Srbija vs Albanija

Последњи вапај српски фудбал је упутио под селектором Славољубом Муслином. Већ тада смо квалификациону групу добили као репрезентација из четвртог шешира. Већ смо преживели тешке голготе.
Славољуб је окупио оно што смо имали, изградио једину могућу игру коју смо могли играти са тадашњим профилом играча у репрезентацији, и врло брзо су дошли резултати. Једно време менаџери, Ћаћији и Црвена Звезда, били су одстрањени из репрезентације.
Онда су му креирали случај Сергеја Милинковића. Сви медији су преносили вести да матора будала неће да уврсти у тим играча који је нови Меси и за кога се отимају сви највећи клубови у Европи. Време ће показати да је Сергеј тек један просечан менаџерски играч.

Епилог: ваљда једини случај где је смењен селектор који је изборио пласман на СП, као први у групи, са екипом која је била потпуни аутсајдер. Непосредно пред СП, на његово место постављен је Ћаци, без било каквог тренерског искуства и резултата иза себе. Доживели смо на СП поново катастрофу.

Само неколико изванредних појединаца у репрезентацији, држало је Србију изнад воде у наредним годинама, док су је водили неки други Ћацији, све заједно са овим гадом Пиксијем. А волео сам смрада.
Српском фудбалу тренутно само поп недостаје. Да очита опело.

Последњи вапај српски фудбал је упутио под селектором Славољубом Муслином. Већ тада смо квалификациону групу добили као репрезентација из четвртог шешира. Већ смо преживели тешке голготе.
Славољуб је окупио оно што смо имали, изградио једину могућу игру коју смо могли играти са тадашњим профилом играча у репрезентацији, и врло брзо су дошли резултати. Једно време менаџери, Ћаћији и Црвена Звезда, били су одстрањени из репрезентације.
Онда су му креирали случај Сергеја Милинковића. Сви медији су преносили вести да матора будала неће да уврсти у тим играча који је нови Меси и за кога се отимају сви највећи клубови у Европи. Време ће показати да је Сергеј тек један просечан менаџерски играч.

Muslin je sigurno najveća lopina koja je ikad sela na selektorsku fotelju. Igrači stranih klubova koje je trenirao su ga javno u štampi optuživali da je igrače ucenjivao i tražio im pare da bi ih uvrstio u tim.

https://rtv.rs/sr_lat/sport/fudbal/muslin-optuzen-da-je-uzimao-novac-od-fudbalera_688550.html

Pored ovog otimanja para od igrača, teško beščašće je i kampanja Muslinovih botova u komentarima svake vesti o Sergeju na srpskim portalima.

U vreme kad je Muslin Sergeja izostavljao iz reprezentacije, Sergej je zaista bio najbolji veznjak u Italiji i jedna od najvećih zvezda tamo. U sezoni 2017-2018 bio je uvršten u idealnu postavu italijanske lige glasovima trenera igrača i sportskih novinara Serije A. Muslin je izostavljao Sergeja iz reprezentacije jer je tadašnji menadžer Sergeja Kežman javno optužio Muslina da mu je tražio pare. Posle smene Muslina, Sergej je pozivan u reprezenctaciju, ali nikad nije igrao kao u svom klubu jer ga nisu znali taktički iskoristiti i uklopiti u tim. Koncepcija se u reprezentaciji Srbije nikad nije prilagođavala nikome osim Aleksandru Mitroviću.

Poslednja izmena:
I ja sam voleo Ćacija dok nije otkrio svoje pravo lice na Euru kad je protiv Slovenije ubacio 3 menadžerska igrača u prvih 11
ubacio onog malog klinca koji ni u zvezdi ne igra vec sedi na klupi i koji je opizdio loptu sa 8 metara za celu sirinu gola u desno. pa se kao vata za glavu ybt :hahaha: ono bi ja kolenom vako mator sutnuo makar u okvir gola :rotf:

ko sto rekoh svesna namestaljka za nase albanske prijatelje. pardon...njihove.

nas fudbal je inace teska smejurija. ono sto vredi, stabilno igra samo u britaniji ili svapskoj, sve ostalo je budibogsnama.

Епилог: ваљда једини случај где је смењен селектор који је изборио пласман на СП, као први у групи, са екипом која је била потпуни аутсајдер. Непосредно пред СП, на његово место постављен је Ћаци, без било каквог тренерског искуства и резултата иза себе. Доживели смо на СП поново катастрофу.

Само неколико изванредних појединаца у репрезентацији, држало је Србију изнад воде у наредним годинама, док су је водили неки други Ћацији, све заједно са овим гадом Пиксијем. А волео сам смрада.

Joj ali ovo proseravanje oko Muslina ovih dana, e... U stvari, u zadnjih 5 godina kako se pomene reprezentacija, svi kao kako je Muslin bio taktički mastermajnd. Doduše, mi koliko smo glup narod, nama sad valjaju i Milošević i Tadić i Koštunica i Nikolić a što ne bi i taj Muslin.

Mi smo pod Muslinom igrali najgori mogući fudbal ikad! Prošli smo ni krivi ni dužni kao prvi jer smo bili u grupi sa Velsom, Irskom i Austrijom gde je bukvalno bila mrtva trka ko je od nas najgori! I bila je prava šteta što je neko od nas morao u toj grupi da bude prvi.

Kad se setim one zadnje utakmice i onih večnih muka protiv Gruzije kada je Prijović neku očajnicu umuljao u gol pred kraj. Totalno rasulo i od igre i od taktike. Još tada tim bio 10 puta bolji nego sad. Cele te kvalifikacije su bile mučne za gledanje a i igranje.
Kakav crni Muslin, daleko mu lepa kuća.

Poslednja izmena:

Srpska reprezentacija ima samo jednog igraca i to je strahinja pavlovic, on igra odbranu veznika i napadaca i to sve u jednom...trci baca se ubija se vec godinama

mene je greota gledati takvog junaka sa ovim tiktokerima vlahovicem mitrovicem dzabalerosima

ubacio onog malog klinca koji ni u zvezdi ne igra vec sedi na klupi i koji je opizdio loptu sa 8 metara za celu sirinu gola u desno. pa se kao vata za glavu ybt :hahaha: ono bi ja kolenom vako mator sutnuo makar u okvir gola :rotf:

ko sto rekoh svesna namestaljka za nase albanske prijatelje. pardon...njihove.

nas fudbal je inace teska smejurija. ono sto vredi, stabilno igra samo u britaniji ili svapskoj, sve ostalo je budibogsnama.
to mozes i oprostiti ali ne i vlahovica koji izbije precku 5m pred golom

Piksi cesto nakon poraza zna da izjavi nesto poput: Mozda smo izgubili samo u rezultatskom smislu, ali u svakom drugom smislu smo pobedili

Meni se cini da mi gubimo drzavu, u razvaljenoj drzavi apsolutno nista kolektivno ne moze da se radi valjano.

Moze neki klinac da uzme matematicku medalju, moze da pobedi atleticarka koju trenira rodjeni otac, mogu deca u cetiri zida da uloze vreme i rad u sebe...ali nista, nista udruzeno ne moze da se uradi.

Hteli su Meksiko - dobili su Meksiko.
Najbolje je ne gledati i ne obracati paznju.

Back