SRBIJA

Srbija

08.11.2006 (12:15 h)

Beograd


Od 08 Novembra 2006 Srbija je ponovo samostalna država. Put koji je prošla da bi ponovo postala samostalna niko od nas neće zaboraviti a istorija će tek pisati kroz kakve nedaće i nevolje je morao srpski narod proći da bi opet stao na svoje noge i krenuo samostalno da gradi svoju budućnost. Donošenje ustava je gradjanima srbije predstavljeno kao najbitnije pitanje od strane političara, ali da li je ovaj datum bio baš pravi izbor s’obzirom na to da natalna karta Srbije ima mnogo nedostataka. Datum koji je izabran za donošenje najbitnijeg pravnog akta na kome treba da počiva kompletan sistem države sa astrološke tačke gledišta je dosta nepovoljan.



Na prvi pogled u horoskopu možemo videti da se radi o državi koja još uvek ima nesredjeno socijalno – ekonomsko stanje i da je očekuju odredjeni problemi tokom borbe za poziciju u svetskom geo-političkom poretku. Ono što prvo upada u oko je stelijum (skup) planeta u sazvežđu Škorpiona koji prima kvadrate (loše aspekte) od planeta Saturn i Neptun. Veoma loša astrološka konstalacija, jer je sazvežđe Škorpiona samo po sebi veoma loše, i mnoge planete u njemu ne mogu ispoljiti sve svoje pozitivne osobine, naročito kada su ovako loše aspektovane od dve teške (malefične) planete. Planeta Saturn se nalazi u 7. polju (polje javnosti, partnerstava, saradnje sa ostalim zemljama i otvorenih neprijatelja) pa možemo zaključiti da će odnosi Srbije sa većinom zemalja biti zategnuti i to najviše zbog pitanja Kosova. Jer je upravo astrološkom simbolikom Kosovo predstavljeno sazvežđem Škorpiona i planetom Saturn (Jarac). Mnogi medjunarodni interesi prvenstveno na ekonomskom planu biće delimično ostvarivi zbog položaja Saturna koji pre svega šalje veoma loše aspekte ka oba vladara (Jupiter i Neptun) 2. polja finansija. Tako da narednih godinu dana neće biti ozbiljnijih pomaka (poboljšanja) na ekonomsko-finansijskom planu države.



Ascedent (podznak) u horoskopu Srbije nalazi se u Vodoliji. Podznak (1. polje) u mundanoj astrologiji uvek oslikava narod i opšte stanje u zemlji. Sazvežđe vodolije kao i planete u 1. polju (Uran i Neptun) ukazuju nam da narod iznad svega najviše ceni slobodu (odlika Vodolije i planete Uran), a najmanje dostojanstvo. Narod ne trpi autoritete kao i nametanje tuđih mišljenja i vlast smatra nesposobnom i nedovoljno odlučnom. Dobro postavljen Uran govori da je narod više okrenut budućnosti i novim saznanjima, dok nam pozicija Saturna ukazuje na sve manju zainteresovanost za istoriju i dogadjaje iz prošlosti. Neptun je planeta koja upravlja tajnama, nejasnim stvarima, a u ovakvim aspektima lažima, prevarama i kradjama, pa slobodno možemo reći da jasno oslikava opšte stanje u našoj državi, gde se humanost i poštenje najmanje cene. Mesec koji se nalazi u Blizancima (5. polje) prima veoma loš aspekt od planete Pluton. Mesec je narod, Pluton je kriminal i podzemlje pa se očekuje porast nezakonitih radnji, finansijskih malverzacija i uopšte kriminala. A s’obzirom da se 5. polje odnosi na decu možemo zaključiti da će u porastu biti maloletna delikvencija i sve više nasilja u porodicama, kao i smanjenje nataliteta.



Nije baš sve tako crno jer je planeta Uran (planeta koja upravlja novim idejama, naučnim dostignućima i tehnologijama) dobro postavljena u horoskopu Srbije i u ovom slučaju pozitivno će uticati na brži tehnoloki napredak i modernizaciju raznih državnih struktura. Zatim 9. polje je dosta naglašeno i ukazuje na poboljšanje turizma. Država će uložiti puno više sredstava u sređivanje kulturno-istorijskih kao i planinskih centara i podići na viši nivo srpski turizam. Isto se može reći i za puteve, naročito magistralne u koje će se naredne četiri godine uložiti znatna finansijska sredstva i većina saobraćajnica će u narednim godinama biti na zavidnom nivou. Aspekt Neptuna i Meseca ukazuju da će situacija biti bolja i u zdravstvu gde će već u ovoj godini doći do povećanja zarade zaposlenih kao i nabavke modernije sanitarne opreme. Što se privrede tiče, pojedine fabrike će uspeti da podignu proizvodnju na viši nivo (prvenstveno one koje se bave proizvodnjom oružja, municije, metalnih proizvoda). Prosperitet se može očekivati i od drugih proizvodnih struktura medju kojima je i Zastava (automobili) o čemu će više reči biti u drugoj rubrici (Srbija u naredne četiri godine).



