Сребреница - 30 година након

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi jeste nepriznavanjem? Vi jeste ismijavanjem mrtvih? Vi jeste kurchenjem bez osnova?
Nek nismo :) hvala, radije ću biti bez grijeha na duši.
Nećeš. Ne priznaješ neke stvari oko Srebrenice. Tu se pravite mutavi
Ako mene pitaš, Srebrenica je strašan zločin koji nije smeo da se desi. Užas. No i vaše licemerje za događaje pre toga su užas

Ти наравно схваташ да ће та одштета можда бити исплаћена тек кад и Нато на челу са САД исплати одштету Србији, која је само у материјалном погледу преко 300 милијарди долара, била тада, а камате?😉

Ти наравно схваташ да ће та одштета можда бити исплаћена тек кад и Нато на челу са САД исплати одштету Србији, која је само у материјалном погледу преко 300 милијарди долара, била тада, а камате?😉
Nema veze, lijepo je imati dužnika :D

⬆️
Fadila Mujic iz Udruzenja "Majke Srebrenice" prica kako su isle u pljacku u "Kravicu" sa vojskom iz demilitarizovane(kljucna rec) zone,jer su im deca bila gladna.Srbe zove Cetnici.FF:"Cetnici" su Vojska KJ iz WWII.Muslimani iz Srebrenice su bili pripadnici SS "Crne Legije" u WWII
https://x.com/MajjjjaMajjjja/status/1944138846267904206
Ovo ako je istina sta ova zena prica ja sam Kineski car. Velika kolona civila krenula u Kravicu kao da ide u Maxi i to pre vojnika, neverovatno. Zna se vrlo dobro na koji nacin su upali u Kravicu, ko je upao i sta je uradio. Jos prica kako je usla u kucu ljudima i uzela sarme sa stola a oni pijani jos uz to da je domacini nisu ni pitali ko je i sta je, ovo je u najmanju ruku u rangu nekog dobrog sci-fi filma.

Ovo ako je istina sta ova zena prica ja sam Kineski car. Velika kolona civila krenula u Kravicu kao da ide u Maxi i to pre vojnika, neverovatno. Zna se na koji nacin su upali u Kravicu, ko je upao i sta je uradio. Jos prica kako je usla u kucu ljudima i uzela sarme sa stola a oni pijani jos uz to da je domacini nisu ni pitali ko je i sta je, ovo je u najmanju ruku u rangu nekog dobrog sci-fi filma.
Па не баш, обично су испред куће били наоружани Насерови људи, тако да се ти домаћини нису смјели бунити, мада у већини случајева није помагало ни то што се не буне.

Ovo ako je istina sta ova zena prica ja sam Kineski car. Velika kolona civila krenula u Kravicu kao da ide u Maxi i to pre vojnika, neverovatno. Zna se vrlo dobro na koji nacin su upali u Kravicu, ko je upao i sta je uradio. Jos prica kako je usla u kucu ljudima i uzela sarme sa stola a oni pijani jos uz to da je domacini nisu ni pitali ko je i sta je, ovo je u najmanju ruku u rangu nekog dobrog sci-fi filma.

Ово је дио из емисије MTV IGMAN, има на њиховом Јутјуб каналу тај интервју...

FADILA MUJIĆ .... SARMU SAM MU OTELA .... 13. 07. 2019.

MTV IGMAN
https://www.youtube.com/@mtvigman/videos

Па не баш, обично су испред куће били наоружани Насерови људи, тако да се ти домаћини нису смјели бунити, мада у већини случајева није помагало ни то што се не буне.
Civili koji su krenuli prema Kravici bili su iza njihove vojske i tek kada su Naserovi upali, ocistili podrucje onda su pusteni da kupe sta stignu.

Civili koji su krenuli prema Kravici bili su iza njihove vojske i tek kada su Naserovi upali, ocistili podrucje onda su pusteni da kupe sta stignu.
Da se nadovezem na post, nakon upada, ubijanja i pljacke Kravicu i jos par sela sve zivo sto su uspeli su popalili, prakticki sravnili sa zemljom, crkvu zapalili i to sve na Bozic to se gospodja nije setila da kaze ako je vec bila tu prisutna, bitno je da prica o sarmama.
Zanimljivo je da su zapadni mediji ovaj slucaj presutili kao da se nije ni desio.

Da se nadovezem na post, nakon upada, ubijanja i pljacke Kravicu i jos par sela sve zivo sto su uspeli su popalili, prakticki sravnili sa zemljom, crkvu zapalili i to sve na Bozic to se gospodja nije setila da kaze ako je vec bila tu prisutna, bitno je da prica o sarmama.
na to je forumasu ovde rekla:
to nije tema, tema je GENOCID u srebrenici, prosetaj

i ako genocid nije tema...

tolko o srpskim zrtvama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back