Srbija pokrenula raspad SFRJ

Tvoje mišljenje nije validno, jer zastava BiH bez obzira na njen nastanak je u UN-u ravnoparvno sa zastavom Srbije.
Njenu (Bosansku)zastavu na nekoliko mjesta možeš naći u B.Luci, Mostaru, i naravno Sarajevu, dok zastavu Srbije u glavnom gradu "srbijanske" pokrajine Kosovo, Prištini nikad više nećeš vidjeti, sem ako Srbija prizna Kosovo kao nezavisnu državu u Ambasadi i konzulatima.a u tom slučaju će i ta "izmišljena" zastava Kosova vioriti se na Ambasadi u Beogradu.

Ali to nije TVOJA zastava, ja imam svoju ma koliko mi zemlja mala i jadba bila, a veća je od svih iz bivše SFRJ...to je trobojka...ocili...vama nametnuta, to niste vi izabrali...bili bi oni ljiljani šta već da je po vama...al' nije...jbgaa...

moj odgovor na temu ( a nisam citao posto znamo te teroristicke mantre) je sledeci

svaki srbin kome zaplene, u neovisnoj, jahtu, ima da se nahebe keve neovisnoj
Svaki neSrbin koji nije dobio ništa od sredstava zajedničkih ulaganja pušku, tenk rezerve hrane iz JNA itd. ne mora mrziti Srbiju ali treba gledati kako će vratiti novčana sredstva za koja su ulagana u to.
A naravno treba tražiti i zakonsko sankcionsanje uzurpacije prava u korištenju privatne imovine ma gdje i kad se to desilo.
Oštečeni u nacionalnom smislu mogu biti svi, ne samo Srbi.

Ali to nije TVOJA zastava, ja imam svoju ma koliko mi zemlja mala i jadba bila, a veća je od svih iz bivše SFRJ...to je trobojka...ocili...vama nametnuta, to niste vi izabrali...bili bi oni ljiljani šta već da je po vama...al' nije...jbgaa...
Niko nemože više voljeti svoju zemlju no što ja volim BiH, najsretniji sam kad vidim najdraže granične prijelaze na Drini, Savi, Uni i moru
Otiđi bolan i objesi tu tvoju trobojku u Prištini:zcepanje::zcepanje::zcepanje: i postavi srbijansku graničnu policiju na granici sa Albanijom i bit će ti jasno ko nema države ili nezna odakle dokle se prostire.:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Niko nemože više voljeti svoju zemlju no što ja volim BiH, najsretniji sam kad vidim najdraže granične prijelaze na Drini, Savi, Uni i moru
Otiđi bolan i objesi tu tvoju trobojku u Prištini:zcepanje::zcepanje::zcepanje: i postavi srbijansku graničnu policiju na granici sa Albanijom i bit će ti jasno ko nema države ili nezna odakle dokle se prostire.:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

...i kad vidiš RS! Sa trobojkom...:per::per::per:

Kakve veze ima Prišrina? Nisi valjda toliko glup da ne shvataš...ti imaš nametnuto, ja imam svoje...ti si jadan, ja nisam...jednostavnije rečeno...:mrgreen:

Na današnji dan 1989. godine SR Srbija donijela je Amandmane na Ustav SR Srbije kojima se ukidaju granice autonomnih pokrajina
i time izravno prekršila Ustav SFRJ iz 1974. godine.
Prije toga Milošević je srušio pokrajinske vlade i postavio svoje poslušnike, kao što je u januaru 1989. isto učinio u Crnoj Gori.
Time je započeo projekt koji je doveo do raspada SFRJ.
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

...i kad vidiš RS! Sa trobojkom...:per::per::per:

Kakve veze ima Prišrina? Nisi valjda toliko glup da ne shvataš...ti imaš nametnuto, ja imam svoje...ti si jadan, ja nisam...jednostavnije rečeno...:mrgreen:
Jadan je onaj ko nezna odakle počinje i gdje završava njegova država.:lol::lol::lol: Meni ništa nije nametnuto ta zastava je usvojena u Parlamentu BiH, vama je nametnuto da nemožete znati kolika vam je zemlja.:mrgreen::mrgreen:

ne postoji bih koje ovaj nik zamislja. jos jedna zabluda.

postoji mirovni sporazumi dva entiteta, od kojih federacija ne postuje onaj drugi entitet, i stalno jezikom mrznje podstice ratnohuskacku talebanski zivalj

jedina sansa za bih je da federacija postiuje komsije i dejton, da se mane lazi i propagande, pa mozda godinama da stavr malo legne

ovako mrka kapa, federavcija je u dovnima, droga svuda, privrede nema, mladi se iseljavaju, dugorocno ce da uvenu sami od sebe

Kratko i jasno SFRJ su počeli rasturati oni koji nisu htjeli usvajati niti jedan prijedlog o rekonstrukciji iste iz Slovenije i Hrvatske pa su zbog toga "secesionisti" napuštali sjednice, a uvođenje vanrednog stanja je spriječio Srbin sa bosanskim Srcem Bogić Bogićević.

Да понуди вам брачни друг предлог споразумног развода брака,
ви то са гнушањем одбијете и кажете хајде да покушамо са разговором, да пробамо да потраје БРАК,
на то она зазида пола стана, промени браву, и престане да разговара са вама, позове све ваше пријатеље почне да говори како сте за све ви криви.
И наравно покрене тужбу за развод брака.
Очигледно је да сте за развод одговорни искључиво ви.
зар не?

Na današnji dan 1989. godine SR Srbija donijela je Amandmane na Ustav SR Srbije kojima se ukidaju granice autonomnih pokrajina
i time izravno prekršila Ustav SFRJ iz 1974. godine.
Prije toga Milošević je srušio pokrajinske vlade i postavio svoje poslušnike, kao što je u januaru 1989. isto učinio u Crnoj Gori.
Time je započeo projekt koji je doveo do raspada SFRJ.
:rotf::rotf::rotf:
Naravno da Srbija nije donela ukidanje amandmana, jos uvek bi ziveli u SFRJ, u bratstvu i jedinstvu. Posto naravno Slovenija i Hrvatska apsolutno nisu hteli da se ocepe nego su htele da ostanu u SFRJ.
:klap::klap::klap:

:rotf::rotf::rotf:
Naravno da Srbija nije donela ukidanje amandmana, jos uvek bi ziveli u SFRJ, u bratstvu i jedinstvu. Posto naravno Slovenija i Hrvatska apsolutno nisu hteli da se ocepe nego su htele da ostanu u SFRJ.
:klap::klap::klap:

Аман људи не наседајте,

СР Србија никада, понављам, никада, није укинула аутономне покрајине.
То су после измислили хрватски медији још током грађанског рата,
као ко је започео па Србија, а зашто тврдите да је Србија?
Па Србија је још 1989....

Back