dalmata
Domaćin
- Poruka
- 3.095
evo objašnjeno jednostavnon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто би доносили резолуције о нацистима '75-е ако су донесене раније?Vidim kako postaje bolje, rezolucija u UN usvaja se 30 godina posle događaja
Može li neko da zamisli rezoluciju protiv nacista u 1975., normalno da ne može, Nemačka je tada uveliko pravila EU i bila najbrže rastuća ekonomija zapada.
Ali dobro, mi još nismo rešili pratizane-četnike-ustaše i ostale a prošlo je 80 godina,
u poređenju s tim ovo od 30 godina je vrlo sveže
Имаш ти и грђи репертоар на располагању када останеш без аргументације.Ti si čovek operisan od realnosti, tragično zaglibljen i trajno zarobljen u svojim utopijama.
Uživaj
opa..nekad se pricalo da se pobilo 8000 za jedan dan..sad ispada za 6 dana i 6 noci 8300...kakve gluposti sprajc prica..evo objašnjeno jednostavnon
Да знаш да није, требали смо пострељати сву ону нејач из силних аутобуса, непотребно расипање ресурса.Tačno...izgubili smo sve ratove i sad svi mogu da nas zapišavaju...međutim nije tako moralo biti...ako je onaj sloba bio glup ko qqrac, srebrenica se nije morala desiti, izradili nas ko majmune...tada kao sada smradikali su na vlasti, tako ko ih ebe, neka idu na poklonjenje i dobijaju cipelom u glavu
Tačno...izgubili smo sve ratove i sad svi mogu da nas zapišavaju...međutim nije tako moralo biti...ako je onaj sloba bio glup ko qqrac, srebrenica se nije morala desiti, izradili nas ko majmune...tada kao sada smradikali su na vlasti, tako ko ih ebe, neka idu na poklonjenje i dobijaju cipelom u glavu
Зашто би доносили резолуције о нацистима '75-е ако су донесене раније?
Резолуција о Сребреници касни јер се рачуна на проток времена, заборав, незаинтересованост младих српских генерација али
су се захебали. Незаитересованост и равнодушност омладине не може надоместити документацију и њену бољу доступност са протоком времена.
Све више је књига светских аналитичара, филозофа и истраживача геноцида поткованих том документацијом.
Наравно због политичког притиска и дефетизма људи попут тебе оне ће касно стизати до нас као што је био случај и са сличном литературом
о ДСР-у.
Стрељали су Чичу пре седамдесет година и шта су постигли?Izvini što moram da te podsetim DONELI SU REZOLUCIJU
Kraj priče, završeno, prošlo vreme, to se više ne može promeniti bez obzira na tvoje mašatarije i utopije
A sada upotrebi preostale, preživele neurone pa proceni zašto im je to bilo potrebno sada, posle 30 godina
i za šta će se to iskoristiti, što kažu komšije Hrvati "u konačnici"
To o cemu je pisala napisao sam u prethodnim postovima koje verovatno nisi procitao. To sto si citirao je osvrt samo na uvodni deo videa gde se ona zahvaljuje Naseru.Ти изгледа ниси схватио у чему је та жена учествовала. Она је била у цивилним скупљачима ресурса који су ишли за Насеровим харачлијама и
видели сва његова непочинства и до данас ни реч о томе нису проговорили. Прескакали су мртва и масакрирана тела да дођу до божићне сарме, која 100% није халал.
Нисам ни гледао видео, причали ми малобројни који су утекли испред зулумћара.To o cemu je pisala napisao sam u prethodnim postovima koje verovatno nisi procitao. To sto si citirao je osvrt samo na uvodni deo videa gde se ona zahvaljuje Naseru.
Стрељали су Чичу пре седамдесет година и шта су постигли?
Шта ме либо шта кажу Хрвати, битно је шта кажемо ми, само ми можемо убити истину, код осталих је већ мртва.
Оно што измиче твојим неуронима је такозвани 'ефекат лептира' и да ће силовање истине запалити планету.
Ако и треба, то и јесте поента нашег постојања све док не престанемо разапињати истину.
Не престаје хиљадама година а даље нисам ни читао.Suuupeer
Sada idi ti pa prati te tvoje leptire pa nam javi kada se desi to paljenje planete
Ako ne bude za tvog života a ti obavezno naslednicima (pod uslovom da ih imaš) da ispričaš sve ove tvoje fantazije i deluzije pa neka oni nastave da prate i čekaju i nemoj ništa u životu da rade jer će svakako sve u jednom trenutku otići u materinu.
