Srpkinja postaje premijer Hrvatske....

Kyo je sasvim ok, ne voli extremiste, a tvoja kamena domovina je uvek bilo poznato leglo...

naravno da je TEBI ok i kako nebi bio.dok se sladis,sline ti niz usta klize slusajuci njega kako pljuje po hrvatskoj i svemu sto ima veze sa njom.koja ga srpska majka nebi za zeta htjela.

kamena domovina :hahaha: ovo uvazam kao kompliment.

leglo cega....bandica sdp-ovca i njegove ekipe.....citaj che citaj

naravno da je TEBI ok i kako nebi bio.dok se sladis,sline ti niz usta klize slusajuci njega kako pljuje po hrvatskoj i svemu sto ima veze sa njom.koja ga srpska majka nebi za zeta htjela.

kamena domovina :hahaha: ovo uvazam kao kompliment.

leglo cega....bandica sdp-ovca i njegove ekipe.....citaj che citaj

Ja se ne sladim takvim stvarima, niti pljujem po Hrvatskoj i po Hrvatima, i ne odobravam to.

Ali ti si hrvatska verzija nasih radikala pa to jednostavno ne primecujes, kod tebe i njih nema kompromisa i tolerancije, nego samo krajnost, extremizam.

Dubrovnik je po Londonskom Ugovoru Crnogorski Grad..
Rusija je Garant Londonskog Ugovora..
Da li je moguce da posle 100 godina se ispravi Istorijska Nepravda..

The Kingdom of Montenegro was assigned

1. the Dalmatian coast between Budva and Ston, including Dubrovnik and the Kotor Bay, but without the Pelješac peninsula;
2. and the coast south to the Albanian port Shengjin (San Giovanni di Medua).

http://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_London_(1915)

Tyrol, up to the Alpine water divide, which includes the modern-day provinces of Trento (Trentino) and Bolzano-Bozen (South Tyrol).
Trieste
Gorizia and Gradisca
Istria, but not Fiume(Rijeka)
part of Inner Carniola (with the districts of Vipava, Idrija and Ilirska Bistrica, but without Postojna)
Northern Dalmatia, including Zara (Zadar) and most of the islands.
Dodecanese
Vlorë
Protectorate over Albania
part of the German Asian and African colonial empire

To the Kingdom of Serbia it was promised
the Dalmatian coast between the Krka and Ston, including the Pelješac peninsula (Sabbioncello), the port of Split, and the island of Brač.

The Kingdom of Montenegro was assigned
the Dalmatian coast between Budva and Ston, including Dubrovnik and the Kotor Bay, but without the Pelješac peninsula;
and the coast south to the Albanian port Shengjin (San Giovanni di Medua).

Also, but less precisely, Serbia was promised
Bosnia and Herzegovina
Srem
Bačka
Slavonia (this one against the Italian objections),
and some unspecified areas of Albania (to be divided between Serbia, Montenegro, and Greece).

:hahaha::hahaha::hahaha:

Treaty of London iliti žvaka za seljaka !!!

Koja glupost, majko mila !!!

:hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Jadranka Kosor je najozbiljniji i koliko se čini, jedini kandidat koji će naslediti Sanaderovu funkciju. Jadranka Kosor je rođena kao Vlaisavljavić, srpskog je porekla i rođena je u Bučju na Papuku, kod Pakraca. Nećaka je Dušana Vlaisavljevića, četničkog vojvode-oficira koji ju je odgajio kao svoje dete i to je, po hrvatima, njen jedini greh... Već je počela pljuvačina, samo zato što je srpkinja poreklom, ali njoj se ne može mnogo toga zameriti u politici...

Dakle, hrvati su na (prisvojenoj) srpskoj zemlji, govore (prisvojenim) srpskim jezikom, imaju i (prisvojenu) srpsku kulturu i najzad adekvatnog premijera, kako se čini. Mada me ne bi začudilo da na čelo države ture nekog ustašu krvavog do kolena, samo zato da im ne bude Srpkinja premijerka.

A sad adio a sad adioo i ko zna gdje i ko zna kaad..

a odobravas kyo-a....malo si kontradiktoran.

radikal.....mozda bi volio da jesam

Odobravam Kyo-a jer nije extremista, ali kad s njima diskutuje onda se sluzi njihovim recnikom, ponekad preteruje u samokritici, ali to je njegov nacin, nije prvi Hrvat kojeg cujem da se tako kriticki odnosi prema HDZ-u, ali podrzava Mesica koji se zalaze za antifasizam kao niko posle raspada Jugoslavije.

