Срећан рођендан Генерале!

Да ли овим путем желите Генералу да честитате рођендан

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Младић:
- Од Тита па надаље Срби су били грађани другог реда у сопственој земљи. Нама су владали Муслимани и Хрвати јер је баш тако желео Тито и он је користио Комунистичку партију да постигне своје циљеве. Погледајте само како је било у земљи пре него што се разјединила. Анте Марковић, премијер, био је Хрват. Министар спољних послова, био је Хрват. Човек на челу Комунистичке партије и већина људи које је он наименовао на врхунске положаје били су Хрвати. Главни и одговорни за националну безбедност био је Хрват, као и командант ваздухопловних снага.
Али упркос свему ми смо и тада били спремни да наставимо као Југословени. То је мана наше природе. Ми опраштамо одвише брзо.!
Иглбергер и америчка штампа су Младића прогласили ратним злочинцем на шта он мирно одговара:

"Ја нисам ишао у Вијетнам да ратујем, нити у неку другу земљу. Ја само браним свој народ."
На питање једног америчког официра у Женеви шта је то правда, Младић је рекао:
"Правда је кад ви Американци признате да сте извршили хемијско чишћење индијанских племена. Па ваљда етничко, исправи ме он. Не, кажем, него хемијско. Зато што никога нисте оставили да живи."

RATKO_-_MOZDA_SPAVA__site.png

Back