Srđan Nogo

Мало сам разочаран у Нога. Мислим да је нестабилан ментално. Прича делом добру причу, али понашање му није на месту.

Vidi, zamisli da si normalan covek - sto verovatno i jesi, nisi politicar, lopov, zelis dobro i sebi ali i drugima. Imas osecaj za pravdu i postenje. I znas puno o tome sta se desava na politickoj sceni.

E, to je za mene Nogo. Jos je covek pravnik, pa i sa te strane zna jos bolje sta se sve radi, a ocigledno je i da ima informacije - pogledajte prethodne intervjue koje je davao u poslednje vreme.

Elem, mislim da vecina ljudi nije ni pogledala postavljeni video, pa i ne zna o cemu se radi.

Naime, pomenuti gospodin Nogo je pozvao da se nakon prekida vanrednog stanja, a zbog krsenja Ustava Srbije bez presedana od strane Vucica, Gojkovic i Brnabic uvede prelazna Vlada koja ce da organizuje na fer i posten nacin izbore. U tom periodu NECE BITI NIKAKVIH PLACANJA od strane Republike Srbije da bi se izbegli svi eventualno nepovolji aranzmani koje je ova izdajnicka vlast potpisala.

Istovremeno, gospodin Nogo je napisao, potpisao i overio kod notara - sto znaci da je to pravno vazeci dokument tipa ugovor - da ce uraditi odredjene stvari ako bude izabran za ministra pravde Republike Srbije.

Takodje je pozvao sve druge politicare ili strucne osobe koje zele da se kandiduju za mesta u toj prelaznoj Vladi da potpisu slicne dokumente, s tim da navedu koje su osnovne tacke koje planiraju da sprovedu u svom mandatu do izbora.

Da pojasnim kome nije jasno, ako ne urade to na sta su se obavezali imaju punu krivicnu i materijalnu odgovornost da svu nastalu stetu nadoknade.

Sad zamislite da neko ko je to potpisao napravi ugovor za 300 miliona evra za nesto za sta se sutra ispostavi da je realno trebalo da kosta 150 miliona evra - on licno odgovara i na teret mu ide 150 miliona evra + kazna + sudski troskovi. Drugim recima, taj lik moze samo da se ubije, jer em je bankrotirao i uzima mu se sva imovina, em ide dozivotno u zatvor, em mu porodica radi prakticno non-stop da otplati dug koji je napravio.

Kad neko tako postavi stvar nemam nikakav problem da bude ministar, sta god da uradi lose ima da odgovara - na koji nacin ja mogu biti ostecen?

S druge strane vidimo da ovi na vlasti prave takve pizzdarije, samo da pomenem cuvene diplome, necu uopste dalje da idem, i NIKOM DLAKA SA GLAVE NIJE FALILA.

Razumete li sad o kojoj dimenziji govori GOSPODIN NOGO u odnosu na sve ove ostale lopovske izdajnicke politicare tipa Vucic & co, Dacic & co, Djilas & co, Jeremic & co itd?

Da ne pominjem da nijedan od pomenutih X & co UOPSTE NE GOVORI DA HOCE DA POHAPSI LOPOVE IZ PRETHODNIH VLASTI i da uredi stanje u pravosudju u Srbiji, a koje je - to samo debil i izdajnik moze da negira - je KATASTROFALNO.

Zasto Vucic ne uhapsi Djilasa i Radulovica, ako su vec toliki lopovi? Sta, nema vecinu u Skupstini (koja mu za to i ne treba, ali cak i to ima)? Zasto policija to ne uradi? Zasto Vucic ne razbuca policiju ako vec ne radi svoj posao i ne hapsi lopove Djilasa i Radulovica, a i sve ostale? Sta je bilo sa lopovom Miskovicem, kleo se da ce da ga uhapsi a onda ga pustio i jos izasao bogatiji za par miliona NASIH PARA KOJE SU MISKOVICU ISPLACENE IZ BUDZETA SRBIJE?

