Сребреница - 30 година након

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Prijedoru nas preduhitrili :D ozbiljno pa tako mozes svaki zlocin opravdati, otvorili logore sto su nas preduhtrili. Sve smo ih poubijali jer smo ih preduhitrili,bolje od Alan Forda.
Civili bili garancija da ne uzmu Sarajevo, pa sto nisu bili garancija u sve i jednom drugom mjestu u Istocnoj Bosni ili bilo gdje drugo :mrgreen:

Salko manje seri, pricam konretno o Prijedoru. Sa izuzetkom Srebrenice koja se ne moze porediti sa Sarajevom hajde reci gde to jos nisu bili garancija?

I opet ne rece sto ne pustiste civile iz Sarajeva?
Sega si ali ne zelim da gubim vrijeme na ovo , preduhitrili :D , stavicu te na ignor ,nista osobno samo gubljenje vremena , kad nemas odgovora samo promjenis pricu, nisi odgovorio zasto nisi bili garancija u drugim mjestima koje sam naveo nego opet isto trubis bez ikakve veze

Sega si ali ne zelim da gubim vrijeme na ovo , preduhitrili :D , stavicu te na ignor ,nista osobno samo gubljenje vremena , kad nemas odgovora samo promjenis pricu, nisi odgovorio zasto nisi bili garancija u drugim mjestima koje sam naveo nego opet isto trubis bez ikakve veze

LOL stavi slobodno na ignore nema frke. Pitao sam te vrlo jednostavno pitanje.

Nije isto, ako ti np kao sef neke organizacije ucestvujes u pripremanju ubitstva neke osobe i neko iz tvoje organizacije tvojom odlukom ubije nekog ti i ubica dobijete 20 godina zatvora ili dozivotnu robiju a tvoja organizacija se proglasi kriminalnom a ako neko nebitan iz tvoje organizacije ubije nekog u svadji bez pripreme ti neces dobiti kaznu a taj neko nebitan iz tvoje organizaje ce dobiti 7 godina zatvora i tvoja organizacija nece se proglastiti kriminalnom.
To je upravo razlika zbog cega je Srebrenica genocid. Komandant armije ucestvuje i u pripremi i na terenu kao prvi izvsilac politike RSa i sve je bilo pripremljeno da se genocid izvrsi. Da nije bilo pripreme i da nije bilo Mladica tu moguce da bi sud odlucio drugacije.
Srebrenica je klasicni primjer genocida gdje komandant armije ucestvuje sto pokazuje politiku Srba i sve se unaprijed pripremilo da izvrse genocid tj pripremljeno smanjivanje populacije podrskom politike.
Pitaj nekog advokata ako ne razumijes sta pisem.
Ja bi u ratu potamanio svu neprijateljsku (suparnicku) vojsku dok druga zaracena strana (politicki i vojni vrh) ne bi potpisali bezuslovnu kapitulaciju.

Svakog vojnika koji bi ubio dete, zenu ili starca bi streljao na licu mesta.

Posto je rec i definicija reci Genocid obesmisljena, onda to treba nazvati pravim imenom.

U Srebrenici je VRS izgenocidisala ArmijuBiH, ali nikako bosnjacke civile.

немој бити толико строг према њему, он не зна пуно

Само ви неспособни лепо направите Републику, коју правите иначе структура вам се руши и дроби!
Једино то може да вас спасе, али немате довољно интелигенције и знања да то друштвено склопите у институције, без петљања у њих ! Па ћете решити сопствене енигме Сребренице, студенте, опозицију, кланове, итд...

Не , нисте ви унуци комунизма криви ни зашта. :kafa: ... Ви сте само неспособни, као ваши ђедови титоисти које је Броз довео зарад Црвеног терора ...јер је први пут пропало када сте носили шиљке на шлему

--
Ћути или
Направите више у ПМ ту усрану Републику !!!

