Zlatko 01
Poznat
- Poruka
- 8.325
imas i objave na TV, o Srbiji, gde se prikazuje bez Kosmeta...A ni da neko navodno Srbin kaze za Srbe iz Bosne "takozvani".
To samo moze na forumu krstarice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas i objave na TV, o Srbiji, gde se prikazuje bez Kosmeta...A ni da neko navodno Srbin kaze za Srbe iz Bosne "takozvani".
To samo moze na forumu krstarice.
i to je odradio reda radi, vise zbog politickog pritiska..da je odradio ljudski neb bio na sahrani musanu caci koji je na to mjestu ubijo srbe..
I, po nekom mom vidjenju nije se desio genocid mada je tako presudjeno. Znas kako, Bosnjaci imaju pravo da politizuju sve moguce oko Srebrenice kako bi navukli vodu na svoj mlin sto i rade, uz veliku pomoc zapada koji siguran sam nije im prijatelj, ali u konkretnom slucaju zapadu odgovara takav splet okolnosti pa su Bosnjacima izdejstvovali tu rezoluciju.Dobro.
Ali to onda opet nije genocid,nego ratni zlocin.
Koliko vidim sve je bilo haoticno i svega je tu bilo.
A civili su prevezeni u Kladanj.Zasto nisu svi civili napustili grad?
I opet mislim da nije moglo proci bez umijesanosti i nekih stranih sluzbi.
Kao i Markale sto su inscenirane i mnogi drugi slucajevi bas kad treba zbog neceg.
Druga stvar je,zbog cega su i poginuli na drugim teritorijama i u drugo vrijeme proglasavani za ubijene u Srebrenici?
I licno sam cula za takve slucajeve i to od Bosnjaka koji nisu pristali na manipulaciju.
Zeni je brat poginuo 92-e,a kad je nadjen zvali su je da ga sahrani u Srebrenici,nije pristala.
I svakakvih kontroverzi ima,tako da mi i tu nisu bas cista posla.
Da su ubijeni,vjerujem.Da je bio genocid,nije.
Definicija genocida je Jasenovac.
Da je onolika cifra...ne vjerujem.
Da se politicki manipulise...i te kako!
Ne pravdam pocinjeno,iako smatram da vecina tih ljudi nisu bili civili,nego vojnici koji su pocinili najstrasnije zlocine na Srbima prethodno.
A opet kazem..voljela bih da neko nezavisno i bez politike utvrdi pravu istinu.
Haski sud to nije,jer da jeste,ne bi ni Naser Oric bio slobodan covjek.
Vidi,ne možeš kao izvor koristiti veštačku inteligenciju jer ona koristi podatke koje je neko uneo(zapisao) negde,što ne znači da su tačni.ChatGPT
Rekli ste:
Da li je u Srebrenici bio genocid
ChatGPT je rekao:
Da, u Srebrenici je počinjen genocid.
Međunarodni sud pravde (ICJ) i Međunarodni krivični tribunal za bivšu Jugoslaviju (MKSJ/ICTY) su pravosnažno utvrdili da je masakr nad više od 8.000 bošnjačkih muškaraca i dečaka u julu 1995. godine u Srebrenici predstavljao genocid.
Ovo su ključne činjenice:
MKSJ je 2004. u presudi protiv Radislava Krstića prvi put presudio da su događaji u Srebrenici genocid.
ICJ je 2007. u presudi po tužbi BiH protiv Srbije takođe utvrdio da je u Srebrenici počinjen genocid.
Brojni komandanti i politički lideri, uključujući Ratka Mladića i Radovana Karadžića, osuđeni su za genocid i druge zločine protiv čovečnosti.
Srebrenica je bila zaštićena zona Ujedinjenih nacija, ali su je snage Vojske Republike Srpske zauzele i potom izvršile masovno pogubljenje bošnjačkih muškaraca i dečaka, što je međunarodna zajednica prepoznala i osudila kao najgori zločin u Evropi posle Drugog svetskog rata.
Dakle, prema međunarodnom pravu i presudama najviših sudova, genocid u Srebrenici je pravno dokazana činjenica.
svih 8.000?
11.7.1995-te se nije desilo baš ništa.Srpska vojska je onu kolonu koja je krenula iz Šušnjara ka Tuzli otkrila tek sutradan.Znam, broj je veći.
Ne detaljiši, znamo i ti i ja da se najveći broj žrtava desio 11.7.95.