I na kraju - STA MOGU DA IZGUBIM IZBOROM NOGA NA MESTO MINISTRA PRAVDE? Sta, bice gori od postojeceg ili od onih prethodnih?
Pa osnovna logika kaze da kada nesto ne valja MENJAS TO NESTO.

Vidi, zamisli da si normalan covek - sto verovatno i jesi, nisi politicar, lopov, zelis dobro i sebi ali i drugima. Imas osecaj za pravdu i postenje. I znas puno o tome sta se desava na politickoj sceni.

E, to je za mene Nogo. Jos je covek pravnik, pa i sa te strane zna jos bolje sta se sve radi, a ocigledno je i da ima informacije - pogledajte prethodne intervjue koje je davao u poslednje vreme.

Elem, mislim da vecina ljudi nije ni pogledala postavljeni video, pa i ne zna o cemu se radi.

Naime, pomenuti gospodin Nogo je pozvao da se nakon prekida vanrednog stanja, a zbog krsenja Ustava Srbije bez presedana od strane Vucica, Gojkovic i Brnabic uvede prelazna Vlada koja ce da organizuje na fer i posten nacin izbore. U tom periodu NECE BITI NIKAKVIH PLACANJA od strane Republike Srbije da bi se izbegli svi eventualno nepovolji aranzmani koje je ova izdajnicka vlast potpisala.

Istovremeno, gospodin Nogo je napisao, potpisao i overio kod notara - sto znaci da je to pravno vazeci dokument tipa ugovor - da ce uraditi odredjene stvari ako bude izabran za ministra pravde Republike Srbije.

Takodje je pozvao sve druge politicare ili strucne osobe koje zele da se kandiduju za mesta u toj prelaznoj Vladi da potpisu slicne dokumente, s tim da navedu koje su osnovne tacke koje planiraju da sprovedu u svom mandatu do izbora.

Da pojasnim kome nije jasno, ako ne urade to na sta su se obavezali imaju punu krivicnu i materijalnu odgovornost da svu nastalu stetu nadoknade.

Sad zamislite da neko ko je to potpisao napravi ugovor za 300 miliona evra za nesto za sta se sutra ispostavi da je realno trebalo da kosta 150 miliona evra - on licno odgovara i na teret mu ide 150 miliona evra + kazna + sudski troskovi. Drugim recima, taj lik moze samo da se ubije, jer em je bankrotirao i uzima mu se sva imovina, em ide dozivotno u zatvor, em mu porodica radi prakticno non-stop da otplati dug koji je napravio.

Kad neko tako postavi stvar nemam nikakav problem da bude ministar, sta god da uradi lose ima da odgovara - na koji nacin ja mogu biti ostecen?

S druge strane vidimo da ovi na vlasti prave takve pizzdarije, samo da pomenem cuvene diplome, necu uopste dalje da idem, i NIKOM DLAKA SA GLAVE NIJE FALILA.

Razumete li sad o kojoj dimenziji govori GOSPODIN NOGO u odnosu na sve ove ostale lopovske izdajnicke politicare tipa Vucic & co, Dacic & co, Djilas & co, Jeremic & co itd?

Da ne pominjem da nijedan od pomenutih X & co UOPSTE NE GOVORI DA HOCE DA POHAPSI LOPOVE IZ PRETHODNIH VLASTI i da uredi stanje u pravosudju u Srbiji, a koje je - to samo debil i izdajnik moze da negira - je KATASTROFALNO.

Zasto Vucic ne uhapsi Djilasa i Radulovica, ako su vec toliki lopovi? Sta, nema vecinu u Skupstini (koja mu za to i ne treba, ali cak i to ima)? Zasto policija to ne uradi? Zasto Vucic ne razbuca policiju ako vec ne radi svoj posao i ne hapsi lopove Djilasa i Radulovica, a i sve ostale? Sta je bilo sa lopovom Miskovicem, kleo se da ce da ga uhapsi a onda ga pustio i jos izasao bogatiji za par miliona NASIH PARA KOJE SU MISKOVICU ISPLACENE IZ BUDZETA SRBIJE?

