Срећан рођендан Генерале!

Да ли овим путем желите Генералу да честитате рођендан

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
MA jok...mengele nikako nije mogo...ja sam dete komunista...

Ma ko te pita za ideologiju.

Ti si produkt bar 4-5 nabudženih demonacističkih nadljudi.
Zato ti se i ne dopada niko ko se bori za svoju ličnu slobodu.

Ti bi da ga vratiš opet u kavez....
Neće moći .... sada ti ideš u njega..... na 1000 godina ili bar dok ti savest ne proradi i dokažeš da možeš među ljude.

Ma ko te pita za ideologiju.

Ti si produkt bar 4-5 nabudženih demonacističkih nadljudi.
Zato ti se i ne dopada niko ko se bori za svoju ličnu slobodu.

Ti bi da ga vratiš opet u kavez....
Neće moći .... sada ti ideš u njega..... na 1000 godina ili bar dok ti savest ne proradi i dokažeš da možeš među ljude.
Neka se bori za slobodu...ko mu brani...ali kad je kriv mora da plati...

v188313p0.jpg

Za hrabrost i poštenje. Srećan rođendan.

Pa pitaj njih...sto mene pitas...

Па дискутујем ли ја на форуму са њима или са тобом? :lol:

Хајде одговори зашто је Дудаковић на слободи? Зашто је Орић ослобођен? Зашто је Делић осуђен због злочина над Србима на само 3 (три) године?

И ти тврдиш да се неко треба предати таквој фарси од суда?

Па дискутујем ли ја на форуму са њима или са тобом? :lol:

Хајде одговори зашто је Дудаковић на слободи? Зашто је Орић ослобођен? Зашто је Делић осуђен због злочина над Србима на само 3 (три) године?

И ти тврдиш да се неко треба предати таквој фарси од суда?

Mozda su oslobodjeni uz kauciju...:)
NE slazem se sto su oslobodjeni oni,ali se ne slazem i sto je mladic na slobodi...

Mozda su oslobodjeni uz kauciju...:)
NE slazem se sto su oslobodjeni oni,ali se ne slazem i sto je mladic na slobodi...

Нису, а Дудаковић никада није ни ухапшен.

Да резимирамо. не слажеш се што је Младић на слободи иако смо утврдили да хашки суд не би објективно и истинито утврдио чињенице?

Шта је онда циљ предаје Младића? Лова? Бољи живот људи у Србији? :)

Pa znam ja ...fasisti su obicno takvi...

Počeo si da se gubiš !?..... i da pišeš besmislice.

Prike, svako ko hoće da bude okupator, ubica, ustaša, nacista, fašist, mudžahedin, balija i slično sleduje mu konopac oko vrata a ne Hag. Za sve te navedene imaju validni istorijski izvori i dokazi ko su i šta su i to još od 1941.g. pa čak i od ranije.

A pošto i ti nastupaš sa fašističkih pozicija znaj da i tebe može da zadesli sudbina onih koji su formalno nestali 15.05.1945.g. ali na tvom primeru se odlično vidi da je to samo bio privid je ste počeli ponovo da dižete glavu.

Zato ti je daleko bolje da razmišljaš ko si i šta si i da zaboraviš na spamovanje.

I još nešto.... ima kod nas još dosta gen. Maldića. A proces oslobađanja Srbije je tek započeo.

Back