kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
To je isto kao da hitleru cestitate rodjendan bre...
fašista hitler je crko, a ko zna možda je i fašista mladić crko pa mu badava čestitaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je isto kao da hitleru cestitate rodjendan bre...

fašista hitler je crko, a ko zna možda je i fašista mladić crko pa mu badava čestitaju![]()

fašista hitler je crko, a ko zna možda je i fašista mladić crko pa mu badava čestitaju![]()
Nije bre,Hitleru je neki drugi dan rodjendan.
Srecan rodjendan djenerale!
A ti bi i Hitleru cestitao rodjenda...jel da?

Nije bre,Hitleru je neki drugi dan rodjendan.
Srecan rodjendan djenerale!

..................

.............

Da cestitam pokojniku rodjendan?Pa ti si trso.
A general Mladicu da,on je ziv i zasluzio je da mu cestitam![]()
BEOGRAD: SNP Naši 1389 organizovao proslavu rođendana Ratka Mladića
Subota | 12.03.2011.
U saopštenju upućenom javnosti, Srpski narodni pokret Naši 1389 poželjeo je generalu Mladiću "puno zdravlja i uspješnog izbjegavanja Tadićevih i Dačićevih potjera" i poručio mu da će "dati sve od sebe da general što prije može na miru da popije kafu na Terazijama ili da prošeta Knez Mihailovom ulicom".
![]()
..................
.............
![]()
Срби.Samo fasisti mu cestitaju rodjendan...ko ce drugi...
MA hajde...mislim da kad bi ga neko video odma bi ga prijavio ...cak i srbin...
A otkud znas da je ziv Mladic?Da li si ga video skoro?JA mislim da je mrtav...
Samo fasisti mu cestitaju rodjendan...ko ce drugi...
MA hajde...mislim da kad bi ga neko video odma bi ga prijavio ...cak i srbin...

Za svaki slucaj da mu cestitam.
Samo fashisti Mladicu ne cestitaju rodjendan,a svi ljudi dobre volje cestitaju,eto ko ce drugi.
Ево па пријави:
![]()
Samo fasisti mu cestitaju rodjendan...ko ce drugi...

Evo na primer ...ja nisam fasiste pa bih ga prijavio...
Полиција ухапсила Младића од картона [FONT=arial, sans-serif]
Полицајци полицијске станице Стари Град извели су данас успешну акцију хапшења генерала Ратка Младића али од картона. У склопу акције обележавања 12 марта, рођендана генерала Ратка Младића, активисти СНП Наши 1389 организовали су у центру Београда перформанс "У шетњи са генералом". Активисти СНП Наси 1389 пронели су плакат (силуету) генерала поред Скупштине, преко Трга Николе Пашића, Теразија, Кнез Михаилове улице и Трга Репубилке док је Чика Љубина улица била кобна за Младићеву верну картонску копију јер га је ту сусрела полицијска патрола.
Полицајци су легитимисали и задржали чланове СНП Наши 1389 више од сат времена а на крају су запленили силуету генерала и ухапсили члана Управног одбора СНП Наши 1389 Игора Маринковића. Маринковић је после суђења у станици 29. новембар ослобођен оптужбе за ремећење јавног реда и мира али је "генерал" остао у полицијском притвору до даљњег. Поред ове акције СНП Наши 1389 је у више градова лепљењем плаката "Булевар Ратка Младића" и истицањем транспарената "Срећан рођендан ђенерале!" обележио рођење српског хероја Ратка Младића.
Информативна служба СНП Наси 1389
Фотографије са шетње:
![]()
![]()
[/FONT]
KAd bih ga video prijavio bih ga...sto da ne...ipak se dobijaju lepe pare...

Znaci da jesi.
Значи то би урадио само због новца?![]()
Znaci da nisam... ipak je on i neduzne ubijao...