I na kraju - STA MOGU DA IZGUBIM IZBOROM NOGA NA MESTO MINISTRA PRAVDE? Sta, bice gori od postojeceg ili od onih prethodnih?
Pa osnovna logika kaze da kada nesto ne valja MENJAS TO NESTO.
Да, има добру причу, али оно што ми се не свиђа је што не делује као неко ко је способан да то изнесе.Некако ми делује нестабилно, превише пада у ватру, преемотиван је. А та позиција на коју претендује подразумева хладну главу. Може тако неко невин да страда и да се зликовац извуче. Он је једини који прича смислену причу и ја ћу га подржати ако се не појави неко бољи.Али то су само наше жеље, тешко, скоро немогуће је да ће се тако што десити.

Да, има добру причу, али оно што ми се не свиђа је што не делује као неко ко је способан да то изнесе.Некако ми делује нестабилно, превише пада у ватру, преемотиван је. А та позиција на коју претендује подразумева хладну главу. Може тако неко невин да страда и да се зликовац извуче. Он је једини који прича смислену причу и ја ћу га подржати ако се не појави неко бољи.Али то су само наше жеље, тешко, скоро немогуће је да ће се тако што десити.

Nije cak ni sam Nogo toliko bitan, postoji ta grupa ljudi - on, Dragas i ekipa koji hoce promenu sistema. Znaci ne samo promenu vlasti, vec promenu sistema.

A to znaci da se pohapse lopovi, demontira i procisti pravosudje, policija, na kraju i vojska ali ona je manje bitna sad, i da se postave ljudi koji zele dobro Srbiji I KOJI CE BITI POSEBNO ODGOVORNI ZA TO STO RADE.

To sa odgovornoscu pominje i Dragas, pomenuo je i Nogo. Nogo je ostar, ali ako si slusao par puta je napomenuo da ce sudjenja biti fer i da se mora postovati zakon. Na kraju krajeva ako se ne radi tako, onda sta smo napravili? Ne, nece Nogo nista da zloupotrebi, a ako i uradi to covek je lepo pokazao - potpisao je dokument kojim preuzima punu odgovornost ako ne uradi to i to za pomenuti period u slucaju dobitka mandata.

Neka i ne bude Nogo ministar, ali da svako ko BUDE ministar to potpise - pa da vidis kako ce da bude kad se nekom dokaze da je napravio stetu milion evra A ON LICNO TO MORA DA NADOKNADI - sve ti je jasno.

Znaci meni je Nogo samo simbol tih novih snaga koje nisu ni Kurta ni Murta (citaj ni SNS&SPS ni ova nazovi opozicija oko Djilasa) koje zele ne samo smenu vlasti, vec za koje je ta smena samo PREDUSLOV za PROMENU SISTEMA, a sto treba da nama svima, kao gradjanima, bude cilj.

Jer tu i jeste problem - ljudi podsvesno shvataju da se svasta izmenjalo na vlasti ali se sustinski NISTA nije promenilo. Zato tolika apatija, ali kako kaze Branko Dragas ne moze gradjane da ne zanima politika - ne moras POSTATI politicar, ali politika MORA da te zanima jer DIREKTNO UTICE NA SVAKOG OD NAS, i to na vecinu NEGATIVNO jer mi smo ti koji placamo njihove pljacke i brljotine.

U sklopu toga, Dragas predlaze da se ukine Skupstina i da se izbor za Vladu i Predsednika vrsi DIREKTNIM GLASANJEM, tj. elektronskim putem (mada teorijski moze i na druge nacine) gde bi se kandidovali ljudi koji zadovoljavaju odredjene kriterijume a onda bi narod birao koga smatra da treba, s tim da bi te ljude konstantno proveravali, recimo na 1 ili 3 meseca, da se vidi sta su uradili a sta su pri kandidaturi istakli kao svoje programe, i cim neko ne zadovoljava - sut karta, cak i zatvor ako treba, a mi biramo sledeceg.

