Срећно ослобођење, Београђани!

mada ne vidim ni zasto Beogradjani toliko kukaju zbog Vucica jeste da su oni poznati po svojoj nesposobnosti ali ipak glavni grad je vec na stabilnim nogama i razvija se prilicno dobro i brzo (za razliku od drugih delova zemlje ) i tu nece oni moci mnogo da pokvare .Jedino sto ce pozaposljavati svoje rodjake i prijatelje ,zauzece mesta u upravnim odborima ,naklepace se para , u isto vreme nece dirati ni one koji su dosli pre njih jer su svesni da ce ih oni opet zameniti , a svakodnevni zivot obicnih gradjana se nece mnogo promeniti ,sve je to vec vidjeno u Novom Sadu .

pa vlast koja je vodila Beograd u proteklih 8 godina(DS-DSS-G17) je osvojila oko 53% glasova a ukoliko tome dodamo i LDP ciji su neki od predstavnika takodje u tom periodu bili na vlasti u Beogradu dobijemo cifru od preko 60% tako da se ne moze govoriti o tome da je prethodna vlast porazena jer je radila lose posto su pretstavnici te vlasti dobili apsolutnu vecinu , a sad to sto su se oni izmedju sebe razisli to je njihova unutrasnja stvar
Glupost! Svaka stranka od tih je isla sam na izbore i dobila koliko je dobila, a da su bili svi zajecno u koaliciji moglo bi se tako reci. I ko sto je neko napisao, svi su znali da ce dss da pravi vlast sa srs, i samo je budala verovala za mogucnost sa zutima!
A gde je to ldp bio u vlasti u Beogradu?!

mada ne vidim ni zasto Beogradjani toliko kukaju zbog Vucica jeste da su oni poznati po svojoj nesposobnosti ali ipak glavni grad je vec na stabilnim nogama i razvija se prilicno dobro i brzo (za razliku od drugih delova zemlje ) i tu nece oni moci mnogo da pokvare .Jedino sto ce pozaposljavati svoje rodjake i prijatelje ,zauzece mesta u upravnim odborima ,naklepace se para , u isto vreme nece dirati ni one koji su dosli pre njih jer su svesni da ce ih oni opet zameniti , a svakodnevni zivot obicnih gradjana se nece mnogo promeniti ,sve je to vec vidjeno u Novom Sadu .

ДС је катастрофално водио Нови Сад. Напљачкали се и постављали своје пријатеље и рођаке на функцијама. Исто тако Богдановић. Најомиљеније му је поред пљачке Београда, било пљувати на Србе и подржавати бомбардовање Србије на Студио Б.

Sto se tice zaposljavanja svojih, ds je tu primer kako se to radi, ako budem krenuo da nabrajam ko je koga i gde zaposlio, presesce nekima, ali necu da spominjem imena ljudi koji rade za platu, dok njihovi rodjaci na funkciji drpaju li, drpaju!!!

Nesto me nije bilo ovih dana, pa ce mi trebati malo vremena da procitam sta ste radili , ali koliko vidim po privatnim porukama koje su me sacekale na kompu........mali zemunski radikali se kote kao zecevi .....ili kao stakori...........:rotf:

Evo jedne cyber junacine.....fan Ace pichkoustog:rotf:......pa kaze na PP...upuceno meni:rotf:

"
Ovo si ti napisao picko jedna smrdljiva!!!
Da li smes smrade forumski da se nadjemo ja i ti, ili ti i Mladenovic, ili nas troje, pa da nam objasnis ko je pedercina? A stoko ***** li ti dete mrtvo nerodjeno u usta!!!
Imas li muda da se nadjemo i da popricamo malo?
***** ti familiju ldp-ovsku!!
Hoce se nadjemo kod tebe ispred kuce ili ces ti malo kod nas u Zemun da vidis kako je na Dunavu? A stoko smrdljiva?"

Neki TOKI VOKI......zvuci kao taraba ( pandur):rotf:

Onaj Mladenovic je stvarno teska gaycina, svuda ga se gura, a nema nikakvu funkciju, tj. obican je portparol.

Tatin (guzonjin ) sin ......dok mu tata , preko veze dobija poslove na asfaltiranju Beogradskih ulica, i trpa pare u carapu, seljak......dotle mali Andrija mrsomudi o "kosovo je srce srbije " patriJotizmu i "nikada necemo u Evropu"......ne bi ni ja, na njegovom mestu...u Evropi se za takve namestene poslove ide u zatvor, a za gluposti kakve lupeta kao portparol na lecenje.....:rotf:

Nesto me nije bilo ovih dana, pa ce mi trebati malo vremena da procitam sta ste radili , ali koliko vidim po privatnim porukama koje su me sacekale na kompu........mali zemunski radikali se kote kao zecevi .....ili kao stakori...........:rotf:

Evo jedne cyber junacine.....fan Ace pichkoustog:rotf:......pa kaze na PP...upuceno meni:rotf:

"
Da li smes smrade forumski da se nadjemo ja i ti, ili ti i Mladenovic, ili nas troje, pa da nam objasnis ko je pedercina? A stoko ***** li ti dete mrtvo nerodjeno u usta!!!
Hoce se nadjemo kod tebe ispred kuce ili ces ti malo kod nas u Zemun da vidis kako je na Dunavu? A stoko smrdljiva?"

:shock::shock::shock:
Vidi ti izopacenih i perverznih radikalskih homica , to hoce da se yebe u troje

Krnjača i Jajinci su kulturni delovi grada za neke druge, još udaljenije. Majko moja, koja je ono pustoš - Kalkuta. Kad vidiš onu musavu decu, koju niko nije pogledao još od pre podne, valjaju se po prašini i blatu, da ne veruješ. Pa nije ni čudo što glasaju za radikale. :rumenko: Šta ćeš, i to je "Beograd".

jajinci su b.hills za krnjaču a radikali nisu napravili krnjaču e sad,ko je onakvu napravio ganci krnjaču i nikakvu ne znam,ipak se bravar nije dovoljno trudio:mrgreen:

Beograd
Sporazum će u ime SRS-a potpisati Aleksandar Vučić, u ime koalicije SPS-PUPS-JS Aleksandar Antić i u ime koalicije DSS-NS Nenad Komatina. Informativna služba DSS-a navodi da će se potpisivanje održati u sredu, 28. maja, u 12 časova

Jel dolazi danas neko od forumaških perjanica na potpisivanje? Da nazdravimo.
Ja dobio poziv i od dss i od srs:mrgreen:

Brojaćemo dane...

jajinci su b.hills za krnjaču a radikali nisu napravili krnjaču e sad,ko je onakvu napravio ganci krnjaču i nikakvu ne znam,ipak se bravar nije dovoljno trudio:mrgreen:

Skoro sam prelazila Pančevački most, kad su prolazile neke konjske zaprege pune Cigana. Napravili su haos na mostu. Koliko je gradska vlast brinula o tim ljudima s one strane Dunava, tako su i glasali za njih. Uopšte ih ne krivim. Da ja živim u Krnjači, verovatno bih bila radikal, za inat. Centralne opštine Beograda su zaista izuzetno povlašćene u odnosu na periferne, a Novi Beograd je sada u pravom smislu reči centar prestonice. Pa ako imaš sreće da živiš na Vračaru ili Novom Beogradu, ti si zadovoljan, a u Krnjači, ili još gore Borči ili Ovči, onda... ne znam šta da kažem.:(

"

смањи мало те псовке и те глупости

Back