Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.329
стварно ништа нијесам ни тражио ни добио од Србије![]()
Знам обе феле!
Има Вас људина оданле, али има и фукаре...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
стварно ништа нијесам ни тражио ни добио од Србије![]()
жалосно је што су то најчешће људи ја јако скромним потенцијаломNe živim u Novom Sadu. Ne postoje nikakvi divljački običaji koje su Srbi iz BIH i Hrvatske nametnuli u Beogradu.Tvoj post zapravo više govori o tvom psihičkom stanju nego o situaciji sa "dođošima" u Beogradu. Želiš očajnički nekoga da gledaš sa visine i da ga poniziš. Tipično za osobe sa Narcističkim poremećajem ličnosti koji prljavštinu i mrak u svom umu projektuju na okolinu. Sklone su elitizmu, ponižavanju drugih ljudi koji im tobože strahovito smetaju, nemaju osećaj empatije i samilosti, sklone su predrasudama prema ranjivim grupacijama koje izaberu za objekat svoje mržnje, žele i veruju da im svi zavide itd. To je opis tvoje sorte. Naravno da ono što pišeš nema veze sa stvarnošću, već je projekcija tvog izopačenog uma.
Може, али генерацијама.
Сви смо ми сишли са неке планина, неко пре 600г. неко пре 300.г., неко пре 30.г.
Онда држиш те полудивље подаље од државе, институција, грађанског друштва...
Е, после неколико генерација васпитавања и дресирања, може да добије нешто да води или да брине. Иначе куку тодоре !
значи ко и свуда, ко и васЗнам обе феле!
Има Вас људина оданле, али има и фукаре...

Ne znam cemu ova glorifikacija ,,krajisnika” i tandera mandera….ja sam cesto u Srbiju uopste ih ne primjecujem niđe

ти нијеси сигуран ни ко си ни шта сиIzvorni Srbi nijesu sisli ni sa kakvih planina vec su dosli iz Mocvare. Sloveni nemaju ni svoje rijeci za planinu.
Sto se tice vaspitanja to citavoj Srbiji treba a ne samo njima. Zeljko Mitrovic nije dodjos vec iz Cacka

Не може ни за хиљаду година, да је могло не би били у Крајини, једноставно су хендикепирани недостатком тог послушничког гена.![]()
ти нијеси сигуран ни ко си ни шта си
а да знадеш одакле су Срби дошли![]()
кад су Млечани учили Далматинце како се окопава поврће и сељачке послове, након пар дана дресери освану мртви на њивиНе може ни за хиљаду година, да је могло не би били у Крајини, једноставно су хендикепирани недостатком тог послушничког гена.![]()

значи ко и свуда, ко и вас![]()
Не постојите као анти - Србијанци, већ искључиво као анти - Срби.Cak i mi anti-Srbi?![]()
Не може ни за хиљаду година, да је могло не би били у Крајини, једноставно су хендикепирани недостатком тог послушничког гена.![]()
ви још нијесте одмакли од тога да све карактеристике некога мјерите гео координатамаНе читаш шта пишем.
Све може да се дресира, само када му даш нормалан сигуран посао, да је у својој култури, али ништа више од тога. дир.фотеље, министарства, владу, дипломатију, председништво... оде све у керец, ко држава Србија.
Зато све треба држати подаље од функција, а не као 1944.г.

оћеш рећи да су алпски срби измишљотина и хегемонизам?Odavde su Srbi dosli, a prije toga su bili u Pripjat. Slovenski narodi u komplet nikad nijesu naseljavali planine vec ih izbjegavali
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Spree_Forest

оћеш рећи да су алпски срби измишљотина и хегемонизам?![]()
ви још нијесте одмакли од тога да све карактеристике некога мјерите гео координатама
то је најнижи облик некога ко се фали државом, радом и редом![]()
Не постојите као анти - Србијанци, већ искључиво као анти - Срби.

Jezicka praksa, jezik je jedina stvar koju Drzava ne moze da nam otme, svojim megalomanijama i ostalim indoktrinacijama.
Mada, koliko vidim, kod mase ljudi moze i to![]()
Ti si uvek u Srbiju čak i kad si u Goru. Tamo su većinom Srbi.Ne znam cemu ova glorifikacija ,,krajisnika” i tandera mandera….ja sam cesto u Srbiju uopste ih ne primjecujem niđe
Ti si uvek u Srbiju čak i kad si u Goru. Tamo su većinom Srbi.
I tamo gde se italijanski pršut suši!Srbija je tamo đe Morava teče i Sljiva peče

I tamo gde se italijanski pršut suši!![]()
Kažeš da su Sloveni izbjegavali planine, a Slovenci su Sloveni pa žive u Alpima najvisočijim planinama u Evropi.To su trebali da budu Slovenci jel
Kažeš da su Sloveni izbjegavali planine, a Slovenci su Sloveni pa žive u Alpima najvisočijim planinama u Evropi.
Tebi neko napada decu a ti neposlušno sedišKada su martic i babic naredili svi krajisnici su skocili na traktore. Reka bih da su bas poslusni
aj malo sagledavanja cele priče a ne izvlačenje konteksta