Skupstina se izbegava kao leglo politickog kriminala, gde se uveliko trguje intersima gradjana a za svoj licni racun poslanika. Oni za to trpe iskljucivo POLITICKU ODGOVORNOS = picqin dim, tj. izgubice eventualno na sledecim izborima, dok imaju 4 godine minimalno vremena da trguju svojim pozicijama i poverenjem koje im je dato, a na stetu svih nas. Plus su zasticeni imunitetom, koji je za mene PROTIVUSTAVAN - kako smo to isti pred zakonom ako ti imas batice imunitet, i zasto bi bilo ko imao IMUNITET? Sta ja to smem da radim kao poslanik a sto ne smem da radim kao obican gradjanin - da silujem, ubijem, ukradem - STA? Koji ce mi djavo imunitet - osim da radim nesto protivzakonito?

To je ono sto je sjajno izrekao Branislav Trifunovic, citirao sam to mnogo puta jer mi se jako dopada:

Hoćemo da nam napišete kako ćemo da vas kontrolišemo kao i kako da vas smenimo.

Ovo je sustina ni Kurte ni Murte, i to je nesto sto Nogo i Dragas nude - plan i program unapred, licnost koja stoji iza toga i to sa potpisom na pravno vazecem dokumentu uz punu krivicnu i materijalnu odgovornost, pa ti batice potpisuj kredite kakve hoces - sve sto je kradja ima sam da platis, pa ti izvoli.
Da vidite kad u takvom sistemu nece biti salabajzera da se guraju gde im nije mesto.

TO TREBA DA NAM BUDE VODILJA U POLITICKIM CILJEVIMA I BORBI NAS GRADJANA ZA BOLJU VLAST - SMENJIVA VLAST KOJA IMA DIREKTNU LICNU PUNU ODGOVORNOST ZA ONO STO RADI U NASE IME I ZA NASE PARE.

I ja stvarno ne mogu da vidim da se neko sa ovim ne slaze. Ovde se nigde ne propagiraju stranke, ne propagira se ni jedna posebna stranka, nije cak ni bitan program stranaka, niti se pak propagira pojedinac. Pomenuti Dragas i Nogo NISU a priori ni na kakvim funkcijama, oni ljudi propagiraju da se trazi da kandidati PONUDE svoje programe, pa da mi gradjani odlucimo ciji je najbolji, a da izabrani imaju punu odgovornost za to sto su obecali da ce uraditi ili ce snositi sve troskove, a i krivicnu odgovornost, ako nesto urade pogresno.

I samo da se se nadovezem da ono sto sam prethodno napisao - ovaj problem sa vlascu koja prakticno nema odgovornost nije problem samo Srbije, to je problem zapravo svih zemalja sveta.

To je posledica tog globalizma koji je sisteme i napravio tako da politicari, koje mahom oni postavljaju, nemaju odgovornost za ono sto urade, a imaju moc da unakaze drzave potpisivanjem nepovoljnih kredita i zaduzivanjem. Naravno, sprovode se i mnoge druge stvari ali ovo je sustina.

Znaci jedini nacin je da se uvede odgovornost politicarima i da se uprosti politicki sistem, a izbegavanje politickih posrednika, a sto su zapravo Skupstine, tj. poslanici u njima, bilo republicka bilo lokalne, je upravo to, uz uvodjenje direktnog biranja izvrsne vlasti (Vlade i lokalnih izvrsnih vlasti) i olaksanu i ubrzanu proveru i smenjivost istih.

TO JE DIREKTNA DEMOKRATIJA i to nam je jedina nada i spas, inace smo - kao sto se vidi - gotovi, zaduzivanjem ce i Srbiju i sve druge drzave jednostavno ugusiti potpuno.