Неспособан олош

Pa jeste, u pravu si, dok je bila kraljevina baš je bilo sve u slozi i harmoniji

Nisam, doduše, skorije sabirao broj mrtvih glava u srpskim dinastičkim sukobima ali nije sigurno neki zabrinjavajući broj.

Van tih manjih incidenata, praktično čarki, sve je bilo čista sloga i harmonija

Rekao mi gusar da ne budem strog prema tebi i evo poslušao sam ga.

Ja bi u ratu potamanio svu neprijateljsku (suparnicku) vojsku dok druga zaracena strana (politicki i vojni vrh) ne bi potpisali bezuslovnu kapitulaciju.

Svakog vojnika koji bi ubio dete, zenu ili starca bi streljao na licu mesta.

Posto je rec i definicija reci Genocid obesmisljena, onda to treba nazvati pravim imenom.

U Srebrenici je VRS izgenocidisala ArmijuBiH, ali nikako bosnjacke civile.

tkz ABiH

Pa jeste, u pravu si, dok je bila kraljevina baš je bilo sve u slozi i harmoniji

Nisam, doduše, skorije sabirao broj mrtvih glava u srpskim dinastičkim sukobima ali nije sigurno neki zabrinjavajući broj.

Van tih manjih incidenata, praktično čarki, sve je bilo čista sloga i harmonija

Rekao mi gusar da ne budem strog prema tebi i evo poslušao sam ga.

Не одговараш зашто нисте способни да направите јебену републику од 1944.год?

LOL, a ko kaze da su bili nenaoruzani? Ti?
Jedan moj Valjevac, otac moje školske drugarice, koji ih je skupljao po Potočarima između ostalog. Civili koji su tamo pokupljeni su bili nenaoružani jer su uglavnom bili izbeglice iz drugih krajeva Bosne.

Onda su žene i devojčice odvojili od muškaraca i odvezli autobusima na muslimansku teritoriju.

A sa muškima znamo šta je bilo.

Stonl se tice toga ciji je greh, ja sam opisao kako oni gledaju na to, a ti teras svoju pricu te objasnjavas ciji je greh.... Zna se da se ne radi o jednom danu pa dzabe provlacis tu cinjenicu...A sto se tice toga da je tu bilo i onih koji su nosili puske u to nema sumnje...Sigurno je...Uglavnom sa civilima muskarcima streljani su i muskarci zarobljeni kao borci, decaci mladji od 18 god., a zene i deca deportovani, proterani ili kako mnogi ovde vole da kazu spaseni...Uglavnom nema sumnje da je teren "ociscen" sto se kod nas cesro kaze, od pripadnika druge vere....
pa teren je ociscen takodje u hr prlikom oluje od pripadnika druge vjere..zar ne..

ti si opiso kako gledaju "oni"..koji to oni..muslimani il moralni zapad..

zarobljeni borci koji su oteli oruzje i pokusali bjezati su takodje vojna meta u tom trenutku..zar ne...djecaci mladji od 18 godina...pa muslimani su trpali tim tinejdzerima 15-18 puske kad su izlazili iz zasticene zone koliko ono godina..ako pogledas yt snimke vidjet ces medju zenom i djecom i starijima da takodje ima i tinejdzere tog godista u kolini, u busu...

za streljanje vojnike nemas nigdje mladicevu naredbu nit je bilo planski...uradili su pojedinci..jedni placeni od strane stranih sluzbi..drugi od bijesa kojeg su trpili 2-3 godine gledajuci te iste kako izlaze iz zasticene zone i ubijaju pa se onda opet vracali i krili iza holandskih suknjica..

Jedan moj Valjevac, otac moje školske drugarice, koji ih je skupljao po Potočarima između ostalog. Civili koji su tamo pokupljeni su bili nenaoružani jer su uglavnom bili izbeglice iz drugih krajeva Bosne.

Onda su žene i devojčice odvojili od muškaraca i odvezli autobusima na muslimansku teritoriju.

