Srbija podstice katolicenje Srba!

Ни не треба. Недић је шмекер био и осто. Таман сте се нашли ви и јеше. Немате карактер као већина народа.

Усташе и јеше се нашле, је л'?

Немој да ме схватиш погрешно, Петре Врангеле, али надам се да знаш да су највећа жртва у НДХ у односу на своју бројност Јевреји, а не Срби. Након рата, Срба је било мање 10%, а Јевреја више од 60%.

Јевреји су највећа жртва у Југославији у Другом светском рату.

Можда они немају карактера, али шта говори о карактеру оних који без трунке предомишљања овде на теми ниподаштавају јеврејско страдање у НДХ, антисемитизам НДХ, њене расне законе против Јевреја, него још Јевреје проглашавају за "усташке савезнике" као један што је учинио јуче, а и ти сада што их трпаш у исти кош са усташама. :confused:

Комунисти нису имали ЦК Југославије....него ЦК Хрватске и Словеније.

Католички свијет је признао и Фрању Туђмана.

Да ли су неки политичари признали Степинца.....зар је битно? Није њих покрштавао.

1941. већ је већина нормалних осудила фашизам.

Степинац, да није имао других гријеха, поздравио је долазак фашистичког режима у Хрватску - у исто вријеме када су главу губили они који су му се супротставили.

Благодати Фрање Туђмана, Павелића и Степинца, најбоље познајемо ми....Ми, чији су најближи страдали од те политике "праведника" - ви који нисте чули, или ви који не знате шта радите, не можете негирањем избрисати догађаје...

Ви сте за све чули преко новина, фратара, ТВ и сличних посредника....а ми смо злочине тих "праведника" имали у својој кући.

Ваша наклапања, вас и државе која вам је то дозволила, доказује само изопаченост ума. Да нисте иста гофна, не би се број Срба из некадшње Аустроугарске на том простору данас могао на прсте пребројати.

Откуд ти знаш од кога сам ја шта чуо и преко кога сам се информисао? Јоване Радовићу, знам вас. Имате добрих људи, имате одличних људи, имате фукаре и карактерне беднике, имате морално беспрекорне. Од Степинца НИКО од вас није страдао, и ако том лажи учите своју децу, као што су вас учили родитељи из комунистичког времена по партијској дужности, ви чините злочин.

Зар није до пре 20 година војвода Момчило Ђујић био већи зликовац и већи непријатељ крајишких Срба од свих усташа? Зар се нису Срби комунистичког опредељења крвавије и суровије обрачунавали са Ђујићевим четницима него са усташама? Како се то напрасно променило 1990, па партизанска деца престала да сматрају Ђујића за зликовца и издајника, него узеше да му певају "Врати се, војводо", а њихови очеви тог војводу протерали, и би га заклали да је нос провирио назад.

Католички свет није признао Фрању Туђмана за светитеља, него за председника. А као таквог га је признао и Милошевић и цела Србија и све православне земље, тако да ми твоја поента није баш најјаснија. Осим да ирационално мрзиш све католике света због свог непријатног искуства са својом сопственом крвљу која је преверила.

Koji nick P. Sakatilo Ti si dakle sakat.Ja bi rekla da si dementan povremeno.Drkaj,rokaj!!!!!

kaj se srdiš,dražesna:heart:..a vizavi mog nicka.. to te pali.:zper:..sakat da ,u treću nogu,onu izmedju,razmeš:per::whistling:...kaj mi zapinje o koljena..ali,kaj se tu more,ne...:think: drkati ne,rokati da:bye::bye:,a svak bi bil dementan..da mu se slije krv dolje umjesto da ide v mozak..kad je tebe mislim totalno posenilim..

Poslednja izmena:
izdaje-lazi-i-pronevjere-u-pravoslavnoj-crkvi-u-srbiji

Kako divno i hrišćanski

Усташе и јеше се нашле, је л'?

Немој да ме схватиш погрешно, Петре Врангеле, али надам се да знаш да су највећа жртва у НДХ у односу на своју бројност Јевреји, а не Срби. Након рата, Срба је било мање 10%, а Јевреја више од 60%.

Јевреји су највећа жртва у Југославији у Другом светском рату.

Можда они немају карактера, али шта говори о карактеру оних који без трунке предомишљања овде на теми ниподаштавају јеврејско страдање у НДХ, антисемитизам НДХ, њене расне законе против Јевреја, него још Јевреје проглашавају за "усташке савезнике" као један што је учинио јуче, а и ти сада што их трпаш у исти кош са усташама. :confused:

Ја се то шалио са колегиницом из комшилука, требао си прочитати и следећи пост. :)
Не знам само како су Јервеји највеће жртве увек и свуда? Ако је тако, зашто? Ко је ту луд а ко покварен? Шта данас раде те жртве над жртвама? Шта би радили и раније да су имали прилике? Да ли им је требало дати прилику да раде вишедеценијски геноцид?
Не мораш ми одговарати, само гласно размишљам.

Ја се то шалио са колегиницом из комшилука, требао си прочитати и следећи пост. :)
Не знам само како су Јервеји највеће жртве увек и свуда? Ако је тако, зашто? Ко је ту луд а ко покварен? Шта данас раде те жртве над жртвама? Шта би радили и раније да су имали прилике? Да ли им је требало дати прилику да раде вишедеценијски геноцид?
Не мораш ми одговарати, само гласно размишљам.

Ја се стварно извињавам ако сам испао глуп, али има људи који заиста верују да су Јевреји стајали иза геноцида у НДХ, па ми је шала промакла. Извини ако сам оним погрешно одреаговао.

У НДХ нису Јевреји били највеће жртве, највеће су Срби, али Јевреји јесу процентуално највише страдали. Срба је на територији НДХ уочи рата било око 2 милиона, а након рата 1 милион и 800 хиљада, а Јевреја је било далеко, далеко мање, само што су они више него бројчано преполовљени. На то сам мислио, на релативно страдање у односу на сопствену бројност.

Back