Batir Garawul
Obećava
- Poruka
- 59
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pele,gdje pronalaziš slike za avatar?..![]()
pozdrav drustvo!! komso je dobio zenku srednjeazijskog ovcara i ne zna da li da mu pravi kucicu. kuce ima 9 meseci i nalazi se u natkrivenom boxu koji ima zid od blokova sa tri strane a dole je BETON. e sad,ide zima pa se pita on sta ce za tu kucicu?? po meni to je pas kome kucica nije potrebna s obzirom da ima gustu dlaku ali neki savet bi mu dobrodosao... hvala!
Nisam imala azijata, ali mogu ti reci jedno, a to je da uvek sve zavisi od vlasnika..Ne znam gde planiras da ga drzis, nadam se u dvoristu, jer to nikako nije kucni pas... Sto se bolesti tice, poznato je da su veci psi uvek skloniji displaziji...Ali zato postoji planirana kupovina, od dobrih roditelja....
Ma dajte ljudi,nemoguce da niko nije imao azijata?
za cuvanje stoke od vukova je najbolji Kangal realno ako cemo pa tu idu Akbas,SAO,Kavkaz a Nemacki Ovcar za cuvanje ovaca nije gde ima vukova jer bi stradao vrlo brzo...
..kod Srednjeazijskog ovchara je veoma vazno vaspitanje,naravno i za ostale je to podjednako vazno.Ali ono sto treba istaci je to da pas raste i razvija oko 2,5-3 godine.To je rasa poznog sazrijevanja.SAO nije pas koji aportuje i radi slichne stvari-on to nezeli,i svojim pogledom kao da hoce reci vlasniku"pa nisam ja budala da idem za jednim predmetom sto puta".
To je rasa koja ce svakako zauzeti svoje mjesto kod nas.Vrijeme" rotova vucijaka" i ostalih prolazi.
Azijati dolaze !![]()
dobra vecer
evo da i ja predstavim ovu prekrasnu pasminu!
pogledajte nesto drugacije,nesto "novo"
![]()
![]()
![]()
konacno nadjoh ovu rasu i ovde....prelepi psi...
a iskreno najvise mi se svidja turkmenski alabaj....ali i ovi su mi vrh....