A sa muškima znamo šta je bilo.
Eto sto ne prijavis coveka tuzilastvu za ratne zlocine.

Nisu bili garancija u Zvornik,Visegrad,Foca i jos puno drugih mjesta, kako ti pricas o Prijedoru tako i Limunada prica o Bjeljini mi smo ih preduhitrili i poubijali :mrgreen:
U Bijeljini vas jeste Arkan preduhitrio,
vi ste zauzeli polozaje na visim zgradama sa snajperima,ali on je ocigledno bio informisaniji od obicnog srpskog naroda koji nije znao sta mu se sprema.

Nisam ja rekao da Srbi nisu stradali u ratu. Svi su stradali, na razne načine.

Ali streljanje zarobljenika je zabranjeno Ženevskom konvencijom (i drugim pravnim aktima).
streljalo se na sve tri strane...streljalo se takodje 2-3 god oko srebrenice pred ocima zapada..kad je srpsko rukovodstvo trazilo od zapada da nesto urade, nisu nista uradili..i dalje su dopustali da se streljaju sprski civili iz zasticene zone..taj isti moralni zapad koji prica o nekakvoj zenevskoj konvenciji je sutio..taj isti zapad koji kenj4 o tzv zenevskoj konvenciji je pustio na slobodu drazena..a sudjeno mu samo za zlocine, ne za navodni genocid...toliko o tom moralnom licimjernom zapadu...

za streljanje zarobljenika nema nigdje mladiceve naredbe...

Kome god da spomenes nesto novo, gde nece biti crvenih ni za lek, svi se nesto uzvrpolje.

Ili su svi crveni do poslednjeg atoma duse, oli svi imaju 80+

izvini ali ČETNICI su ti na vlasti

Ovi su se zvali SČP pa SRS pa SNS, vojvode ih vode a ne politički komesari
ne znam šta hoćete više ti i @Mystic+ , evo sad će i Dražin spomenik na Terazijama a vama se i dalje neki mrtvi komunisti vrzmaju po glavama

izvini ali ČETNICI su ti na vlasti

Ovi su se zvali SČP pa SRS pa SNS, vojvode ih vode a ne politički komesari
ne znam šta hoćete više ti i @Mystic+ , evo sad će i Dražin spomenik na Terazijama a vama se i dalje neki mrtvi komunisti vrzmaju po glavama
oni su cetnici ko sto sam ja operativac mi sluzbe.

nas narod kaze i na tarabi pise... a od 1945. naovamo sluzba je aktivno radila da u svesti ljudi ureze najgore i najcrnje vezano za izvorni toplicki cetnicki pokret koji je bio elitna vojska.

e posto seselj i dileje oko njega nisu uspele da to urade glumeci nesto sto im je suprotno i ogavno, zato toplicki kraj danas gori i izgoreo je. kao sto je broz potopio djerdap na zahtev nemackih arheologa kada je srejovic otkrio lepenca, jer bi nastavkom iskopavnja cela arheloska laz o njihovoj istoriji bila dovedena u pitanje, tako je neko spalio ceo toplicki kraj, da zametno ono stomoze da mu skodi i plus na tom mestu profitira ako moze.

spaljeno ali nije spaljen duh tamosnjeg naroda koji nije poklekao kad je artemije unisten, pa nece ni u danasnjoj sirotinji kad je ostao bez kuce i goveda.

zato sto je to takav narod. nisu stoke iz beograda iz kruga dvojke koje boli q za svakog ko nije gradjanin. zato je srbija raspolucena i zato imamo istorijska sranja uvek.

narod je jedan, gradjanin je quratzz od ovce. kad imas drzavu gradjanina ti si kapitulirao u svemu. kad imas drzavu naroda, ti imas nesto cime se ponosis. ko to ne vidi taj je slepac u svakom pogledu i kratkovida ovca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back