"Srbomrzac" snimio pjesmu o Aliji i na albumu napisao "zabranjeno za Srbe i pse"

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i Dino, i Hari Mata Hari su za Olivera Mandića izmislili muziku :roll:

Aha. :lol:

Dino Merlin je za Olivera Dragojevića u mizičkom smislu div

Rekoh Olivera Mandica, ne Dragojevica. Mada je i on, onako dosadan kakav je, pojam za Dina.

dino merlin nema veze s' rokom...

Vecina tih Sarajlija je pravila stvari od nekog nazovi roka, do cobanskog melosa i ne zna se pritom sta zvuci groznije.

Nema nista ljigavije u istoriji muzike od te bolesne sarajevske patetike.Samo emotivni retardi mogu tako nesto da slusaju.:bljak:

Otprilike. Meni licno nakon toga sledi nesto slicno, ali u manjoj meri ljigavo i bljutavo, a to je tzv. mediteranski pop, drugo ime za prepevane italijanske stvari. Mada su ti dalmatinski smaraci dobri za moj problem niskog pritiska. :D

Poslednja izmena:
http://vukajlija.com/zabranjeno-za-pse-i-srbe

Neverovatno šta jedna dezinformacija probudi kod nacionalista. A probudi istinu: ksenofobiju i šovinizam. Niko da stavi prst na čelo i da pomisli da li bi iko tako nešto uradio... Ako ni zbog čega, jer se navodna izjava odnosi na bar pola njegovog tržišta.

Koliko treba biti glupav i tupav...

Alo... Kome se obraćaš? Krstinim patriotama da stave prst na čelo? :lol:

Pa stavi ti prst na čelo, šta si sad rekao... :hahaha1:

El vidiš sad Jome... Došao si u situaciju, zbog bolida, da braniš Dina Merlina, čiju muziku verovatno i ne slušaš...
Kakve veze ima da li je Merlin ili bilo ko drugi u pitanju? To je apsolutno nebitno za ono što ja pričam.
Inače, nađoh na netu, radi se o albumu Burek koji imam pa ću ga večeras ili sutra naći i staviti slike ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back