Srbin kao zanimanje, kao profesija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
potrudija si se, lipo napisano, ja bi još doda da posli svih sranja šta izazovu, oni slučajno izađu iz toga sa vilama, jahtama i debelim bankovnim računima( oni pametniji)

Pun mi koorac onih koji se udaraju u nacionalna prsa .Obicno su takvi ili veliki glupani ili velike fukare .Govorim
o pripadnicima raznih nacionalnosti .Obicno se takvi pozivaju na istoriju , mada obicno istoriju svog naroda
jako slabo poznaju .Obicno se radi o ljudima koji se ni u cemu nisu dokazali , pa im je nacionalizam neko
utociste .Cesto su sovinisti , a nerjetko i cisti fasisti .Za svoje licne neuspjehe uvjek okrivljuju druge , a pripadnici
drugih nacionalnosti su im vrlo zgodna meta .Posebno zato sto su takvi malobrojniji , a time i slabiji .Zgodna
meta su im i osobe iz mjesovitih brakova . Vrlo cesto takvi i sami u familiji imaju pripadnike drugih nacionalnosti
ali tu cinjenicu kriju kao zmija noge .Ti nabjedjeni nacionalisti su obicni bukaci i voljeli bi da se zarati sa njima
neomiljenim nacijama . Ako do rata i dodje , oni obicno izvuku svoju goozicu , mada uzivaju da huskaju druge .
Kada rat prodje , evo njih opet . Izvuku se iz misjih rupa i opet udaranje u nacionalna prsa .
Ogorceni su protivnici pripadnika svoje nacije koji ne podrzavaju njihov primitivizam i takve proglasavaju
izdajnicima , svjesni svoje inferiornosti .
Primjecujete da ne pisem o pripadnicima neke odredjene nacije . Nije ni bitno , jer su to sve ista goovna .

Pun mi koorac onih koji se udaraju u nacionalna prsa .Obicno su takvi ili veliki glupani ili velike fukare .Govorim
o pripadnicima raznih nacionalnosti .Obicno se takvi pozivaju na istoriju , mada obicno istoriju svog naroda
jako slabo poznaju .Obicno se radi o ljudima koji se ni u cemu nisu dokazali , pa im je nacionalizam neko
utociste .Cesto su sovinisti , a nerjetko i cisti fasisti .Za svoje licne neuspjehe uvjek okrivljuju druge , a pripadnici
drugih nacionalnosti su im vrlo zgodna meta .Posebno zato sto su takvi malobrojniji , a time i slabiji .Zgodna
meta su im i osobe iz mjesovitih brakova . Vrlo cesto takvi i sami u familiji imaju pripadnike drugih nacionalnosti
ali tu cinjenicu kriju kao zmija noge .Ti nabjedjeni nacionalisti su obicni bukaci i voljeli bi da se zarati sa njima
neomiljenim nacijama . Ako do rata i dodje , oni obicno izvuku svoju goozicu , mada uzivaju da huskaju druge .
Kada rat prodje , evo njih opet . Izvuku se iz misjih rupa i opet udaranje u nacionalna prsa .
Ogorceni su protivnici pripadnika svoje nacije koji ne podrzavaju njihov primitivizam i takve proglasavaju
izdajnicima , svjesni svoje inferiornosti .
Primjecujete da ne pisem o pripadnicima neke odredjene nacije . Nije ni bitno , jer su to sve ista goovna .

Ovaj post je za čistu desetku.:worth:

Ovaj post je za čistu desetku.:worth:

da, desetku iz zbunjenosti. on bre ne zna ko je i sta je, a ni ko ga napada i ugrozava. prvo da se oslobodimo i stanemo na noge, pa kad ojacamo i otklonimo opasnosti onda mozemo da palamudimo o nekakvom visem cilju, i lepoti cveca i meseca, kao i miru medju nacijama i ostalim malogradjanskim tricarijama.
sve dok su nase zrtve neosvecene i bez pravde, dok u nasim domovima teroristi uzivaju sve dotle je besmisleno trabunjati o mesecini, romantici, srpskoj krivici

da, desetku iz zbunjenosti. on bre ne zna ko je i sta je, a ni ko ga napada i ugrozava. prvo da se oslobodimo i stanemo na noge, pa kad ojacamo i otklonimo opasnosti onda mozemo da palamudimo o nekakvom visem cilju, i lepoti cveca i meseca, kao i miru medju nacijama i ostalim malogradjanskim tricarijama.
sve dok su nase zrtve neosvecene i bez pravde, dok u nasim domovima teroristi uzivaju sve dotle je besmisleno trabunjati o mesecini, romantici, srpskoj krivici

Naravno da "on bre ne zna ko je i šta je", zato što si se ti prepoznao u svakom slovu iz njegovog posta.

