Batir Garawul
Obećava
- Poruka
- 59
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postavi slike kad kupis kuce![]()
![]()
Ja sam stojala pored ringa sve vreme ocenjivanja i taj dzin od SAO nije bio bas toliko umoran.
Ipak verujem da mu nije lako da nosi toliko telo.
Sigurna sam da bi mu zivot na planini omogucio malo vise kondicije, i da bi mu to produzilo zivot, jer ovakvi dzinovi po pravilu kratko zive, a on vec ima 4 godine.
Mada je mene je pre svega odusevila njegova mirnoca i dobrota.
kako nema dzinova ja sam gledao slike u rusiji Azijata koji su imali po 80 90 kila i bili preko 75cm...
..u potpunosti se slazem sa izlaganjem Van Dam-a.
Pozdrav.
Svako vreme ima svoj modni trend.
Pocetkom 90.-ih u modi je bio Pit.Tada su svi setali ulicom Pita.To je bio prestiz,modni detalj.Bilo je IN-osisan do glave sa siskicama,u upasanoj trenerci i patikama sa vazdusnim djonom i naravno Pit.
Odmah posle Pita(pred kraj 90-ih) u modu ulazi Rot.Svi zivi su setali Rota.Gotovo isto obuceni kao i prethodnici.Bolje reci odbacili su jedan "privezak"(Pita) i uzeli drugi moderniji "privezak"(Rota).I opet su IN.
Izmodise i Pit i Rot.Nekada,ne tako davno,behu dignuti u nebeske visine a sada su na crnoj listi,A sve zbog likova kojima su sluzili da izlece svoje komplekse preko modnog detalja koji je u ovom slucaju bio pas rase koje je bila IN.A same rase kao rase su dobre i kvalitetne i nezasluzuju da budu na losem glasu.
Sada je doslo vreme da u modu udje,da bude IN SAO.Da postane modni detalj-"privezak".Da se vlasnik sepuri jer je u trendu,jer mu se pas slaze sa garderobom.Da budu u tonu.
Rasa treba da bude popularna zbog nje same a ne zato sto je to u trendu i sto je to IN.
Kao sto rece Batir da SAO dolazi,i treba da dodje ali ne zato sto je to trendy i fensy i ima ga komsija ili neki lik iz srednje,ili iz susedne ulice i on je onda glavni baja pa hocu i ja,i ja,i ja......
Vec jednostavno treba da dodje jer je kao rasa SAO je lep i cenjen pas,pas za svaki respekt kao radna rasa,lepog izgleda i dobrog karaktera.
Kada nabavljate psa rase-SAO nemojte da gledate da li vam se pas slaze uz fensy garderobu,da li vam se slaze uz fensy frizuru,nemojte da gledate da li cete biti vise IN ako ga setate ulicom,vec gledajte da li vam taj pas stvarno odgovara zbog svih njegovih rasnih vrlina i karaktera.
PAS nije igracka i modni privezak da kada trend prodje da se odbaci.On je zivo bice koje nesebicno voli svoga vlasnika-Prijatelja.