- Poruka
- 2.425
e? a gde ti zivis? u albaniji, hrvatskoj ili madjarskoj?
![]()
U sred Srbije... Zato to i kažem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
U sred Srbije... Zato to i kažem...
Pun mi koorac onih koji se udaraju u nacionalna prsa .Obicno su takvi ili veliki glupani ili velike fukare .Govorim
o pripadnicima raznih nacionalnosti .Obicno se takvi pozivaju na istoriju , mada obicno istoriju svog naroda
jako slabo poznaju .Obicno se radi o ljudima koji se ni u cemu nisu dokazali , pa im je nacionalizam neko
utociste .Cesto su sovinisti , a nerjetko i cisti fasisti .Za svoje licne neuspjehe uvjek okrivljuju druge , a pripadnici
drugih nacionalnosti su im vrlo zgodna meta .Posebno zato sto su takvi malobrojniji , a time i slabiji .Zgodna
meta su im i osobe iz mjesovitih brakova . Vrlo cesto takvi i sami u familiji imaju pripadnike drugih nacionalnosti
ali tu cinjenicu kriju kao zmija noge .Ti nabjedjeni nacionalisti su obicni bukaci i voljeli bi da se zarati sa njima
neomiljenim nacijama . Ako do rata i dodje , oni obicno izvuku svoju goozicu , mada uzivaju da huskaju druge .
Kada rat prodje , evo njih opet . Izvuku se iz misjih rupa i opet udaranje u nacionalna prsa .
Ogorceni su protivnici pripadnika svoje nacije koji ne podrzavaju njihov primitivizam i takve proglasavaju
izdajnicima , svjesni svoje inferiornosti .
Primjecujete da ne pisem o pripadnicima neke odredjene nacije . Nije ni bitno , jer su to sve ista goovna .
Pun mi koorac onih koji se udaraju u nacionalna prsa .Obicno su takvi ili veliki glupani ili velike fukare .Govorim
o pripadnicima raznih nacionalnosti .Obicno se takvi pozivaju na istoriju , mada obicno istoriju svog naroda
jako slabo poznaju .Obicno se radi o ljudima koji se ni u cemu nisu dokazali , pa im je nacionalizam neko
utociste .Cesto su sovinisti , a nerjetko i cisti fasisti .Za svoje licne neuspjehe uvjek okrivljuju druge , a pripadnici
drugih nacionalnosti su im vrlo zgodna meta .Posebno zato sto su takvi malobrojniji , a time i slabiji .Zgodna
meta su im i osobe iz mjesovitih brakova . Vrlo cesto takvi i sami u familiji imaju pripadnike drugih nacionalnosti
ali tu cinjenicu kriju kao zmija noge .Ti nabjedjeni nacionalisti su obicni bukaci i voljeli bi da se zarati sa njima
neomiljenim nacijama . Ako do rata i dodje , oni obicno izvuku svoju goozicu , mada uzivaju da huskaju druge .
Kada rat prodje , evo njih opet . Izvuku se iz misjih rupa i opet udaranje u nacionalna prsa .
Ogorceni su protivnici pripadnika svoje nacije koji ne podrzavaju njihov primitivizam i takve proglasavaju
izdajnicima , svjesni svoje inferiornosti .
Primjecujete da ne pisem o pripadnicima neke odredjene nacije . Nije ni bitno , jer su to sve ista goovna .

