somalijac
Zainteresovan član
- Poruka
- 240
Kolko ustasa na jednom mestu,ki da sam u krvatskoj....... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što ste ga dobili na poklon kao i još neke teritorije.jel ti znaš zašto
Ovaj,covek je nekad bio neko i nesto i borio se za Srbiju ali mu je drzava okrenula ledja kako to inace umeju.... Miladin Kovacevic je niko i nista ali je nasa cenjena Vlada izdvojila tracavih 900.000 eura da bi on bio oslobodjen..... DOKLE BRE VISE DA NAS BRUKAJU......
A sta se on ima u Dalju pored Osijeka boriti za Srbiju?
"Optužnicu protiv Jovića podignuta je početkom studenog prošle godine. Jovića se u optužnici teretilo za počinjenje ratnih zločina nad nesrpskim stanovništvom u Dalju u periodu od 1993. do 1995. godine.
Zapovjedna odgovornost, ili u prevodu - znao si sta tvoji poodredjeni rade, ali nisi reagovao niti sankcionisao.
Koji "on", blentavi?
"CedO Jovic" iz nekog posranog Dalja je mogao da se bori za Srbe ili eventualno za Jugoslaviju, a za Srbiju nikako. Druga je stvar da li Srbija treba da pomaze Srbe svuda.
..MALO JE I DOBIO...."osobno"..znam detalje oko 1.8.1991...kada je od strane pobunjenih Srba ..koju je potpomgla tzv.JNA..( u stanici su bili pripadnici policije).....napdanuta policijska stanica u Dalj-u...oko 3.20..ujutro...napad je krenio sa Savulje....na Vodovod...i minobacackim napadom(bas cudno da su seljaci imali minobacače)na policijsku stanicu...do otprilike..7.30..malobrojni prezivjeli su se uz ulicne borbe probili ....do Aljmaša...
..to bi bilo ukratko...
..neki naši dečki su bili zarobljeni..ostali su bez streljiva.....poslije par danas su razmijenjeni(nakon dobrog batinanja..ponizavanja..)...tada su poginuli..pripadnici spe.policije ..
..to je moja matična postrojba...1.bojna...
..MALO JE I DOBIO...."osobno"..znam detalje oko 1.8.1991...kada je od strane pobunjenih Srba ..koju je potpomgla tzv.JNA..( u stanici su bili pripadnici policije).....napdanuta policijska stanica u Dalj-u...oko 3.20..ujutro...napad je krenio sa Savulje....na Vodovod...i minobacackim napadom(bas cudno da su seljaci imali minobacače)na policijsku stanicu...do otprilike..7.30..malobrojni prezivjeli su se uz ulicne borbe probili ....do Aljmaša...
..to bi bilo ukratko...
Ujo,nemoj bre da nam kakis ovde kako si ti bio u ratu i kako znas sve detalje....Bezi bre u lijepu tvoju i tamo kaki a ne ovde.....
Мло је добио Иво је ли?
1993-1995
ТИ СПОМИЊЕШ 1991 И ВАШ ХДЗ ЈЕДИНИЦА
СПОМЕНИ И ЦИГЛАНУ И КОЛИКО ВАС ЈЕ БИЛО У ЊОЈ
ЖАО МИ ЈЕ САМО ШТО НЕМАМ СЛИКЕ ЛЕШЕВА КОЈЕ СТЕ ДАЛИ У РАЗМЕНУ
ОНИХ ТЕЛА КОЈИМА СТЕ ПОВАДИЛИ ОЧИ И КОЈЕ СТЕ СЕКЛИ
ИВО УСТАШО