, ali kad nemoze bolje
I to ti je argument...