gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
kako bi ti znala dal je neko srbin kad sa srpstvom imaš veze ko međed s fakultetom?
Otkud ti izadje, majko mila?Pa, ona o sebi nije ni rec rekla, tvrda glavo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako bi ti znala dal je neko srbin kad sa srpstvom imaš veze ko međed s fakultetom?
Jos se nisi udala?
Ajde brzo... stikle na nogice i pravac maticar.
Dobro bre, bolje nestani diskretno s teme, umesto sto se jos ukopavas. Ako budes dobar, spojicu te s klincima iz ulice koji menjaju mikijeve zabavnike![]()
Прошетајте по друштвеним факултетима по Београду да видите каквих све ''међеда'' има.
I razvela. A ti, draga bubuljice?
Kukuuuuu, mnogo jako, mnoooogo!!!
Šojka, legendooooo!![]()
Hajde da probam, kada već lepo moliš.Не могу да нађем, можете ли само у реченици једној да ми кажете у чему је проблем са миром у Сан Стефану,
односно око чега непрестано расправљате?
Извините што ја овако, али стварно је проблем да пажљиво листам 22 стране дискусије...
Хвала у напред.
Mene jos uvijek trpi ova moja. Evo pa skoro dvije decenije.
Neka sto me trpi nego mi njeguje te adolescentske bubuljice koje ti zoves nehebice.
Sta su to "drustveni fakulteti?
Mene jos uvijek trpi ova moja. Evo pa skoro dvije decenije.
Neka sto me trpi nego mi njeguje te adolescentske bubuljice koje ti zoves nehebice.
Hajde da probam, kada već lepo moliš.
Dečku smeta moje mišljenje da Sanstefanski mir dugoročno gledano nije bio tako loš po Srbe, te se nakačio kao krpelj bez želje da o tome argumentovano raspavlja.
Факултети друштвено-хуманистичких наука.
Је л' сада боље?
Više volim malo pivo nego veliko izvini.Хвала.
И извињавам се.
Do pre neku godinu sam verovao da reč Srbin označava nacionalnu pripadnost.
Šta verovao, bio ubeđen... Ma znao!!!
Onda na forumu, vremenom, shvatih da sam bio u zabludi, da sam grešio...
Srbin je zanimanje.
Могао си ову имбецилну реч да прескочиш ЈЕР ОНА НЕ ЗНАЧИ НИШТА у датим околностима.Meni kažu da nisam Srbin. Ovde na Krstarici. I mnogima koji se ne blamiraju ističući svoje srpstvo u paketu sa velikosrpskim ambicijama i vlažnim snovima, a daleko od realnosti.
Измишљотина баш из арсенала србомрзаца.Ovde isto to kažu i za javne ličnosti. Ovde isto to kažu i za svakoga ko se pomene u medijima u bilo kom kontekstu, ako slučajno nije dizao tri prsta.
Којешта...Isto kažu i za svakoga kome je teča Hrvat, strina Albanka, zet Amerikanac ili snaja Engleskinja.
I da još malo suzimo... Srbin je samo onaj ko podržava politiku SRS-a, DSS-a, pokreta Naši1389, Dveri. I naravno da je pravoslavac, bez toga ne ide.
Резултати пописа САСВИМ ДРУГАЧИЈЕ КАЗУЈУ.Ostali otpadaju. Otpada većina stanovništva.
Дијагнозу једино имају србомрзитељиKakva je to dijagnoza, šta je to i zašto je tako na netu, konkretno ovde?
Još nešto, nazivaju me antisrbinom, srbomrscem, izdajnikom, režimlijom i još gomilom izraza koje je sramota upotrebiti javno. A zašto? Zato što opljunem po Srbiji i srpskim stvarima koje mi se ne sviđaju.
Da podsetim, mnogi "istinski Srbi" iz podvučenog teksta su mnogo više puta pljuvali i kudili Srbiju nego ja. Samo izlistajte stranice, samo naslove...
СРБИН БИТИ - то никада није било занимање... ТО ЈЕ СТАЊЕ ДУХА...Dokle će pojam "Srbin" biti zanimanje ili političko opredeljenje, a ne nacionalnost?
PS
I podpitanje... Da li kao Srbin moram da volim Srbiju i Srbe samo zato što sam ja Srbin i što živim u Srbiji? Nije da ne volim samo pitam...
Jovo Kapicicu, ti li si?
Onda si ti dobar muz.
Hajde da probam, kada već lepo moliš.
Dečku smeta moje mišljenje da Sanstefanski mir dugoročno gledano nije bio tako loš po Srbe, te se nakačio kao krpelj bez želje da o tome argumentovano raspavlja.
Uf!!Ово је исто као да си питао: Да ли као човек морам да волим своје ДЕТЕ, ОЦА, МАЈКУ...
jeste, i samo da ne bude zabune, Filoloski fakultet ne spada u tu grupu.
Па сигурно да означава националну припадност, али претходно треба да се потрудиш да уопште сазнаш(али не гуглајући) ШТА ТО ЗНАЧИ: НАЦИЈА...
"Грешка у корацима". Данас БИТИ СРБИН значи праву Голготу... значи трпети мучење и тела и душе НА НАЈГОРИ ЗЛОЧИНАЧКИ НАЧИН, трпети најразличитије увреде, трпети разарање и уништење ИСТОРИЈЕ, ТРАДИЦИЈЕ, ВЕРЕ, ДРЖАВЕ, ПОРОДИЦЕ, трпети штету на сваком кораку... али уједно НАМА СРБИМА ЈЕ И ПОРЕД СВЕГА ВЕЛИКИ ПОНОС БИТИ СРБИН.
Што се тиче ЗАНИМАЊА још од 1945. па до данас ПОСТОЈЕ КОМЕСАРСКЕ И ДРУГЕ ПРОФЕСИЈЕ(ДАНАС СУ ТО ЖУТИ И ЊИХОВИ САТЕЛИТИ) КОЈИ ЖИВЕ ОД МРЖЊЕ НА СРБЕ и за то су више него добро плаћени - само погледај КОЛИКО ИМА ВЕОМА ДОБРО ПЛАЋЕНИХ АНТИСРПСКИХ НВО и ПОЈЕДИНАЦА И У САМОМ ВРХУ ВЛАСТИ.
Могао си ову имбецилну реч да прескочиш ЈЕР ОНА НЕ ЗНАЧИ НИШТА у датим околностима.
Измишљотина баш из арсенала србомрзаца.
Којешта...
Па наравно...
Резултати пописа САСВИМ ДРУГАЧИЈЕ КАЗУЈУ.
Дијагнозу једино имају србомрзитељи
И треба да "опљунеш" по свему што не ваља - али твој проблем је што то не чиниш него гов*на УЗДИЖЕШ И ХВАЛИШ...
СРБИН БИТИ - то никада није било занимање... ТО ЈЕ СТАЊЕ ДУХА...
Ово је исто као да си питао: Да ли као човек морам да волим своје ДЕТЕ, ОЦА, МАЈКУ...
Не,може само да потпишеш на невиђено.
У коју групу?
Ne znamo kako bi bilo, kao što ne možeš znati šta bi bilo kada bi bilo.Sve sami eufemizmi, posto ne znamo kako bi bilo da je bilo, taj sporazum, mir, kako hoces, nije bio dobar za Srbe, jer su srpske teritorije pripale Bugarskoj.Sta je tu tako nejasno?
дедер кукавче малено, па јел то храбри припадник свог народа?
U Crnu Rupu!У коју групу?