Ovaj post je za čistu desetku.![]()
da, desetku iz zbunjenosti. on bre ne zna ko je i sta je, a ni ko ga napada i ugrozava. prvo da se oslobodimo i stanemo na noge, pa kad ojacamo i otklonimo opasnosti onda mozemo da palamudimo o nekakvom visem cilju, i lepoti cveca i meseca, kao i miru medju nacijama i ostalim malogradjanskim tricarijama.
sve dok su nase zrtve neosvecene i bez pravde, dok u nasim domovima teroristi uzivaju sve dotle je besmisleno trabunjati o mesecini, romantici, srpskoj krivici

kada bih imao dileme, pogledao bih sta se sve desavalo devedesetih. i opet sam ono sto i jesam. mi bre branimo civilizaciju, a vi ste rusitelji svega humanog. mi branimo pravni sistem, a vi ste hitlerovi sukcesori. mi branimo veru, a vi ste verski ekstremisti sa strojnicom. mi smo mirni i nenasilni, a vi ste nam uslu u kuce u dvorista, i ne svidja vam se sto smo se branili, i velikim delom odbraniliNaravno da "on bre ne zna ko je i šta je", zato što si se ti prepoznao u svakom slovu iz njegovog posta.
Kao da se gledaš u ogledalo, zar ne?![]()
Do pre neku godinu sam verovao da reč Srbin označava nacionalnu pripadnost.
Šta verovao, bio ubeđen... Ma znao!!!
Onda na forumu, vremenom, shvatih da sam bio u zabludi, da sam grešio...
Srbin je zanimanje.
Meni kažu da nisam Srbin. Ovde na Krstarici. I mnogima koji se ne blamiraju ističući svoje srpstvo u paketu sa velikosrpskim ambicijama i vlažnim snovima, a daleko od realnosti.
I podpitanje... Da li kao Srbin moram da volim Srbiju i Srbe samo zato što sam ja Srbin i što živim u Srbiji? Nije da ne volim samo pitam...
![]()
@Bergie...
Štetu prave samo oni koji nepotrebno dižu tri prsta i koji galame kako neko drugi pravi štetu.
Ti sto pozdravljaju sa tri prsta jako malo znaju !@Bergie...
Štetu prave samo oni koji nepotrebno dižu tri prsta i koji galame kako neko drugi pravi štetu.
kada bih imao dileme, pogledao bih sta se sve desavalo devedesetih. i opet sam ono sto i jesam. mi bre branimo civilizaciju, a vi ste rusitelji svega humanog. mi branimo pravni sistem, a vi ste hitlerovi sukcesori. mi branimo veru, a vi ste verski ekstremisti sa strojnicom. mi smo mirni i nenasilni, a vi ste nam uslu u kuce u dvorista, i ne svidja vam se sto smo se branili, i velikim delom odbranili

Ti sto pozdravljaju sa tri prsta jako malo znaju !
kako li vam svima ne dojadi da pravite i jedete ove virtualne pomije
AhahahahahaNema linka nema teme.
Katanac.

Prouci malo cinjenice iz drugog svjetskog rata pa da vidimKakva kvaziteološka nebuloza!
Prouci malo cinjenice iz drugog svjetskog rata pa da vidim
da li ces tvrditi da su to nebuloze .
Važi. Samo mi objasni koji smo to "mi", a koji ste to "vi".
I stvarno si u pravu. Kakav je to Srbin koji ne mrzi ceo svet do podneva, a od podneva i samog sebe? Srbin koji ne krivi ceo svet za sopstvenu glupost, nesposobnost i pohlepu? Koji nema bar pet slava, koji se kupa svaki dan i ne voli Dražu Mihailovića i njegove koljačke horde? Srbin koji poštuje pravila, ne pljuje na ulici, ne krade, ne ponaša se bahato prema slabijima, nema sliku Slobodana Miloševića ili Ratka Mladića iznad kreveta, ne huška na neke nove ratove (i poraze), koristi sopstveni mozak i želi da postane deo civilizovanog sveta? Srbin koji smatra da je Dimitrije Ljotić bio fašista i velika srpska sramota? Srbin koji prezire autodestruktivni nacionalizam i pretvaranje srpstva u profesiju?
To baš i nije neki Srbin, zar ne?![]()
pa daj mu ono. samo bez razmnozavanja, molim
Хрвати су три прста украли од нас Срба пошто ништа своје немају.