sin Juga
Veoma poznat
- Poruka
- 10.053
Срби не могу очима да се смисле.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта није тачно Дуле, можеш ли прецизирати?То није тачно.
Значи неко има разлога да се радује, ако, ако.Срби не могу очима да се смисле.
Dokazi?
Dokazi?
To su oni isti koji su se busali u grudi junačke za Kosovo a onda prstom mrdnuli nisu kada je to Kosovo ''otišlo''..ništa novo u Srbiji zemlji.И какав се закључак стиче кад се читају коментари Срба из Србије на овој теми о њиховим сународницима изван Србије?![]()
И какав се закључак стиче кад се читају коментари Срба из Србије на овој теми о њиховим сународницима изван Србије?![]()
Да су само Срби у Србији били загрижени за југословенство, а ови ван ње као нису.Шта није тачно Дуле, можеш ли прецизирати?![]()
Ја не знам за Србе у Србији какав су став имали у вези стварања СХС нити нешто тврдим, знам да је званични Београд гурао ту причу из само Богу знаних разлога, иако је било савјета да се то не ради, али поуздано знам да Срби из Босне и Хрватске нису били за ту заједницу, они су прижељкивали присаједињење Србији или властиту државност, у сваком случају искључивали су Хрвате и Словенце из те приче. Што се тиче друге Југославије, ту нико није имао много избора зар не?Да су само Срби у Србији били загрижени за југословенство, а ови ван ње као нису.![]()
Не бих се сложио, има ту и ових које си набројала, као и оних што о Србима са Косова исто мисле као и о прекодринцима. По мом искуству овдје на форуму то би било негдје око двије трећине форумаша који су представљају да су из Србије и који дијеле заједнички негативан став о прекодринцима, дакле има вас негдје трећина за које нисам примјетио да то испољавају, ту упадате ти и Дуле од ових који су тренутно на теми.To su oni isti koji su se busali u grudi junačke za Kosovo a onda prstom mrdnuli nisu kada je to Kosovo ''otišlo''..ništa novo u Srbiji zemlji.
А Прибићевић? А остали прекодрински пројугословенски политичари?Ја не знам за Србе у Србији какав су став имали у вези стварања СХС нити нешто тврдим, знам да је званични Београд гурао ту причу из само Богу знаних разлога, иако је било савјета да се то не ради, али поуздано знам да Срби из Босне и Хрватске нису били за ту заједницу, они су прижељкивали присаједињење Србији или властиту државност, у сваком случају искључивали су Хрвате и Словенце из те приче. Што се тиче друге Југославије, ту нико није имао много избора зар не?
А Прибићевић? А остали прекодрински пројугословенски политичари?
Духовито, морам признати.
Ту прву Југославију нико од Срба ван Србије није прижељкивао, управо Срби изван Србије су највише платили ту југословенску авантуру која је зачета у Београду, како у првој тако и у другој Југославији. Тако да...
Срби не могу очима да се смисле.
To su oni isti koji su se busali u grudi junačke za Kosovo a onda prstom mrdnuli nisu kada je to Kosovo ''otišlo''..ništa novo u Srbiji zemlji.
Да су само Срби у Србији били загрижени за југословенство, а ови ван ње као нису.![]()
Kao i sve u jeziku, sve zavisi od konteksta.
...
Да, да, тако је сви су профитирали осим Шумадинаца, само што су Шумадинци и сад на својим огњиштима, а стотине хиљада "оних који су профитирали" у тој авантури су протјерани са својих вјековних огњишта да се потуцају и да им се изругују сународници. Дебео ти је образ, морам признати.Луди су Шумадинци за југословенством, нарочито после црвеног терора 1944-45 од случајних срба дођошке партизанштине
Сви су профитирали и будали се да су титоисти. Сви осим шумадинца
Како је онда имао подршку тог народа?, мислиш на Светозара, па он је стари хрватски играч, углавном је радио за интересе Хрвата, а не својих сународника, уосталом он је заступао тезу да су Срби и Хрвати један народ, што се никако није слагало са оним што је мислио обичан народ. По свему судећи он је био само један од шрафова механизма који је требао да оствари тај план уједињења јужних Словена.
Да, да, тако је сви су профитирали осим Шумадинаца, само што су Шумадинци и сад на својим огњиштима, а стотине хиљада "оних који су профитирали" у тој авантури су протјерани са својих вјековних огњишта да се потуцају и да им се изругују сународници. Дебео ти је образ, морам признати.
Луди су Шумадинци за југословенством, нарочито после црвеног терора 1944-45 од случајних срба дођошке партизанштине
Сви су по републикама/предсецесијама профитирали и будалили се да су титоисти. Сви осим шумадинца
Zašto ova spodoba i dalje širi mržnju na forumu? Da li moderatori spavaju? Kakav je ovo forum? Kakva je ovo moderacija?
Zašto ova spodoba i dalje širi mržnju na forumu? Da li moderatori spavaju? Kakav je ovo forum? Kakva je ovo moderacija?
Луди су Шумадинци за југословенством, нарочито после црвеног терора 1944-45 од случајних срба дођошке партизанштине
Сви су по републикама/предсецесијама профитирали и будалили се да су титоисти. Сви осим шумадинца
Imali smo, ali nismo shvatali koje će posledice imati jugoslovenstvo.Ја не знам за Србе у Србији какав су став имали у вези стварања СХС нити нешто тврдим, знам да је званични Београд гурао ту причу из само Богу знаних разлога, иако је било савјета да се то не ради, али поуздано знам да Срби из Босне и Хрватске нису били за ту заједницу, они су прижељкивали присаједињење Србији или властиту државност, у сваком случају искључивали су Хрвате и Словенце из те приче. Што се тиче друге Југославије, ту нико није имао много избора зар не?