Srbija pokrenula raspad SFRJ

Pa vi ste se naoruzavali jos od sredine ' 60 g. da bi stvorili etnicku cistu nezavisnu Hrvatsku.
A sad na HRT lazete ko je kriv za razbijanje SFRJ.

Šta lupaš?
U Hrvatskoj su jedino bili naoružani lovci i Srbi.
To se oduvijek znalo.
Srbi u svojoj tradiciji za svadbe i druga slavlja pucaju iz svog raspoloživog oružja, dok to nije tradicija u Hrvata!
Osim toga, sve vodeće funkcije po Hrvatskoj u policiji i TO držali su Srbi.
Tako da ti ta teorija ne drži vodu nimalo.

Šta lupaš?
To se oduvijek znalo.
Srbi u svojoj tradiciji za svadbe i druga slavlja pucaju iz svog raspoloživog oružja, dok to nije tradicija u Hrvata!

..tendeciozna i glupa lazh..

Šta lupaš?
To se oduvijek znalo.

Pa ti zaboravljas sta sam ti pisao prosli put sta smo zaticali u Dubrovackom zaledju , tamo gde sam ja bio nije bilo nikakvih novinara nemoras da mi veruje ali svaka druga kuca je dobro zabunkerisana a podrumi puni sanitetskog materijala strane i domace proizvodnje koji je permanentno slagan nekoliko decenija pre ' 91, naoruzanje NATO proizvodje,Madjarske,Rumunije,Kine, cigare koje su pusili teroristi koji su sami sebe nazivali HOS Filter 160

Pa ti zaboravljas sta sam ti pisao prosli put sta smo zaticali u Dubrovackom zaledju , tamo gde sam ja bio nije bilo nikakvih novinara nemoras da mi veruje ali svaka druga kuca je dobro zabunkerisana a podrumi puni sanitetskog materijala strane i domace proizvodnje koji je permanentno slagan nekoliko decenija pre ' 91, naoruzanje NATO proizvodje,Madjarske,Rumunije,Kine, cigare koje su pusili teroristi koji su sami sebe nazivali HOS Filter 160

..daj dokaz ..link..ili nesto slicno..sve drugo se smatra..neistinom i LAŽ...znaci ti si bio..Bulatovićev.."momak"..

Poslednja izmena:

Jel to misliš na Hercegovinu ili koje Dubrovačko zaleđe?

Sire podrucije Dubrovnika,Cavtata,Debjelog Brega, Cilipi,Slano...

Na tom području uspostavili ste okupaciju u pravom smislu te riječi.
Ako si bio sudionik toga onda znaš o čemu govorim.
Palili ste i pljačkali i nije bilo govora o nekakvom "sanitetskom" materijalu nađenom u konavoskim kućama ili pak po Župi dubrovačkoj.
To o čemu ti govoriš moguće ste našli u Hercegovini kod Srba koji su se spremali za osvajanje Dubrovnika.
Ili ćeš reći da si možda u selu Ravno (vjerujem da dobro znaš gdje je) koje ste sravnili sa zemljom u oktobru 1991. naišao na HOS-ovce i ratni materijal?

Back