Sredovecni ljudi

Ако сам сад средовечна жена, значи да треба да доживим 90. Сад ми то изгледа много, мислила сам да нагурам до 70.
По тој логици значи да сам већ 10 година средовечна... :sad2:

Свакако сам за неке папане још увек мачка, девојчица такорећи!
Значи, ниси средовечан докле год постоји неко за кога си млад...

Mislim da imaju..48,49,50...ma i 55 godina...do 64!!!:zper:

jos jedna glupa tema iz moje kuhinje:mrgreen:
ma i nije glupa
kaze meni muz na letovanju "vidi u ovom hotelu su sve sredovecni ljudi" ja mu kazem "aj ne lupaj vidis da su svi nasih godina" kaze "pa da,to ti i kazem sredovecni,30 god je srednje doba" :think: cek bre pa sredovecni su oni od 40 + a kad mi dodjemo u te godine bice oni od 50+:rtfm:
sta znaci sredovecna osoba za vas (u dusi maloletne a telom dobrodrzece forumasice:mrgreen:) ja sam sad malo zbunjena od tog pojma,sto sam mu bliza

pa kad je na pola životnog puta...35, 40...
...mada...to je relativno...a ja neam pojma kolika je prosečna starost kod nas, tako da...
...đuture je koko sam napiso...

:rumenko:

Prosecna starost? Pa valjda ce se granica pomeriti dok mi stignemo do sadasnje prosecne starosti, mislim, ima vremena :D

Da, da - nauka napreduje takvom brzinom da smo prakticno u pubertetu :)

Sama sam sebi smesna sto se zgrozim od izraza "sredovecni ljudi" a pritom sam pre neko vece bila u mesanom drustvu, uzrast od 20 do 50 godina... i sredovecni su mi mnogo simpaticniji... mladosti se rado secam, i rado je vidjam, ali srednji vek je u stvari bas dobro zivotno doba... ovi klinci su mi malo... kao pilici :)

Da, da - nauka napreduje takvom brzinom da smo prakticno u pubertetu :)

Sama sam sebi smesna sto se zgrozim od izraza "sredovecni ljudi" a pritom sam pre neko vece bila u mesanom drustvu, uzrast od 20 do 50 godina... i sredovecni su mi mnogo simpaticniji... mladosti se rado secam, i rado je vidjam, ali srednji vek je u stvari bas dobro zivotno doba... ovi klinci su mi malo... kao pilici :)

Била зимус на некој слави, велика слава са мнооого људи, а стан велики....па домаћини распоредише: у једној соби су били гости, у другој деца, а у трећој млади.

Е, сад, фазон је у томе што су ''деца'' била они између 20 и 35 година (отприлике), што смо ми ''млади'' сви имали између 35 и 50, а ''гости'' су они преко тога....
Код нас младих било најбоље зезање па нам се после увалише и деца и гости...:mrgreen: :lol:

Била зимус на некој слави, велика слава са мнооого људи, а стан велики....па домаћини распоредише: у једној соби су били гости, у другој деца, а у трећој млади.

Е, сад, фазон је у томе што су ''деца'' била они између 20 и 35 година (отприлике), што смо ми ''млади'' сви имали између 35 и 50, а ''гости'' су они преко тога....
Код нас младих било најбоље зезање па нам се после увалише и деца и гости...:mrgreen: :lol:

ВИП салон?

Хахаха, то је било најбоље!!! :super:

Back