BLAJBI Zaslužan član Poruka 103.496 11.07.2011. u 11:14 - Srbija se mora pomiriti sa stvarnošću Kosova #101 Тихи: Saradjivali su i partizani setimo se sastanka Tita i Engleza na Visu 1944 godine. Tito je bio Mason kao i Cercil. Kliknite za proširenje... Tri istine u tri recenice! Neverovatno od tebe!
Тихи: Saradjivali su i partizani setimo se sastanka Tita i Engleza na Visu 1944 godine. Tito je bio Mason kao i Cercil. Kliknite za proširenje... Tri istine u tri recenice! Neverovatno od tebe!
defunctus Početnik Poruka 32 11.07.2011. u 11:43 - Srbija se mora pomiriti sa stvarnošću Kosova #102 mi hrvati: mislim da je to svima osim tadiću jasno... čak i nikoliću Kliknite za proširenje... У хрватскоме правопису реченица се почиње великим словом, а њиме се почињу и лична имена.
mi hrvati: mislim da je to svima osim tadiću jasno... čak i nikoliću Kliknite za proširenje... У хрватскоме правопису реченица се почиње великим словом, а њиме се почињу и лична имена.
defunctus Početnik Poruka 32 11.07.2011. u 11:48 - Srbija se mora pomiriti sa stvarnošću Kosova #103 kyo.: to znači suprotno od ovog i jel jš uvek galami ovaj koštuničin? Kliknite za proširenje... Просим Вас лијепо, у хрватскоме се правопису реченице започимају великим словим.
kyo.: to znači suprotno od ovog i jel jš uvek galami ovaj koštuničin? Kliknite za proširenje... Просим Вас лијепо, у хрватскоме се правопису реченице започимају великим словим.
defunctus Početnik Poruka 32 11.07.2011. u 11:56 - Srbija se mora pomiriti sa stvarnošću Kosova #104 Blajbinger: Ja sam se pomirio sa sudbinom Kosova. Sada ni da mi ga daju ne bih ga uzeo. Kliknite za proširenje... Убеђен сам да Вам га не би ни дали.
Blajbinger: Ja sam se pomirio sa sudbinom Kosova. Sada ni da mi ga daju ne bih ga uzeo. Kliknite za proširenje... Убеђен сам да Вам га не би ни дали.
jomini® Elita Poruka 16.801 11.07.2011. u 19:57 - Srbija se mora pomiriti sa stvarnošću Kosova #105 mbeginner: Američki podsekretar za politička pitanja Vilijam Berns izjavio je u Dubrovniku da se Srbija "mora pomiriti sa stvarnošću Kosova". Kliknite za proširenje... Pa mora. Otkad nas nekoliko to ovde pričamo.
mbeginner: Američki podsekretar za politička pitanja Vilijam Berns izjavio je u Dubrovniku da se Srbija "mora pomiriti sa stvarnošću Kosova". Kliknite za proširenje... Pa mora. Otkad nas nekoliko to ovde pričamo.
Miroslav Milovanovic Iskusan Poruka 6.359 12.07.2011. u 09:12 - Srbija se mora pomiriti sa stvarnošću Kosova #106 Albanci vise od tri veka primenjuju plemenski nacizam u razlicitim oblicima,pa da li ih zbog toga treba nagraditi?http://forum.krstarica.com/showthre...bolji-svet?p=18334117&viewfull=1#post18334117 Poslednja izmena: 12.07.2011.
Albanci vise od tri veka primenjuju plemenski nacizam u razlicitim oblicima,pa da li ih zbog toga treba nagraditi?http://forum.krstarica.com/showthre...bolji-svet?p=18334117&viewfull=1#post18334117
Тихи Starosedelac Banovan Poruka 187.559 12.07.2011. u 09:16 - Srbija se mora pomiriti sa stvarnošću Kosova #107 jomini®: Pa mora. Otkad nas nekoliko to ovde pričamo. Kliknite za proširenje... nikada se necemo pomiriti i pre ili kasnije cemo ga osloboditi silom nego tebe nesto nema da nisi mozda bio na nekom strajku novosadskih taksista videh bio neki strajk protiv uvodjenja evro3 standarda u taksi vozila?
jomini®: Pa mora. Otkad nas nekoliko to ovde pričamo. Kliknite za proširenje... nikada se necemo pomiriti i pre ili kasnije cemo ga osloboditi silom nego tebe nesto nema da nisi mozda bio na nekom strajku novosadskih taksista videh bio neki strajk protiv uvodjenja evro3 standarda u taksi vozila?
Z Zapadni susjed Elita Banovan Poruka 17.686 12.07.2011. u 10:02 - Srbija se mora pomiriti sa stvarnošću Kosova #108 Тихи: nikada se necemo pomiriti i pre ili kasnije cemo ga osloboditi silom nego tebe nesto nema da nisi mozda bio na nekom strajku novosadskih taksista videh bio neki strajk protiv uvodjenja evro3 standarda u taksi vozila? Kliknite za proširenje... Gle samo kako bezobrazno javno otkrivas da je lik taksist, a mene prijavljujes jer sam napisao da si svercer, cime si se i osobno hvalio. Znaci, default licemjerje.
Тихи: nikada se necemo pomiriti i pre ili kasnije cemo ga osloboditi silom nego tebe nesto nema da nisi mozda bio na nekom strajku novosadskih taksista videh bio neki strajk protiv uvodjenja evro3 standarda u taksi vozila? Kliknite za proširenje... Gle samo kako bezobrazno javno otkrivas da je lik taksist, a mene prijavljujes jer sam napisao da si svercer, cime si se i osobno hvalio. Znaci, default licemjerje.