Срећан рођендан Генерале!

Да ли овим путем желите Генералу да честитате рођендан

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ЂЕНЕРАЛ РАТКО МЛАДИЋ!

01-srebrenica.jpg

domoljuban si ako voliš svoju zemlju i sve NORMALNE ljude u istoj...a nisi domoljuban ako voliš grupu ljudi koja zagovara nacizam, fašizam, pokolj nevinih civila i genocid....ka šta su bili pavelić i ovaj vaš đeneral u begstvu :rtfm:

Ово превазилази сваку меру!
Њихова болесна потреба да своју кривицу, свој срам, своју бруку припишу другима видљива је у сваком другом посту!
Поредити Павелића ( и што баш Павелића ) са неосуђеним, дакле невиним, човеком је ван сваке памети, шта год свако од нас понаособ мислио о Р.Младићу!

ИЛИ МОЖДА МОДЕРАЦИЈИ НИЈЕ!?

A01.jpg
:bye::bye::bye:

Da je komunist nosi bi petokraku na celu...

Ja sam odrastao u komunistickom sistemu i vaspitanju u Srbiji i pred rat u Hrvatskoj, komuniste znam i svi do jednog dobro znaju da je rat 90'tih zakuvao ustasa a zatim i musliman. Ti sasvim sigurno nisi komunista vec najverovatnije neko iz "susjedstva" ko se predstavlja kao takav pa je dojam pojacao i ubacivanjem Titove slike za avatar. Ne foliraj se da si objektivni, neutralni komentator te da mozes ozbiljno uticati na svest Srba na ovom forumu sugerisuci im da je njihov narod bio zlocinacki. Pre ce biti da je tvoja Hrvatska uvek bila i sad je zlocinacka genocidna tvorevina.

Ово превазилази сваку меру!
Њихова болесна потреба да своју кривицу, свој срам, своју бруку припишу другима видљива је у сваком другом посту!
Поредити Павелића ( и што баш Павелића ) са неосуђеним, дакле невиним, човеком је ван сваке памети, шта год свако од нас понаособ мислио о Р.Младићу!

ИЛИ МОЖДА МОДЕРАЦИЈИ НИЈЕ!?

A01.jpg
:bye::bye::bye:

zločinac je za mene zločinac ubio 10000 ljudi ili milion (kako vi kažete) ZLOČINAC ostaje ZLOČINAC

a tim više što je vaš godinama u begstvu dokazuje da je kriv....jer da je nedužan izašao bi pred lice pravde :rtfm:

a ti moš da tužakaš kmečiš ko neka NVObaba:hahaha:...zaboleme :roll:

zločinac je za mene zločinac ubio 10000 ljudi ili milion (kako vi kažete) ZLOČINAC ostaje ZLOČINAC

a tim više što je vaš godinama u begstvu dokazuje da je kriv....jer da je nedužan izašao bi pred lice pravde :rtfm:

svako je nevin dok se ne dokaze suprotno, a ako u ovom slucaju treba da dokazuje nevinost a od strane zapada je vec osudjen, onda je i bolje sto je u bekstvu.

ЛИЦЕ ПРАВДЕ????

Оне правде која је Орића ослободила а Делића осудила на 3 године због злочина над Србима???

Оне правде која никада није ни ухапсила генерала Дудаковића иако је у лице камере наредио да се стријељају ратни заробљеници????

Ма бјаааааааажи, серем ти се на ту правду.

svako je nevin dok se ne dokaze suprotno, a ako u ovom slucaju treba da dokazuje nevinost a od strane zapada je vec osudjen, onda je i bolje sto je u bekstvu.

niko ga nije osudio još:rtfm:

kao ni Gotovinu pa je predan sudu
samo se neki u Srbiji prave pametni pa đenerala skrivaju

i ponavljam ...da je nevin nebi se trebao skrivati i time držati celu zemlju taocem :rtfm:

ma da ... neću ni da pogledam sajt...jer na hiljadu kilometara bazdi čuvena srpska propaganda iz devedesetih....

a sajt danas može otoriti i kreirati svatko :bye:

Могу ти ја поставити исте слике и са другог сајта није проблем ако хоћеш.

Пази ово, са овог су слике:

Dobrodošli na stranicu Udruženja "ŽENE SREBRENICE"

:lol:

Одбвијаш одговорити одкуд ови са оружјем на слици? :hahaha:

niko ga nije osudio još:rtfm:

kao ni Gotovinu pa je predan sudu
samo se neki u Srbiji prave pametni pa đenerala skrivaju

i ponavljam ...da je nevin nebi se trebao skrivati i time držati celu zemlju taocem :rtfm:

pa ako ga niko nije osudio, kako mozes da ga nazivas zlocincem i da ga poredis sa monstrumom pavelicem? :confused:
a kada vidim, kako haski tribunal postupa prema onima iz kroacije, dodje mi da pozovem mladica i da mu licno dam utociste :)

Ja sam odrastao u komunistickom sistemu i vaspitanju u Srbiji i pred rat u Hrvatskoj, komuniste znam i svi do jednog dobro znaju da je rat 90'tih zakuvao ustasa a zatim i musliman. Ti sasvim sigurno nisi komunista vec najverovatnije neko iz "susjedstva" ko se predstavlja kao takav pa je dojam pojacao i ubacivanjem Titove slike za avatar. Ne foliraj se da si objektivni, neutralni komentator te da mozes ozbiljno uticati na svest Srba na ovom forumu sugerisuci im da je njihov narod bio zlocinacki. Pre ce biti da je tvoja Hrvatska uvek bila i sad je zlocinacka genocidna tvorevina.

..najveci egzodus covjecanstva,ubijanja ,klanja i stratista su komunisticka dijela....

Back