Na polju sporta Srbija će u ovoj godini zabeležiti veće uspehe u vaterpolu, tenisu i donekle u fudbalu, dok će košarka i rukomet biti u drugom planu. Planeta Mars mnogo je bolje postavljena od venere, pa se veći uspeh očekuje od muške populacije. A sa druge strane možemo reći da će žene biti možda i na neki način zapostavljenje u raznim bitnim državnim strukturama . Na polju muzike i kinematografije situacija će ostati nepromenjena u narednih nekoliko godina. Neće biti pravih idejnih rešenja koja bi uticala na popravljanje kvaliteta pomenutih kulturnih dešavanja. Nisko budžetni domaći filmovi koji opisuju stanje u zemlji i dalje će biti preokupacija domaće kinematografije.



Ono što je najbitnije za ovu zemlju u narednom periodu je teritorijalni suverenitet i pitanje granica. Situacija na tom polju neće uskoro biti rešena i Srbiju očekuje velika borba i požrtvovanje koje će se donekle isplatiti. Kosovo neće dobiti status nezavisne države, ali će biti po mnogim zakonskim regulativama delimično samostalno. Jedno je sigurno, pitanje Kosova rešavaće se još dugo vremena. Pozicija planete Jupiter koja se nalazi u zenitu horoskopa ukazuje da će se država zalagati za što bolje rešenje, ali planeta Saturn u 7.polju otvorenih neprijatelja je dosta jako postavljena, tako da nas prava borba i rešavanje problema tek očekuje
 
Srbija kao samostalna država, bez Crne Gore- 8.11.2006. 12.15h

Da secam se .... to je karta novog ustava, jel. Znam kada sam ukucala podatke da sam se slognula od one skorpije i tih cudesa. Jedino sto imamo izlaz u IX polje, sto nije mala stvar. Ali ovi na vlasti se se poklati , cini mi se. Ma, udribrigu na veselje! Mada ne izgleda veselo :roll
 
Slažem se. Zar je baš moralo sve ovo da je u Škorpiji, u ovim kvadratima sa Saturnom i Neptunom, a Mesec u opozic. sa Plutonom?? Pa kao da su birali najgori mogući trenutak!

Pa, jednom je neko na Tv-u i govorio da kada se manipulise politicki sa nekim regionom ili zemljom, onda se sve odradi namerno onako kako je najnepozeljnije da bi se plan ( manipulacije ) sproveo u delo. "Organizatori "svega su obicno vise neprijatelji nego prijatelji, odredjene zemlje ili regiona. A kako je zapad a posebno zapadna politika ogrizla u magijasenje i manipulaciju ezoterijom , kazu da obavezno rade sa svojim savetnicima. Mislim ja verujem u to. Kako imace objasnti da neko slucajno moze da "ubode " ovako katastrofalan trenutak, za zemlju i pojednica :evil:
 
Da stvar bude jos gora, pogledajte onaj snimak na You tube-u -Kosovo za patike-. Pa takav skandal se savrseno uklapa u ovaj grozan horoskop ustava. Citav horoskop prosto privlaci skandalozne dogadjaje. Pogledajte onaj Neptun u I-polju napadnut od Saturna u VII polju javnosti i javnih neprijatelja. Cak smo OPET dobili titulu lopovske nacije! Slikovit horoskop nema sta. :shock:
 
Ako je ova točna karta Srbije teško vama. Škorpion su Šiptari kvadrat prema saturnu = srbi čisti pokazatelj nadolezeće rata. Saturn u Lavu govori o diktaturi u Srbiji i nametanju novog Miloševića.

Nadam se da ste fulali vrijeme.

Škorpion u 9 polju govori da bi muslimani dolazili na KOsovo da se bore protiv vas....

jeste sigurni da je ta karta točna ?
 
Ako je ova točna karta Srbije teško vama. Škorpion su Šiptari kvadrat prema saturnu = srbi čisti pokazatelj nadolezeće rata. Saturn u Lavu govori o diktaturi u Srbiji i nametanju novog Miloševića.

Nadam se da ste fulali vrijeme.

Škorpion u 9 polju govori da bi muslimani dolazili na KOsovo da se bore protiv vas....

jeste sigurni da je ta karta točna ?



Ma na zalost tacna je. Nesto posle podneva su proglasili ustav.
 
teško jer Republika Srbija je konačna formacija države. teško da se tu može nešto promijeniti.

to bi jedino imalo smisla kad bi odlučili da postanete Kraljevina e onda bi efekt bio potpun.

Međutim meni se to čini kao glupa ideja, ali astrološki je dobra prilika.
 
imali smo SFRJ,pa SRJ pa SCG pa RS..zašto bi bilo nemoguće... :twisted:
...i tako...ostadoh da visim sa ovim postom...
gigglesmile.gif
 

Back
Top