Kyo je sasvim ok, jako gresis, njegova samokritika uopste ne znaci da nije rodoljub, bas naprotiv, kritika ne znaci i zelju za rusenjem sistema, vec nastojanje da se nesto poboljsa.

:roll:

kyo do prve džamije (one u zgbu) ima 100njak km-a a do sljedeće još dva-tri put toliko) :rtfm:
dok ti bošnjakistancu :mrgreen: imaš u krugu 100km najmanje 10ak džamija:p....
ajd mi sad reci ko je šta? :mrgreen:
:hahaha::hahaha::hahaha:

i drugo
kyo je državljanin i građanin Republike Hrvatske, dijela Hrvatske stare banovine, prvog hrvatskog glavnog grada i kraljevskg grada i u kojem nikada nije bilo muslimana i osmanlija....:idea:
sa tobom je već druga priča :rumenko: ti si državljanin wukoxe9ine i građanin BiH, glavnog grada ustasha:eek: čije babe i dede su arlaurlikali sa minareta:rumenko: kako vi danas arlaurličete da ste hrvati:roll:, a hrvatski kraljevi su tamo samo stali da obave nuždu :rumenko: kad su išli za Dalmaciju :mrgreen:
:hahaha1::hahaha1::hahaha1:

toliko:bye:

cisti rasizam.. nitko nije birao mjesto rodjenja, a nisu ni tvoji daleko od hercegovine.. stovise, odma preko brda :lol:

valjda zato i iskace "patriota" iz tebe cim se spomenu hercegovci i slovenci.. :p

mislim da nebi bile iste jer sada po zakonu o nac. manjinama imaju pravo na zastupnike bez obzira na brojnost, izborni prag isl.
da nije bilo kako je bilo Srbi bi, kao i ostali gradani RH se rasprsili po svim mogucim strankama, pretpostavljam pretezno lijevim i na taj nacin, znaci kroz institucije i odgovarajucu stranacku djelatnost djelovali konstruktivno u ispunjenju stranackog cilja, a to je pobolsanje zivota, standarda isl. i time imali siroku lepezu djelovanja...
a oni sebi umislili da u demokraciji sa nekoliko procenata imaju pravo blokirati volju vecine:dontunderstand: i to kao etnicitet....

Kao u BH?

iako bosna nije hrvatska, mislim cak, da se nije desilo sto se desilo (prvenstveno primitivni nacionalzmi na svim stranama) i u nekakvoj konfederaciji osnovane gradanske stranke na nivo-u cijele Jugoslavije, bilo bi mnostvo koalicionih mogucnosti, a etniciteti kao takvi uopce nebi bili bitni, a ni odlucujuci za bilo sto...
Može to,ali pod uslovom da niko nikom ne zavlači ruku u džep...ali vi ste nezajažljivi.Kao što reče jedan srpski vojvoda.;)

Nego, forumaši iz Hrvatske...
Kako je krenula turistička sezona u Hrvatskoj ove godine?
Ima li viška turista ili...
Jer, sve mi se čini, ako i tu puknete... (pored onih 40 milijardi dolara duga i propale privrede), kao što pucate po političkoj liniji... da će opet neko drugi da vam bude kriv, kao što su vam od 1945-1990 za sve neuspehe bili krivi Srbi...

Jer, sve mi se čini, ako i tu puknete... (pored onih 40 milijardi dolara duga i propale privrede), kao što pucate po političkoj liniji... da će opet neko drugi da vam bude kriv, kao što su vam od 1945-1990 za sve neuspehe bili krivi Srbi...

..info iz prve ruke..Šibenik..Tribunj...i okolica..trazi se krevet vise..vratio se u ponedjeljak...sve puno...ko čep...za dalje ne znam...slobodnih vezova u aciju..nema..

Turizam,ništa bolje ili ništa gore nego je to na cijelom Mediteranu.

Nema dežurnih krivaca,nije ih nikada ni bilo..

:hahaha::hahaha::hahaha: nema ih više (al nema ni manje) o privredi možemo na temi "euro ide na 100 dinara):hahaha1::hahaha1::hahaha1:

ako uopce i dok je pad do 15% nije katastroficno...gadno bi bilo ako bi bilo vise:mrgreen:
MMF nam za sada samo kuca na vrata, ali nismo jos otvorili...
kako ono bjese kod vas ?:)
i nesto bas nisam sigurna da smo od 45-e do 90-e bili neuspijesni...jest da je moglo bolje, ali kad nemoze bolje

Back