Kao da se gledaš u ogledalo, zar ne?:think:

Naravno da "on bre ne zna ko je i šta je", zato što si se ti prepoznao u svakom slovu iz njegovog posta.

Kao da se gledaš u ogledalo, zar ne?:think:
kada bih imao dileme, pogledao bih sta se sve desavalo devedesetih. i opet sam ono sto i jesam. mi bre branimo civilizaciju, a vi ste rusitelji svega humanog. mi branimo pravni sistem, a vi ste hitlerovi sukcesori. mi branimo veru, a vi ste verski ekstremisti sa strojnicom. mi smo mirni i nenasilni, a vi ste nam uslu u kuce u dvorista, i ne svidja vam se sto smo se branili, i velikim delom odbranili

Do pre neku godinu sam verovao da reč Srbin označava nacionalnu pripadnost.
Šta verovao, bio ubeđen... Ma znao!!!

Onda na forumu, vremenom, shvatih da sam bio u zabludi, da sam grešio...
Srbin je zanimanje.

I tako počinje tirada....

Meni kažu da nisam Srbin. Ovde na Krstarici. I mnogima koji se ne blamiraju ističući svoje srpstvo u paketu sa velikosrpskim ambicijama i vlažnim snovima, a daleko od realnosti.

Pa lepo ti kažu.

Samo zajapureni srbohisterici koji su po pravilu pripadnici nekog balkanskog plemena iz srpskog okruženja ili mešanci imaju tu velikosrbofobiju koja je kod tebe odavno metastazirala.

Mantru o Velikoj Srbiji što je pežorativna formulacija srpskog etničkog prostora pre no što je nad srpskim narodom izvršen egzodus i GENOCID u GT Hrvatskoj, Kosovu i muslimanskom entitetu BiH slušam već godinama od priučenih morona iz raznih okolnih plemena.

Jedino što se nameće kao zaključak jeste da su priču o opasnosti od Velike Srbije koristili kao izgovor za svoje genocidno divljanje i anticivilizacijsko postupanje prema Srbima.

Osim toga degutantno lažeš kada tvrdiš da ti kritikuješ pojave koje ti smetaju.

Ti ne kritikuješ, ti kvalifikuješ što je bitna razlika. Ako ne razlikuješ kvalifikaciju od kritike idi pa nauči šta je šta umesto što maltretiraš ljude svojim nebulozama.

I podpitanje... Da li kao Srbin moram da volim Srbiju i Srbe samo zato što sam ja Srbin i što živim u Srbiji? Nije da ne volim samo pitam...

Niko te ne primorava da je voliš, možeš intimno da je mrziš ako te mržnja ispunjava.

Ali ni ti, niti bilo ko nemaš pravo da lažeš na štetu srpskog naroda niti da podržavaš izdajnike koji:

- pokušavaju da izbrišu pamćenje celom narodu da bi olakšali eurpski put GT Hrvatskoj

- paušalno istoj GT Hrvatskoj praštaju genocid, egzodus i pljačku a zatim dopuštaju potpuno asimetričan ulazak krvavog ustaškog kapitala na srpsko tržište dok u istoj GT Hrvatskoj traje bojkot svega srpskog a kao državni praznik slavi se dan egzodusa nad Srbima

- teraju proverene prijatelje Srbije dok onima koji su sve činili da je unište praktično poklanjaju srpsku privredu koje su generacije stvarale decenijama

- pokušavaju na sve načine da za svog kvislinškog mandata dovedu Srbe na Kosovu u što komplikovaniji položaj dok o istom trošku traže modus za nemušto priznavanje NATO tvorevine na teritoriji srpske pokrajine.

- ponižavaju srpski narod u nedogled na sve moguće načine, od ordinacije, do škole, od posla do službe za zapošljavanje, od šaltera do šaltera... pa sve do milion nezaposlenih i potpuno obespravljenih...

Srbija koja tebi smeta je ona Srbija koja se bori za sebe.

Prema tome Džomi, po ko zna koji put pokazuješ ovakvim temama da si trivijalni srbohisterik slabašne pameti.

Poslednja izmena:
@Bergie...
Štetu prave samo oni koji nepotrebno dižu tri prsta i koji galame kako neko drugi pravi štetu.

Nekada sam msilio da veća šteta Srbiji nije mogla biti naneta nego 90ih, ne zahvaljujući režimu već potpuno destruktivnom naletu lihvarske neokolonijalne internacionale potpomognute balkanskim tribalima.

Nakon 11 godina pod DOSovskom huntom shvatio sam da sam bio u velikoj zabludi.

Oni su alavost i štetočinstvo doveli u nivo zvanične religije srpskih evrotalibana.