Ponavljam, ovo je svetski problem, ne samo Srbije, ali to ne znaci da mi ne mozemo biti lider u svetu i prvi promeniti sistem u nesto bolje. Mozda nam ova uzasna politicka situacija koju imamo u zemlji, sa odvratnom krajnje korumpiranom vlascu, sve to cini laksim.

I evo da postavim jos jedan video - a nije Nogo:

Ustanimo za slobodu u ime slavnih predaka, a za dobrobit nasih potomaka!!!

Nogo je nudio svima u opoziciji da urade isto što i on da daju izjavu kakvu je i on dao i overe.
Pa niko nije pristao.
A tako nešto bi moralo da bude obavezno ako hoćeš da budeš na bilo kojoj funkciji.
Čim oni odbijaju tako nešto.Sve je jasno.

Nogo je nudio svima u opoziciji da urade isto što i on da daju izjavu kakvu je i on dao i overe.
Pa niko nije pristao.
A tako nešto bi moralo da bude obavezno ako hoćeš da budeš na bilo kojoj funkciji.
Čim oni odbijaju tako nešto.Sve je jasno.

Sustina. Ko god potpise skoro pa i ne mora da me interesuje ko je, to postaje tog trenutka njegov problem. Zezni stvar - sve sam placas, sto parama sto zatvorom, pa ti izvoli.

Nogo zapravo samo trazi odgovornost, a pocinje svojim primerom. I lepo kaze, ja znam, umem i hocu, a vi uradite isto to pa neka narod bira. To isto je rekao Branko Dragas - napravi program, obavezi se pravno na njega, pa neka narod bira, ali bices kontrolisan i odgovaras za svoje greske. Pa ti izvoli.

I naravno da niko od ovih jajara to ne sme i nece, a ni ne umeju.

Zato mi, gradjani, moramo da insistiramo da se ovakve izjave potpisuju kao obavezno.

Sustina. Ko god potpise skoro pa i ne mora da me interesuje ko je, to postaje tog trenutka njegov problem. Zezni stvar - sve sam placas, sto parama sto zatvorom, pa ti izvoli.

Nogo zapravo samo trazi odgovornost, a pocinje svojim primerom. I lepo kaze, ja znam, umem i hocu, a vi uradite isto to pa neka narod bira. To isto je rekao Branko Dragas - napravi program, obavezi se pravno na njega, pa neka narod bira, ali bices kontrolisan i odgovaras za svoje greske. Pa ti izvoli.

I naravno da niko od ovih jajara to ne sme i nece, a ni ne umeju.

Zato mi, gradjani, moramo da insistiramo da se ovakve izjave potpisuju kao obavezno.
Mene zanima samo kakav je sad Srđanov status u političkom životu Srbije.Još uvek je narodni poslanik.Međutim izbori će doći.Ili šta će se već dešavati i to je neizvesno.

Mene zanima samo kakav je sad Srđanov status u političkom životu Srbije.Još uvek je narodni poslanik.Međutim izbori će doći.Ili šta će se već dešavati i to je neizvesno.

Koliko vidim tih nekoliko likova koje ja licno podrzavam su podeljeni u nekoliko blokova ili pokreta. Tu spada i Parovic, po meni, koji je valjda bio u nekoj koaliciji sa SNS-om pa ga vidim pljuju, ali covek sad prica sasvim OK stvari.

Za mene tu je i Radulovic, koji je postao jako direktan i udara u konkretne i akutne probleme. Trenutno on sa jos 7 poslanika, znaci njih ukupno 8, jedini svaki dan pozivaju poslanike da se okupe i odrze sednicu Skupstine, a sto su bili duzni da urade PO USTAVU onog trenutka kada je proglaseno vanredno stanje, cak i bez sazivanja Skupstine od strane Maje Gojkovic.

Ne znam da li u tih 8 spada i Nogo.

Dakle, kako ja to vidim, za mene je trenutno opozicija jedino Nogo, Radulovic sa DJB, Dragas i oni oko njega, Parovic (ne znam da li je poslanik, mislim da jeste), Mila Aleckovic, tu je i onaj Sandulovic i njegovi Republikanci. Mozda sam nekog zaboravio, ali to je to.
Oni bi morali da se skupe zajedno i naprave neku platformu kao TRECU OPCIJU, tj. kao PRAVA OPOZICIJA, jer ovi oko Djilasa su katastrofa. Jedino izdvajam Boska Obradovica jer se slazem sa vecinom onoga sto prica, bar u poslednje vreme, ali posto se ne bavim previse politikom u detalje, a vidim da ga mnogi pljuju da je uz SNS, ostavljam gorepomenutim da vide hoce li i Boska ili nece u svoje redove.

Takva opozicija bi okupila one ljude koji, po onome sto ja vidim, pricaju isto - da se vlast mora smeniti i napraviti novi, posteni izbori. E, tu lezi sansa da se uvedu potpuno nova pravila igre i da se uvedu pomenuti potpisi na garancije sta ces da radis, da se oslobode mediji za razna misljenja, itd.

Problem je sto ni ja ne znam koliko ljudi je UPOZNATO sa tim sto pomenuti propagiraju. Ja to sve gledam na netu, ali nisam siguran da vecina gradjana uopste ima predstavu sta ti ljudi govore i za sta se bore i zalazu.

Zato je preduslov da se skine ova vlast i da prilika svima da kazu sta misle, pa da se - nadam se - politicka svest ljudi malo promeni u smislu da vide da ima i drugih opcija u odnosu na ovo sto imamo vec 30 godina.

Slicna prica bi trebalo da se desi i u Republici Srpskoj, ali i u Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori... Svi imamo isti problem sa politicarima koji kradu i pljackaju nekaznjeno u nase ime, a mi sve to na kraju placamo. A resenje je, kao sto se vidi, relativno jednostavno.

I ja uvek ponavljam - moc je u rukama naroda, pa mi imamo te listice koje popunjavamo, mi ih biramo - znaci na nama je koju opciju hocemo. Ali moramo da se potrudimo da vidimo sta sve postoji kao opcija, a ne samo da prihvatamo ono sto nam se servira.

Za kraj, bojim se da Nogo nema veliku podrsku prosto jer je nepoznat vecini gradjana, osim sto je ocrnjen oko onih vesala, a uz to - kako si video da ga karakterisu - je previse "radikalan". Ne znam sta je radikalno ako neko, recimo Nogo ili ja, kazemo SVI KOJI SU KRALI, LAGALI i IZDALI SRBIJU bice stavljeni u zatvor. Zasto bi se iko oko ovoga uzbudio i najmanje ako mu je savest cista?

STA JE TU RADIKALNO, pitam ja? A Nogo kaze upravo i samo to. Samo sto Nogo nudi i gomilu dokaza, a i zna mnogo o tome sta je ko radio, pa se to, ocigledno, mnogima ne dopada. Ali to nije problem Noga, vec lopova po koje je on opasan.

Ali ja, kao gradjanin, mogu samo da pozelim Noga na mestu ministra pravde.

Verovali su mnogi u mnoge od 1990. i svi redom su se razocarali. Sud moze da donese samo rulja i linc, na zalost.
Vidis kako je Bosko oteo stranku (niske pobude?), vidis kako se Bosko brzo dogovorio sa Djilasom i postao pevacica.

Pa kad se ispostavilo da su svi glasnogovornici i vodiči Srbije u bolje tamo negde zapravo - plaćenici Hilari Klinton

Koliko vidim tih nekoliko likova koje ja licno podrzavam su podeljeni u nekoliko blokova ili pokreta. Tu spada i Parovic, po meni, koji je valjda bio u nekoj koaliciji sa SNS-om pa ga vidim pljuju, ali covek sad prica sasvim OK stvari.

Za mene tu je i Radulovic, koji je postao jako direktan i udara u konkretne i akutne probleme. Trenutno on sa jos 7 poslanika, znaci njih ukupno 8, jedini svaki dan pozivaju poslanike da se okupe i odrze sednicu Skupstine, a sto su bili duzni da urade PO USTAVU onog trenutka kada je proglaseno vanredno stanje, cak i bez sazivanja Skupstine od strane Maje Gojkovic.

Ne znam da li u tih 8 spada i Nogo.

Dakle, kako ja to vidim, za mene je trenutno opozicija jedino Nogo, Radulovic sa DJB, Dragas i oni oko njega, Parovic (ne znam da li je poslanik, mislim da jeste), Mila Aleckovic, tu je i onaj Sandulovic i njegovi Republikanci. Mozda sam nekog zaboravio, ali to je to.
Oni bi morali da se skupe zajedno i naprave neku platformu kao TRECU OPCIJU, tj. kao PRAVA OPOZICIJA, jer ovi oko Djilasa su katastrofa. Jedino izdvajam Boska Obradovica jer se slazem sa vecinom onoga sto prica, bar u poslednje vreme, ali posto se ne bavim previse politikom u detalje, a vidim da ga mnogi pljuju da je uz SNS, ostavljam gorepomenutim da vide hoce li i Boska ili nece u svoje redove.

Takva opozicija bi okupila one ljude koji, po onome sto ja vidim, pricaju isto - da se vlast mora smeniti i napraviti novi, posteni izbori. E, tu lezi sansa da se uvedu potpuno nova pravila igre i da se uvedu pomenuti potpisi na garancije sta ces da radis, da se oslobode mediji za razna misljenja, itd.

Problem je sto ni ja ne znam koliko ljudi je UPOZNATO sa tim sto pomenuti propagiraju. Ja to sve gledam na netu, ali nisam siguran da vecina gradjana uopste ima predstavu sta ti ljudi govore i za sta se bore i zalazu.

Zato je preduslov da se skine ova vlast i da prilika svima da kazu sta misle, pa da se - nadam se - politicka svest ljudi malo promeni u smislu da vide da ima i drugih opcija u odnosu na ovo sto imamo vec 30 godina.

Slicna prica bi trebalo da se desi i u Republici Srpskoj, ali i u Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori... Svi imamo isti problem sa politicarima koji kradu i pljackaju nekaznjeno u nase ime, a mi sve to na kraju placamo. A resenje je, kao sto se vidi, relativno jednostavno.

I ja uvek ponavljam - moc je u rukama naroda, pa mi imamo te listice koje popunjavamo, mi ih biramo - znaci na nama je koju opciju hocemo. Ali moramo da se potrudimo da vidimo sta sve postoji kao opcija, a ne samo da prihvatamo ono sto nam se servira.

Za kraj, bojim se da Nogo nema veliku podrsku prosto jer je nepoznat vecini gradjana, osim sto je ocrnjen oko onih vesala, a uz to - kako si video da ga karakterisu - je previse "radikalan". Ne znam sta je radikalno ako neko, recimo Nogo ili ja, kazemo SVI KOJI SU KRALI, LAGALI i IZDALI SRBIJU bice stavljeni u zatvor. Zasto bi se iko oko ovoga uzbudio i najmanje ako mu je savest cista?

STA JE TU RADIKALNO, pitam ja? A Nogo kaze upravo i samo to. Samo sto Nogo nudi i gomilu dokaza, a i zna mnogo o tome sta je ko radio, pa se to, ocigledno, mnogima ne dopada. Ali to nije problem Noga, vec lopova po koje je on opasan.

Ali ja, kao gradjanin, mogu samo da pozelim Noga na mestu ministra pravde.

Vodi ga kući
Opcija 1 - rat sa EU i celim svetom
Opcija 2 - sve da nemaju pištolj tražiće da piju i jedu

Samim tim što je predložio maloumno vešanje Predsednika i Premijera postavlja se pitanje kako bi to rešili u Engleskoj, Nemačkoj... Ajmo, svetski ljudi... ili ako niste za zapad kako bi reagovale vlasti u Kini?

