Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.727
Све се врло брзо открије. Зашто остану са њима?
eh, dođu im sitna deca, svekrva, zaova, punica,kredit...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све се врло брзо открије. Зашто остану са њима?
eh, dođu im sitna deca, svekrva, zaova, punica,kredit...
Можда само изгледа да су несродни, а уствари су такве природе да су слични у неким лошим особинама, па се стално сукобљавају, а не могу једно без другога. Или зато што су мазохисти или садисти. На пример, ако је мушкарац убеђен да су све жене глупе, онда ће пронаћи неку која је глупа, само зато да би себи доказивао да је у праву. Може то бити и нека врста казне, ко је религиозан па верује у тако нешто.Питање гласи - зашто се неки људи повезују са несродним душама?
Сад, то је вероватно једнострано, ако ја некога доживљавам да је мени сродан, то не значи да и тај неко мене доживљава као себи сродног. Отуда толике неузвраћене љубави. Заправо, обострана сродност је вероватно изузетно ретка, оно кад не можете једно без другога, и када увек желите да будете заједно, и никада не можете да досадите једно другоме, мада знам за неке такве парове, који чак нису хтели ни да имају децу, само да би се посветили једно другоме.ili zasto nam se svidja nesrodna dusha, kojoj se mi ne svidjamo
ne znam sta je dusa , da bi mogao da odgovorim na pitanje , kad bi neko pojasnio sta je dusa samo heh![]()
mozes da otvoris konkurs
- - - - - - - - - -
ne znam sta je dusa , da bi mogao da odgovorim na pitanje , kad bi neko pojasnio sta je dusa samo heh![]()
pa onda je prosto pitanje, srodne duse postoje i ima ih na milione
srodne duše - osobe sličnog nivoa svesti i samosvesti?

komplikuje ta neodredjena rec- Dusa, cim se upotrebi druga rec, termin, celo pitanje dobija potpuno novi smisao

Cak niko ne moze ni da ti ospori ni da potvrdi, ali se ne slazem za trosenje energije,
jer i pri jakim osecanjima i lutanjima "sunce" privuce drugu dusu, a od ralnih uslova
zavisi da li ce se uskladiti. Recimo da je i za to potrebno vreme i da samo dok si mlad
mozes bez otpora da se predas privlacenju.

Па то једино ако се венчају после пет дана забављања.
Zašto nakon 5 dana?
Neko živi i po 10 godina u zabludi...
Како је то могуће?
Šta konkretno?
Živeti po 10 godina u zabludi o bračnom partneru?
Je l ti nisi udata?
Удата 25 година већ.
Заблуде могу бити само у вези неких скривених радњи а не и у вези сродности душа.