Gdje se kaže 8.000? Kojih 8.000?svih 8.000?
gde su dokazi za svakoga?
ili onako odokativno ko u kafani uz rakiju dogovarate kolko cete danas da streljate, zakoljete i sipate krec po njima?
Kome je to trebalo?I ko je odgovarao za pokušaj ubistva tadašnjeg premijera države Srbije?I,ko je odbio ruku pomirenja?
zato sto je ovaj ubijao 100 puta vise i bio poznatiji po tebi je znaci isto Jasenovac ili neki cetnik koji je ubio 10 ljudi u nekom selu ,najzloglasniji logor u Federaciji je zatvor i tu se prica oko 50 ljudi.prvo ti meni kazi zasto je zapad zatvorio logor u omarskoj koji je trajao 2-3mj..a nije zatvorio logor silos koji je trajao 92-96'...izvoli objasni..
Da je pravde i zakona ja im ne bih dozvolio da odu u Potočare dok ne stanu i poklone se srpskim žrtvama sa tih slika postavljenih uz put.Žrtva je žrtva.Nema mesta politici.Naravno da jesu ,cudno pitanje znaci pobio si 8000 ljudi bez ikakvog sudjenja i tu ima nekoliko zlikovaca a ostali su svi nevini i patis me jesi li bas nevini ??? Srebrenica je samo mali dio ,logori u Prijedoru pa Zvornik , Foca ,Visegrad i mnogi drugi su 50 puta veci zlocini od tih nad Srbima ,samo u Prijedoru ne da ne mozes dignuti bilo kakvo obiljezje ubijenim logorasima i ostalim nego ne mozes ni 105 djece koja su ubijena, u Prijedoru je vise djece ubijeno nego u tim zlocinima nad Srbima i ocekujes pored ovakve politike Srba da u Kravicama stanu kad idu u Potocare ozbiljno ?
zato sto je ovaj ubijao 30 puta vise i bio poznatiji
Logor Silos 24 ubijena ,logor Omarska puta 30 ubijeno u mojoj familiji je ubijeno vise ljudi nego u tom logoru
sto bolan prosipas gluposti...
Očigledno, imaš nekih psihosomatskih problema.. realnost je miljama od tebe.
Ne moraš ništa reći, vidi se iz priloženog.. lupaš za sve pare.Nisam rekao da dildaš najeftiniju drogu.
Prihvati kompliment.
TačnoЛахко је теби кад ти је ћале директор!![]()
amere je bolio ***** za srbima...a vi ste im te godine sluzili ko pjesadija za njihovu vanjsku politiku i globalni poredak...zato su poletili da vas oslobadjaju da bi imali pjesadiju na tom podrucju..Logor Silos 24 ubijena ,logor Omarska puta 30 ubijeno u mojoj familiji je ubijeno vise ljudi nego u tom logoru
Osim Sarajeva kao glavnog grada i Tuzlanskog kantona, navedi mi jos jedan kanton u Federaciji koji je razvijeniji i jaci recimo od Semberije. To sto kod vas vlada kolektivno misljenje da je u RS jad i beda to ne znaci da je tako. Odes u Brcko Distrikt grad koji je izmesan, pa pogledas koji delovi grada se grade, u zadnjih 20 godina nijednu zgradu ili bilo koju gradjevinu nije Bosnjak napravio, sve sto se gradi grade Srbi, to su cinjenice i tu nema spora oko toga.Šumska i jeste. Slabo razvijena, demografski razvaljena. Narod zatucan.
Mada ja vas ne zovem republikom šumskom već Severoistočnom BiH.
Није он Хрват.Санџаклија.Ajde.. vikendom je najezda Hrvata u naše pogranične gradove, kupuju skoro sve, jer im je sve mnogo jeftinije nego u vašoj lijepoj.
Osijek i dr slavonski gradovi su skoro pa pusti.. pa prvo pogledaj svoje dvorište, susjed.![]()
Osim Sarajeva kao glavnog grada i Tuzlanskog kantona, navedi mi jos jedan kanton u Federaciji koji je razvijeniji i jaci recimo od Semberije. To sto kod vas vlada kolektivno misljenje da je u RS jad i beda to ne znaci da je tako. Odes u Brcko Distrikt grad koji je izmesan, pa pogledas koji delovi grada se grade, u zadnjih 20 godina nijednu zgradu ili bilo koju gradjevinu nije Bosnjak napravio, sve sto se gradi grade Srbi, to su cinjenice i tu nema spora oko toga.
Nisi informisan.Ostali delovi BiH za Severoistočnu BiH su Kalifornija.
Banja Luka bi bila izuzetak.