Srbin kao zanimanje, kao profesija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта ту не ваља?
Дакле чита ко је луд?
Какве везе има да ли је у питању Шешељ или неки други аутор, Ви сте решили да нешто НЕЋЕТЕ П Р О Ч И Т А Т И
на основу чега у то не улазим, али нећете да читате, и сматрате да ко чита нешто тај је луд?
Је л' тако?
Da ti ja odgovorim.

Ja sam odlučio da ne želim da pročitam nijednu Šešeljevu knjigu. Ne zanima me šta tamo piše.

Nemam pojma šta tamo piše, nemam pojma kakve su to knjige i uopšte ne zanimaju me.
E sada, pošto ne znam, ja nemam ni prava da pričam o tome da su dobre ili loše. Mogu samo da kažem da ne znam.

Ovakav odgovor sam i mogao da očekujem.

Ja od tebe nikakav, kao sto ga nisam ni dobio o Sanstefanskom miru, nego jos treba da trazim neku tvoju temu i tvoja pisanija, jer ne umes da mi navedes jedan izvor onih tvojih navoda :lol: A na one tvoje recenice i zakljucak koji se moze izvesti ponudis odgovor u stilu Bergija.

ybt, ima li nekog od vas ko ume nesto argumentovano da kaze ili se sve svodi na samohvalisanje i koriscenje strancizama?

Ja od tebe nikakav, kao sto ga nisam ni dobio o Sanstefanskom miru, nego jos treba da trazim neku tvoju temu i tvoja pisanija, jer ne umes da mi navedes jedan izvor onih tvojih navoda :lol: A na one tvoje recenice i zakljucak koji se moze izvesti ponudis odgovor u stilu Bergija.

ybt, ima li nekog od vas ko ume nesto argumentovano da kaze ili se sve svodi na samohvalisanje i koriscenje strancizama?
Ako želiš da argumentovano raspravljaš o Sanstefanskom miru izvoli na pdf Istorija, gde sam baš o tome otvorio temu na kojoj sam izneo svoje mišljenje o tome.
Ako ne želiš, onda je to tvoj problem, ali ne možeš onda reći da drugi ne umeju argumentovano da raspravljaju - ti si taj koji ne želi.

Da ti ja odgovorim.

Ja sam odlučio da ne želim da pročitam nijednu Šešeljevu knjigu. Ne zanima me šta tamo piše.

Nemam pojma šta tamo piše, nemam pojma kakve su to knjige i uopšte ne zanimaju me.
E sada, pošto ne znam, ja nemam ni prava da pričam o tome da su dobre ili loše. Mogu samo da kažem da ne znam.

Е тако, тачно тако,
о томе ја и говорим.
Најглупљи аргумент је да је неко ко је нешто прочитао луд.
Још се онај који такав аргумент изнесе прави овде паметан па мени говори о дедукцији.

ko nije Srbin pokusava to da nadomesti stalnim isticanjem da on jeste a da drugi nisu..
ko zaista jeste on nema potrebu da to istice. JA SAM JA SAM ...

"Pa ne, cim arlauces toliko NISI" eto to bih im ja porucila. NISTE.
smiley3590.gif

Још се онај који такав аргумент изнесе прави овде паметан па мени говори о дедукцији.
Razumi čoveka.
Jedino što je ostalo čoveku njegovih godina koji ništa nije postigao u životu je da pokuša da se napravi pametan ovde na forumu.
A lepo sam mu govorio da treba da se drži harmonike.

Eh, da ja imam sluha i da umem da sviram harmoniku... gde bi meni danas bio kraj?

Ako želiš da argumentovano raspravljaš o Sanstefanskom miru izvoli na pdf Istorija, gde sam baš o tome otvorio temu na kojoj sam izneo svoje mišljenje o tome.
Ako ne želiš, onda je to tvoj problem, ali ne možeš onda reći da drugi ne umeju argumentovano da raspravljaju - ti si taj koji ne želi.

Ahahaha, idi bre, kume, bolje da nisam procitao :hahaha1: yebote, jos covek reklamira, a postavio kao izvor svoje teme tekst iz Politikinog zabavnika :rotf:

Yebote, jos cete da citirate Bleka Stenu i Komandanta Marka kao izvore, qq

To bi bilo to, sto se toga tice.

Sad jos Bergie da ponudi koji besmislen odgovor zacinjen birokratskim terminima i s vama sam zavrsio, te mogu da predjem na neke nove nacitane poznavaoce istorije :lol:

Ahahaha, idi bre, kume, bolje da nisam procitao :hahaha1: yebote, jos covek reklamira, a postavio kao izvor svoje teme tekst iz Politikinog zabavnika :rotf:

Yebote, jos cete da citirate Bleka Stenu i Komandanta Marka kao izvore, qq

To bi bilo to, sto se toga tice.

Sad jos Bergie da ponudi koji besmislen odgovor zacinjen birokratskim terminima i s vama sam zavrsio, te mogu da predjem na neke nove nacitane poznavaoce istorije :lol:
Pa za tebe i tvoj mozak izgleda bi bilo dobro navesti Bleka Stenu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back