Срећан рођендан Генерале!

Да ли овим путем желите Генералу да честитате рођендан

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako je on zaista junak neka se preda pa ce tamo ili postati jos veci junak, ili ce otici na djubriste istorije, a ja se nadam ovom drugom.

kome da se preda.......onima protiv koga je ratovao......onima koji su srbe ubijali i napravili za srbe kazamat u hagu......zločincima sa zapada da se preda......ma idi begaj......sve nešto žuri.....i vi šiptari a i hrvati ste protiv tog suda nepravde kad su vaši generali i vojnici u pitanju......

kome da se preda.......onima protiv koga je ratovao......onima koji su srbe ubijali i napravili za srbe kazamat u hagu......zločincima sa zapada da se preda......ma idi begaj......sve nešto žuri.....i vi šiptari a i hrvati ste protiv tog suda nepravde kad su vaši generali i vojnici u pitanju......

Ja siptar? Bez lupanja.
Ali treba mu i suditi zbog ubistva gardista na topcideru posto su ocigledno ubijeni zbog njega uz pomoc tadasnjeg premijera.

2e0soix.jpg

:heart:

Njega mogu da cuvaju samo Luciferove straze. A mesto ga u paklu ceka, tu se nece moci sakriti. :aha:

Za mene kao Srpkinju je uvreda da se poredi ova vucibatina sa Stepom Stepanovicem.

A aluzije na Djindjicevu smrt su dokaz bede duha.

Стари, добри Weljkisha, није мислио на ТО, али скрушено ПРИЗНАЈЕ да не жали превише за неким ко се изволео возикати приватним џетом Станка Суботића (уштеде горива ради.....?), ко је изјавио да "није важно јели мачка бела или црна док лови мишеве...." одговарајући на тврдње да се прљавим капиталом купују најбоље српске фирме и земља и да не набрајам више..... покојник је па нека почива у миру! Али многи нису извукли поуку и разумели оно што је наш прости народ изнедрио у изреци :"Ко са ђаволом тикве сади о главу му се лупају"! Тако просто а тако истинито.... да је то СТРАШНО!

oprosti......nisam želeo da vređam.......vidim da znaš srpski jezik pa pomislio da si šiptar ili hrvat......ok možda si bosanac.....mislim musliman.......no nije ni bitno......

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:.....zbog srpskog generala srpski vojnici da budu pobijeni.......:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:.......ko reko.......onaj majmun sa nosom ko u orla.......jel taj što se na muci pobijenih roditelja okoristio........jel on.......ti znaš šta je očigledno....ma idi begaj

Da, ubijeni su zbog onoga sto su videli a nisu smeli da vide, a Kostunica je istragu maksimalno opstruirao.
A to sto u takvom kontekstu spominjes coveka koji je preminuo govori o tebi, o tvom "vaspitanju" i primitivizmu.

Da, ubijeni su zbog onoga sto su videli a nisu smeli da vide, a Kostunica je istragu maksimalno opstruirao.
A to sto u takvom kontekstu spominjes coveka koji je preminuo govori o tebi, o tvom "vaspitanju" i primitivizmu.

ti vojnici da su tada videli generala danas bi bili puni života i bili bi puni sebe zbog tog viđenja sa generalom nego da nisu oni pobijeni od vaših ljudi......onih koji su upali u topčider u potrazi za slavnim srpskim generalom......što ste ih pobili...zarad poena sa zapada ubijate srpsku decu......sram vas bilo......odgovaraće te kad tad...znam za ono....o pokojniku sve najbolje ali to ne važi za ljudski ološ......samo za ljude

Neces me isprovocirati. :aha:

Jadan si kad mozes da ih poredis, hrabrog, pametnog i obrazovanog doktora filozofije i bahatu, zadriglu kukavicu. Idi se veseli sa ostalim niscijim duhom.

Немам намеру да те провоцирам!
Тај твој "hrabrog, pametnog i obrazovanog doktora filozofije" послао је комплетно политичко и војно руководство СВОЈЕ (ако је уопште сматрао својом) државе "ВУКУ НА РУКУ!"
Или ти као паметна и савремена жена високо вреднујеш и дубоко поштујеш пожртвован и самопрегоран рад Хашког трибунала!?:think::think::think:

A koju je to bitku on dobio, a da mu vojska nije bila visestruko jaca od protivnicke? Sta je on uopste tako junacki uradio?:think:
Molim suvisle odgovore bez ostrascenih lupetanja.

Па ел усред оног чувеног и страшног "геноцида" у Сребреници
спашавао и евакуисао жену, децу и старце!?

МАЛО ЛИ ЈЕ!?

Срећан рођендан највећем Србину! Жив и слободан био!

Настави да наносиш душевни бол другосрбијашима, педерашима, хашишарима, хашким истражитељима, осталим америчким испрдцима и европском путу Србије.
104287_mladic2_f.jpg

Је л евакуисао жене, децу, старце, немоћн...!?
ДА или НЕ!

Јел замолио да положе оружје. Јесте... Јел им је рекао да пређу на вјеру прадедовску... Јесте. Јел их је замолио да се не курче... Јесте. Јел их је потаманио. Јесте. И нека је.

Vrlo vazno sto je rodjendan tamo nekom ...Mladicu...sta je on uradio za zemlju ...a da je dobro...lose je radio...

obezbedio je opstanak Srba na vekovnim ognjištima tj. na Srpskoj zemlji.........spasao ih od krvoždernih mudžahedina i evropskih jurišnika......nije dozvolio da Srpski narod u bosni prodje ko u hrvatskoj........odbranio i stvorio uslove za opstanak Republike Srpske.....i na kraju idi u Republiku Srpsku pa postavi to i na ovaj način pitanje pa kad iz bolnice izađeš napiši kakav si odgovor dobio

obezbedio je opstanak Srba na vekovnim ognjištima tj. na Srpskoj zemlji.........spasao ih od krvoždernih mudžahedina i evropskih jurišnika......nije dozvolio da Srpski narod u bosni prodje ko u hrvatskoj........odbranio i stvorio uslove za opstanak Republike Srpske.....i na kraju idi u Republiku Srpsku pa postavi to i na ovaj način pitanje pa kad iz bolnice izađeš napiši kakav si odgovor dobio

a znaci zbog toga ga svi traze...
Da je pucao na vojsku ja bih to shvatio,ali je pucao i na civile ...

Back