Poslednja izmena:
da zamislimo da je sloboda u srbiji i demokratija. sva ta antisrpska prenemaganja na foruumu bi iscezla kao gudva snega u avgustu mesecu.
mi da odajemo postu nasim zrtvama,
mi da postujemo nase heroje i nase vojskovodje i drzavnike.
mi da se brinemo o svakom izbeglici i da ga zastupamo u hrvatskoj i na kosmetu doke se imovina ne vrati, zlocinci nekazne i pravda ne zadovolji. svoje da volimo i da postujemo.
ima tu jos toga, ali od osnovnog mora da se krene

kada bih imao dileme, pogledao bih sta se sve desavalo devedesetih. i opet sam ono sto i jesam. mi bre branimo civilizaciju, a vi ste rusitelji svega humanog. mi branimo pravni sistem, a vi ste hitlerovi sukcesori. mi branimo veru, a vi ste verski ekstremisti sa strojnicom. mi smo mirni i nenasilni, a vi ste nam uslu u kuce u dvorista, i ne svidja vam se sto smo se branili, i velikim delom odbranili

Važi. Samo mi objasni koji smo to "mi", a koji ste to "vi".

I stvarno si u pravu. Kakav je to Srbin koji ne mrzi ceo svet do podneva, a od podneva i samog sebe? Srbin koji ne krivi ceo svet za sopstvenu glupost, nesposobnost i pohlepu? Koji nema bar pet slava, koji se kupa svaki dan i ne voli Dražu Mihailovića i njegove koljačke horde? Srbin koji poštuje pravila, ne pljuje na ulici, ne krade, ne ponaša se bahato prema slabijima, nema sliku Slobodana Miloševića ili Ratka Mladića iznad kreveta, ne huška na neke nove ratove (i poraze), koristi sopstveni mozak i želi da postane deo civilizovanog sveta? Srbin koji smatra da je Dimitrije Ljotić bio fašista i velika srpska sramota? Srbin koji prezire autodestruktivni nacionalizam i pretvaranje srpstva u profesiju?

To baš i nije neki Srbin, zar ne?:think:

Prouci malo cinjenice iz drugog svjetskog rata pa da vidim
da li ces tvrditi da su to nebuloze .

Nemaš pojma.

Uostalom, previše sam već vremena izgubio na ovu opskurnu i besmislenu temu.

Najgori su priučeni likovi ubeđeni da stvarno znaju. Ta guglatorska samoistraživanja umeju da izazovu velike zabune kod umno nejakih.

Poslednja izmena:
Važi. Samo mi objasni koji smo to "mi", a koji ste to "vi".

I stvarno si u pravu. Kakav je to Srbin koji ne mrzi ceo svet do podneva, a od podneva i samog sebe? Srbin koji ne krivi ceo svet za sopstvenu glupost, nesposobnost i pohlepu? Koji nema bar pet slava, koji se kupa svaki dan i ne voli Dražu Mihailovića i njegove koljačke horde? Srbin koji poštuje pravila, ne pljuje na ulici, ne krade, ne ponaša se bahato prema slabijima, nema sliku Slobodana Miloševića ili Ratka Mladića iznad kreveta, ne huška na neke nove ratove (i poraze), koristi sopstveni mozak i želi da postane deo civilizovanog sveta? Srbin koji smatra da je Dimitrije Ljotić bio fašista i velika srpska sramota? Srbin koji prezire autodestruktivni nacionalizam i pretvaranje srpstva u profesiju?

To baš i nije neki Srbin, zar ne?:think:

ti bre sam potvrdjujes neoodrzivost i politicku prazninu koja ti vlada u glavi. ne znas sta ces pre. nisi prvi. mnogi su odustajali i presli na mracnu stranu raznih beneficija i koristi radi. pa nije lako srbin biti, i ne samo srbin nego principijelan gradjanin koji ne da na sebe kao coveka, i spreman je da brani kad mu u dvoriste udje razbojnik, pa bilo da je nemac, slovenac, hrvat, siptar ili neki drugi crnac
to sto strpas svasta, u tvoju pooliticku papazjaniju samo je refleksija tvojih strahova od moguce sankcije za ono sto ste uradili zadnjih 20 godina. ceo svet ne spominji, ne znas ti sta je ceo svet, ti si cnn subjekat za zombiranje i uterivanje straha, oni shushnu a ti se useres
srbija jeste velika, to je cinjenica. i materijalno i duhovno, pa ne bi nas nemci napadali tri puta u sto godina da mi boranija. velika je srbija pa sta? nikog ne mrzimo, ali dobro pamtimo sve zlikovce, zao mi je sto si se prepoznao

pa daj mu ono. samo bez razmnozavanja, molim

Sta ocekivati od prostaka osim ovako "duhovitih" odgovora? :roll:

Хрвати су три прста украли од нас Срба пошто ништа своје немају.

Srbi se pre Vuka Draskovica nikada nisu pozdravljali sa tri prsta.

Kada vec hocete da budete veci Srbi od nas koji posedujemo kriticki um, obrazujte se malo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back