Komandant bele tehnike
Ističe se
- Poruka
- 2.546
Ne dokazujem ništa, samo citiram.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da vidi se odmah da ne dokazuješ ništa.Ne dokazujem ništa, samo citiram.
Zašto se praviš naivan? Opština Srebrenica, je po popisu 1991. brojala 36,000+ stanovnika (sam grad 5700+), a gdje su još stanovnici okolnih opština koji su izbjegli u Zaštićenu zonu?1991. popisano 5700+ dusa
1995. stradalo 8000+ dusa
sad 2023. navodno 2000+ dusa zivi
objasnite mi ovu matematiku ?
Godinama se spinuje sa Srebrenicom
obzirom da ima prisutnih koji su prosli sve
i videli sve i znaju sve ako su voljni da mi objasne...
Hvala unapred.
p.s. da se desio zlocin jeste, rat je bio i obe strane su pravile uzase
U Srebrenici živi 13.409 stanovnika, od čega 7.248 Bošnjaka, 6.028 Srba, 16 Hrvata. 23 lica se nisu izjasnila, dok u ovoj opštini živi još 67 lica.Zašto se praviš naivan? Opština Srebrenica, je po popisu 1991. brojala 36,000+ stanovnika (sam grad 5700+), a gdje su još stanovnici okolnih opština koji su izbjegli u Zaštićenu zonu?
Несрећо, управо ти покушаваш променити прошлост и на тај начин утицати и на будућност.Sramota. Još su veća sramota današnji pokušaji opravdanja i relativizacije. Prošlost ne možemo promeniti, ali sadašnje ponašanje možemo.
Prvo je to što je tužilaštvo falsifikovalo tobož nađene dnevnike jer je sam Ratko Mladić negirao postojanje takvih dnevnika, Drugo je pitanje da je taj novinar i video šta piše u falsifikatima? Treće što Škorpioni nisu bili u Srebrenici tokom operacije oslobađanja Srebrenice već su vršili demonstrativne napade na Trnovo. Četvrto imamo svedočenja generala Pandurovića i policijskog načelnika iz Sarajeva Kovača koji tvrde kako su se razne formacije utrkivali ko će da ide na Srebrenicu da bi time povećali svoju slavu pa prema tome priča kako je VRS bilo potrebno još snaga z Srbije i kako je Mladić tražio od Stanišića snage iz Srbije može biti samo još jedan dokaz falsifikata.Škorpione poslao Stanišić
https://www.dw.com/sr/ratni-dnevnik-ratka-mladića-kao-umetničko-ostvarenje/a-53694551Prvo je to što je tužilaštvo falsifikovalo tobož nađene dnevnike jer je sam Ratko Mladić negirao postojanje takvih dnevnika, Drugo je pitanje da je taj novinar i video šta piše u falsifikatima? Treće što Škorpioni nisu bili u Srebrenici tokom operacije oslobađanja Srebrenice već su vršili demonstrativne napade na Trnovo. Četvrto imamo svedočenja generala Pandurovića i policijskog načelnika iz Sarajeva Kovača koji tvrde kako su se razne formacije utrkivali ko će da ide na Srebrenicu da bi time povećali svoju slavu pa prema tome priča kako je VRS bilo potrebno još snaga z Srbije i kako je Mladić tražio od Stanišića snage iz Srbije može biti samo još jedan dokaz falsifikata.
Zašto se praviš naivan? Opština Srebrenica, je po popisu 1991. brojala 36,000+ stanovnika (sam grad 5700+), a gdje su još stanovnici okolnih opština koji su izbjegli u Zaštićenu zonu?
Флоренс Артман.Danas je 11. juli 1995 godine, Dan sjećanja na dešavanja iz jula 1995 godine u Srebrenici.
Šta je današnji datum za Srbe, na šta asocira Srbe pomen na juli 1995 godine u Srebrenici?
https://www.blic.rs/vesti/politika/artman-srebrenica-je-zrtvovana-za-mir/xq4kcmbArtman: Srebrenica je žrtvovana za mir
Bivša portparolka Haškog tribunala, novinarka Florens Artman, izjavila je da je uverena, na osnovu dokumenata i razgovora, da za događaje u Srebrenici veliku odgovornost snose Francuska, Velika Britanija i SAD
3. Podmetanje nepostojećeg zločina i manipulacija žrtvama.Danas je 11. juli 1995 godine, Dan sjećanja na dešavanja iz jula 1995 godine u Srebrenici.
Šta je današnji datum za Srbe, na šta asocira Srbe pomen na juli 1995 godine u Srebrenici?
Da li na:
1. srpsku sramotu i etički poraz,
2. srpski ponos i pobjedu srpske pravoslavno nacionalne ideje?
Šta sve to predstavlja za Srbe?
Pogledajte prilog 1376073
Većina srebreničana je u Sarajevu.U Srebrenici živi 13.409 stanovnika, od čega 7.248 Bošnjaka, 6.028 Srba, 16 Hrvata. 23 lica se nisu izjasnila, dok u ovoj opštini živi još 67 lica.
Ako uporedimo rezultate popisa iz 2013. sa onima iz 1991. godine, videćemo da je Srebrenica izgubila 23.257 građana (63,43 odsto).
Od tog broja, 20.324 su muslimani. Naime, prema podacima popisa iz 1991. godine, u Srebrenici je živjelo 27.572 muslimana, a sada ih je 7.248 (26,29 posto).
Prema popisu iz 1991. godine, u Srebrenici je živelo 8.315 Srba, a sada ih je 6.028. Prije rata u Srebrenici je živjelo 38 Hrvata, a sada ih je 16.
Постоји разлика између злочина и геноцида. Лепо се оне муслиманске жене из Босне жале, као да њихових жртава нема, сви причају само о Сребреници.p.s. da se desio zlocin jeste, rat je bio i obe strane su pravile uzase
Još samo fali da nene iz Vitinice progovore.Постоји разлика између злочина и геноцида. Лепо се оне муслиманске жене из Босне жале, као да њихових жртава нема, сви причају само о Сребреници.
О снајперима у Сарајеву и осталим проблемима - као да се није ни десило. Е то је проблем, причати о једном, а ћутати о другом.
Aнкета ти је срочена срамотно и бедно, ако има неких проблема обрати се политичарима, етикетирати неистомишљеника да има "православно-националне идеје" јесте у најмању руку некоректно.Danas je 11. juli 1995 godine, Dan sjećanja na dešavanja iz jula 1995 godine u Srebrenici.
Da li na:
Претпостављам нешто слично као и брат Имран.Ja ne znam kako bi braća Čečeni i Kadirov reagovali na ovo vaše pisanije...
Nismo čuli ništa od Mladića nego od "novinara" lista Vreme jednog od glasila Nato pakta u Srbiji.Škorpione poslao Stanišić
Danas je 11. juli 1995 godine, Dan sjećanja na dešavanja iz jula 1995 godine u Srebrenici.
Da li na: