- Poruka
- 15.396
Pa i Dino, i Hari Mata Hari su za Olivera Mandića izmislili muziku![]()
Al' zato vaš Šobić...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da...mandic ne ume tako lepo da arlauce...
Al' zato vaš Šobić...![]()
naravno...imala sam prilike da cujem njegove izjave i jedan profesionalac ne bi trebalo sebi da dozvoli da izjavljuje takve nebuloze...
Osim što ni na jednom Merlinovom albumu nisu spominjani nikakvi Srbi, a još manje psi, treba istaći da neiformisani autor i ne zna da Merlin ne posjeduje ni jedan kafić u Sarajevu, ali ni BiH.
Zadnji put ga sretoh prije 2-3 godine kad sam šetao gradskim parkom... bijaše sa ženom, pričali smo jedno 15 minuta i od tada ga nijesam ovuda gledao![]()
Ne volim ja njega...nešto me nervira, a ni onog vašeg Sergeja, sav je nešto fin, dobar...![]()
Dino Merlin je za Olivera Dragojevića u mizičkom smislu div
dino merlin nema veze s' rokom...
Nema nista ljigavije u istoriji muzike od te bolesne sarajevske patetike.Samo emotivni retardi mogu tako nesto da slusaju.![]()
Osim što ni na jednom Merlinovom albumu nisu spominjani nikakvi Srbi, a još manje psi,
http://vukajlija.com/zabranjeno-za-pse-i-srbe
Neverovatno šta jedna dezinformacija probudi kod nacionalista. A probudi istinu: ksenofobiju i šovinizam. Niko da stavi prst na čelo i da pomisli da li bi iko tako nešto uradio... Ako ni zbog čega, jer se navodna izjava odnosi na bar pola njegovog tržišta.
Koliko treba biti glupav i tupav...
I ovde da napišem:
Fascinantno je kako bar 20 ljudi postane glupavo u samo par minuta, a zbog bolesne ksenofobije i šovinizma.
Kakve veze ima da li je Merlin ili bilo ko drugi u pitanju? To je apsolutno nebitno za ono što ja pričam.El vidiš sad Jome... Došao si u situaciju, zbog bolida, da braniš Dina Merlina, čiju muziku verovatno i ne slušaš...
I ovde da napišem:
Fascinantno je kako bar 20 ljudi postane glupavo u samo par minuta, a zbog bolesne ksenofobije i šovinizma.
e hvala Bogu kad ste naucili tu rec "ksenofobija" pa samo to spominjete...
Ma da.e hvala Bogu kad ste naucili tu rec "ksenofobija" pa samo to spominjete...
e hvala Bogu kad ste naucili tu rec "ksenofobija" pa samo to spominjete...
Ćuti ti, tebe su ksenofobi napali da si LDPovka...![]()
Trebalo im je malo vremena da se pomere od pajsera do ksenofoba.