Odgledala sam masu intervuja sa njim i njemu sličnim,,,,

Nakon svega zaključujem da je to jedan skup redikula koje neko forsira

Ne mislim da ti ljudi ne veruju u ono što pričaju i ne misle zaista dobro, ali da im se ikada dozvoli da dođe do vlasti to bi značilo da mi ni ono malo države nemamo.

Uz dužno poštovanje, nikad čula, ali Aleksandar Nogo, književnik, razbija... moždane ćelije!

Покушавам на нету да пронађем неку његову књигу али ми не успева.Има ли он уопште неко објављено књижевно дело,пошто видим да га сви представљају као књижевника ?

Evo zasto ja vidim Noga, Parovica i DJB na istoj strani, a bogami i Obradovica i Dveri (migranti i kritika Vucica):

To je za mene jedina opozicija danas u Srbiji, uz one sto sam pominjao - Dragasa, Milu Aleckovic i slicne, ali oni su u sustini cak i jedan pokret - Pokreti Svetlo, koji su okupili razne pokrete koji se bore za normalnu Srbiju.

To nam je jedina sansa, jer jedino ti ljudi hoce da promene truli sistem u Srbiji.

Nije vredan paznje.

Лупета за медаљу зато га и доживљавају као неког забављача који по Јутјуб емисијама млатара неким папиром који је потписао,а који нико други није хтео да потпише...Не капира човек да то никог живог не занима.
Сећам га се из једне емисије са почетка епидемије у Кини у којој је тврдио да је Америка пустила вирус у Кину да би спречила експанзију компаније Хуавеј.
Данас прича да је Сорош направио вирус да би срушио Трампа и населио мигранте по Европи.
Сутра ће му нешто треће пасти на памет.
Никако човек да се одлучи ко је и са којим циљем пустио вирус.

Лупета за медаљу зато га и доживљавају као неког забављача који по Јутјуб емисијама млатара неким папиром који је потписао,а који нико други није хтео да потпише...Не капира човек да то никог живог не занима.
Сећам га се из једне емисије са почетка епидемије у Кини у којој је тврдио да је Америка пустила вирус у Кину да би спречила експанзију компаније Хуавеј.
Данас прича да је Сорош направио вирус да би срушио Трампа и населио мигранте по Европи.
Сутра ће му нешто треће пасти на памет.
Никако човек да се одлучи ко је и са којим циљем пустио вирус.
Sećam se ja i Vučića sa početka epidemije.
U čemu je problem da svaki političar koji učestvuje na izborima napiše pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću šta će da uradi u svom mandatu?
Zašto je to problem?!

Ako Srđan Nogo laže zašto ga ne procesuiraju?
Мислим да је проблем што БИА нема агенте који би могли да одгледају два сата његових размишљања. Једноставно одмах се жале синдикату на мобинг. Не могу да верујем да је неко два сата живота жртвовао да би слушао шта тај прича

Мислим да је проблем што БИА нема агенте који би могли да одгледају два сата његових размишљања. Једноставно одмах се жале синдикату на мобинг. Не могу да верујем да је неко два сата живота жртвовао да би слушао шта тај прича

Prisluskuju i manje bitne

Nije poenta u laži ili istini, već ko je i šta iza neke priče

Zanimljivo za vlast u Srbiji jedino to što se zove opozicija u Srbija tvrdi da su globalisti i onaj Mark Papadopulos , generalno smatra se da je vlast u Srb suverenisti

Sad ne znam ko tu spinuje ..
Ikona globalizma i bivši Rotšildov bankar Makron nigde nije imao tako idoloplonički i dupeuvlakački doček kao u Beogradu , kad je AV izveo svoje beslovensno stado u hiljadama da mu podanički tapše i skandira pa se može pomisliti da je AV odan Globi , a i redovno raportiranje Sorosevom sinu i finansiranje Blera i Hilari baš ne popravljaju utisak .

Back