RibljaCorba
Obećava
- Poruka
- 77
Zar u jajcu imaju internet? (bez uvrede) ja sam tu blizu mrkonjic grad xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti bokca, pa vi ste ka ovi muslimani sta imaju sada ovaj njihov , ramazan![]()
bila je to losa zemlja, da je bila dobra, ne bi se ubijali medjusobno i toliko mrzeli bezpotrebno
Zar u jajcu imaju internet? (bez uvrede) ja sam tu blizu mrkonjic grad xD
bila je to losa zemlja, da je bila dobra, ne bi se ubijali medjusobno i toliko mrzeli bezpotrebno
Džaba ti sve, Ukrajina gubiJoš jedno podsećanje na ovije praznika današnji'....
Srećan Dan Republike drugar'ce i drugovi, razumiješ ti mene!

vodi ga kuci ako ti je mionista ne valja dok ne dodje Putin
Jel šalješ i @Duskwood-u?Sutra na selu imam svinjokolj.
Saljem cvarke forumasima.
Naklon caru nad carevima, naklon, naklon... Još niže... Još...vodi ga kuci ako ti je mio
ako.Naklon caru nad carevima, naklon, naklon... Još niže... Još...
CNN je istina, j3l tako?ako.
jos ako imas spiegel iza sebe pa okreni glavu kroz noge i videces u njemu vaskoliku mudrost.
Zaboravljaju da je Putin bio član Komunističke partije Rusije do poslednjeg dana dok je ova organizacija postojala.Nema vecih komunista od srpskih anti-komunista.
On je protiv komunizma, ali rasprodadose svi sve zlom zapadu sada, nista ne valja dok ne dodje Putin, razumes ti moj Radovane!
Zaboravljaju da je Putin bio član Komunističke partije Rusije do poslednjeg dana dok je ova organizacija postojala.
Jednom komunista, uvek komunista.
А ти ниси носио црвену мараму и полагао заклетву?![]()
млатиш којештаријеВидиш те муке, друже Гавране, прије двацет годна знао се наш народ окупит, још запјеват другу Тити и одлукама ЗАВНОБиХ, па и овдје на форуму скромно прославит... Сад све то помрло, нема више бораца, нема кероја, нема Југаславена.
А ова омлад'на само гледа у ТикТок и те неке Кекеце ђе црнац скаче и скида гаће. Ни не знају тко је Симела Шолаја. Опустио благдан.
Taj praznik je ukinut u Hrvatskoj daleke 1991. godine. U Srbiji je nešto friškije sjećanje na njega, jer je bio ukinut tek 2002. godine.Još jedno podsećanje na ovije praznika današnji'....
Srećan Dan Republike drugar'ce i drugovi, razumiješ ti mene!
A bile su ti drage Titove granice Jugoslavije. Od Vardara pa do Triglava. Kako to?dok se ne resimo poslednjeg koji smatra da je tito bio dobar nece nam biti dobro i necemo krenuti napred
krvava je to utopija za srbina bila da bi i pominjao dan te antisrpske tvorevine