Do tada možda i nađu Čičin grob pa će se sve konačno rešiti i krenuće nam na bolje
Ako i ne nađu, nikom ništa, ionako Šapić hoće da mu digne spomenik na Terazijama, pravićemo se da su mu tu i kosti i ima da procvetamo.
Eto, lepo se ispričasmo, nego nemoj ja da te zadržavam, neki leptir negde možda upravo započinje nepovratni niz događaja koji će konačni sve promeniti i ispraviti sve nepravde. Nemoj to da propustiš
To je samo dokaz da mi ipak nekim delom suosecamo sa zrtvama dok tamo to nije slucaj. Ja verujem da ce doci nekad u svetu povoljnije klime kada ce to sve ponovo doci na dnevni red, pa ako nista drugo da i nase zrtve dobiju pomen i da se cuje sta se desavalo. Mnogi svetski analiticari su vec poceli da upozoravaju i na desavanja oko Srebrenice pre Jula 1995, sto znaci da su se u kontekstu Srpskih zrtava poceli sa globalnog spustati i na lokalni nivo sto znaci da su poceli detaljnije istrazivati sta se desavalo u lokalnim zajednicama tokom ratnih desavanja. Hrvatska nam je za sada nedodirljiva po pitanju zrtava i etnickog ciscenja zbog zapada, ali zato sto se tice BiH moze se dosta toga uraditi.Pratio sam jedno vrijeme forume BiH i Hrvatske.Nikada ne otvaraju teme o Oluji u ovom kontekstu i boli ih uglavnom ona stvar za srpskim žrtvama a kamo li da ih interesuju zločini NDH.Njihovi klinci misle misle da su u Jasenovcu ubijani Hrvati.Zato imamo Tomsona od pola miliona radikalnih hrvatskih seljobera malo li je ?
Kod Muslimana ne postoji tema srpske žrtve BIH iz perioda 1992-1995.A za šiptare ne vredi pričati ...
To su tabu teme.Samo mi vječito ke*njamo.Zato ovu temu treba ignorisati i neukusu reći NE.Manite se patetike o temi o kojoj ne znate ništa.
Pratio sam jedno vrijeme forume BiH i Hrvatske
Kod Muslimana ne postoji tema srpske žrtve BIH iz perioda 1992-1995.A za šiptare ne vredi pričati ...
To su tabu teme.Samo mi vječito ke*njamo.Zato ovu temu treba ignorisati i neukusu reći NE.Manite se patetike o temi o kojoj ne znate ništa.
Pratio sam jedno vrijeme forume BiH i Hrvatske.Nikada ne otvaraju teme o Oluji u ovom kontekstu i boli ih uglavnom ona stvar za srpskim žrtvama a kamo li da ih interesuju zločini NDH.Njihovi klinci misle misle da su u Jasenovcu ubijani Hrvati.Zato imamo Tomsona od pola miliona radikalnih hrvatskih seljobera malo li je ?
bas je nama bitno, sta muslimani ili kameleoni bosnjaci, misle o Srbima....Zato jer se kod Bošnjaka smatra da puno lažete, tj. da ste Iracionalni i Nemoralni.
Primer Sarajevo. Plačete da ste izgenocidisani tamo a grad ste držali opkoljenim skoro 4 godine i ubili 10,000 ljudi. I na kraju poslušali svoje političare i napustili grad.
I onaj famozni Genocidni Caco, daj da pogledamo koliko i koga je izgenocidisao:
Pogledajte prilog 1755696
Zato jer se kod Bošnjaka smatra da puno lažete, tj. da ste Iracionalni i Nemoralni.
Primer Sarajevo. Plačete da ste izgenocidisani tamo a grad ste držali opkoljenim skoro 4 godine i ubili 10,000 ljudi. I na kraju poslušali svoje političare i napustili grad.
I onaj famozni Genocidni Caco, daj da pogledamo koliko i koga je izgenocidisao:
Pogledajte prilog 1755696
Mozda tebi teritorija nije bitna,ali onim koji tamo zive je itekako bitna.Nas su zavarale teritorije koje su nam ostavljene Dejtonom pa smo mislili da smo pobedili u ratu. U suštini poraz je bio politički, teritorija nije bitna uopšte.
I Beč negira svoju odgovornost za Prvi svetski rat.Oni kažu mi smo hteli rat samo sa Srbijom ne svetski ratDeutschland je izgubila Prvi svetski rat i opet ima svoj narativ koji potpuno isključuje svaku mogućnost njihove krivice iako su započeli rat strogo se pridržavajući Šlifenovig plana koji ke zahtevao brz napad na Rusiju pre nego što bude postala jača od Nemačke.