Србијанци и дођоши

Vlasi su došli u Češku iz Transilvanije u 15-om vjeku, to je poznata činjenica. Prostor Češke i Slovačke nije bio u sastavu Rimskog carstva pa samim tim tamo romanizacije nije moglo biti. U Slovačkoj nije nikad bilo ni doseljenih Vlaha a kamoli izvornih.

Bilo ih je mnogo. Kao i Madjara.

Pa i Karpati dobise ime po neslovenima - Karpima. Dakle ponavljam, Sloveni u svojoj biti nijesu brdski narod vec za mocvare.

Bilo ih je mnogo. Kao i Madjara.

Pa i Karpati dobise ime po neslovenima - Karpima. Dakle ponavljam, Sloveni u svojoj biti nijesu brdski narod vec za mocvare.
Rimsko carstvo nije držalo ni čitavu današnju Rumuniju, a današnja Ukrajina, Češka i Slovačka su bile podaleko od RC. Današnji stanovnici Karpata nisu Karpi nego neki drugi narodi od kojih su većina Sloveni (Ukrajinci, Rusini, Slovaci, Poljaci).

Може, али генерацијама.

Сви смо ми сишли са неке планина, неко пре 600г. неко пре 300.г., неко пре 30.г.

Онда држиш те полудивље подаље од државе, институција, грађанског друштва...

Е, после неколико генерација васпитавања и дресирања, може да добије нешто да води или да брине. Иначе куку тодоре !

Na planinama je vazduh veoma zdrav i kulturan svet voli da se odmori od gradske vreve na planini. Nisi ti sišao sa planine, nego si pobegao iz neke ustanove zatvorenog tipa. Ako nisi, treba tamo da te strpaju, izoluju od normalnog sveta i ispitaju. Ja uopšte nemam nameru da razmišljam o tome zašto ovo radiš, odnosno da li si mentalni bolesnik, neko ko uživa da troluje ili nešto treće. U svakom slučaju prijaviću te moderaciji zbog širenja mržnje, pa neka oni vide šta će sa tobom.

да, јако сте културни
на крају ће све доћи на своје не бојте се ништа
пуни сте отрова, трули и гњили изнутра

да ви нисте направили "Југу" јако мало нас би и навраћало тамо
Колико знам, а знам боље и више од тебе јер сам докторирао на Стварању Прве Југославије, Срби су о њој мислили исто што мисле и данас. Значи гроб за Србе. То су комунисти усавршили по ослобођењу 1945. јер су метафоричну масонску поруку при стварању Прве, разумели својим тупавим сеоским дијелктом из како кажете осталих ”српских земаља”.

Једва чекам дан свођења тих рачуна. Многи ће прогледати у Србији ко им се издавао за брата.

Na planinama je vazduh veoma zdrav i kulturan svet voli da se odmori od gradske vreve na planini. Nisi ti sišao sa planine, nego si pobegao iz neke ustanove zatvorenog tipa. Ako nisi, treba tamo da te strpaju, izoluju od normalnog sveta i ispitaju. Ja uopšte nemam nameru da razmišljam o tome zašto ovo radiš, odnosno da li si mentalni bolesnik, neko ko uživa da troluje ili nešto treće. U svakom slučaju prijaviću te moderaciji zbog širenja mržnje, pa neka oni vide šta će sa tobom.

Научите се реду и раду, заборавите на везе и завичајне заиебанције.

Институције и грађанско друштво то не познаје.

А ти прочитај грађански законик из 1844 и ако си дошао 100.г. после тамо неке 1944.

Колико знам, а знам боље и више од тебе јер сам докторирао на Стварању Прве Југославије, Срби су о њој мислили исто што мисле и данас. Значи гроб за Србе. То су комунисти усавршили по ослобођењу 1945. јер су метафоричну масонску поруку при стварању Прве, разумели својим тупавим сеоским дијелктом из како кажете осталих ”српских земаља”.

Једва чекам дан свођења тих рачуна. Многи ће прогледати у Србији ко им се издавао за брата.

Ма хоће неред и непоредак ...

Навикло...

Те твоје вукове протерали са све тракторима шака црно легијашког јада.

Неће то да се опасуљи ...

Навикло на неправну државу.
Што су је твоји правили 1804 и крвљу плаћали, а моји помагали у злату са Дунава, њима то ништа не значи.
Газе као и 1944.г.

Научите се реду и раду, заборавите на везе и завичајне заиебанције.

Институције и грађанско друштво то не познаје.

А ти прочитај грађански законик из 1844 и ако си дошао 100.г. после тамо неке 1944.
Тај Грађански Законик данас кад би неко јавно презентовао 90 посто Србије би рекло, па што ово више не важи. А оних 10 посто либералних и црвених идиота и осталих медиокритета би просипали сплачине данима како немамо појма са животом.

Овај крш у свету, јер овакав политички крш није био у историји на овако банално дилетантски начин, има и корисну контраиндикацију: Паметни су још паметнији. а медиокритети постају амебе.

Back