Да те подсјетим Србијанци су само у протеклих двадесет година три пута промијенили вјеру.[/QUOT
Pojasni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да те подсјетим Србијанци су само у протеклих двадесет година три пута промијенили вјеру.[/QUOT
Pojasni...
Pojasni...
![]()
Još jednom da iskažem žaljenje što Turci nisu dulje gostovali u Srbiji.Poturčili bi vas samo tako.

Ни не треба. Недић је шмекер био и осто. Таман сте се нашли ви и јеше. Немате карактер као већина народа.
Комунисти нису имали ЦК Југославије....него ЦК Хрватске и Словеније.
Католички свијет је признао и Фрању Туђмана.
Да ли су неки политичари признали Степинца.....зар је битно? Није њих покрштавао.
1941. већ је већина нормалних осудила фашизам.
Степинац, да није имао других гријеха, поздравио је долазак фашистичког режима у Хрватску - у исто вријеме када су главу губили они који су му се супротставили.
Благодати Фрање Туђмана, Павелића и Степинца, најбоље познајемо ми....Ми, чији су најближи страдали од те политике "праведника" - ви који нисте чули, или ви који не знате шта радите, не можете негирањем избрисати догађаје...
Ви сте за све чули преко новина, фратара, ТВ и сличних посредника....а ми смо злочине тих "праведника" имали у својој кући.
Ваша наклапања, вас и државе која вам је то дозволила, доказује само изопаченост ума. Да нисте иста гофна, не би се број Срба из некадшње Аустроугарске на том простору данас могао на прсте пребројати.
ko o čemu ti samo o poturanju..daj već jednom sredi si hromone..![]()

A zašto da ne govorim ono što tebi ne odgovara dok ti možeš govoriti što ti se sprdne,a što guraš pod istinu.Smiri ti svoje hormone,a itekako ih imaš.
Zvezdana daj se ne srdi i daj se kontrolirat

Zvezdana daj se ne srdi i daj se kontrolirat
![]()
..ili pak mu je to izgovor jer te ne mre fukat 

Koji nick P. Sakatilo Ti si dakle sakat.Ja bi rekla da si dementan povremeno.Drkaj,rokaj!!!!!
..a vizavi mog nicka.. to te pali.
..sakat da ,u treću nogu,onu izmedju,razmeš
...kaj mi zapinje o koljena..ali,kaj se tu more,ne...
drkati ne,rokati da
,a svak bi bil dementan..da mu se slije krv dolje umjesto da ide v mozak..kad je tebe mislim totalno posenilim..Усташе и јеше се нашле, је л'?
Немој да ме схватиш погрешно, Петре Врангеле, али надам се да знаш да су највећа жртва у НДХ у односу на своју бројност Јевреји, а не Срби. Након рата, Срба је било мање 10%, а Јевреја више од 60%.
Јевреји су највећа жртва у Југославији у Другом светском рату.
Можда они немају карактера, али шта говори о карактеру оних који без трунке предомишљања овде на теми ниподаштавају јеврејско страдање у НДХ, антисемитизам НДХ, њене расне законе против Јевреја, него још Јевреје проглашавају за "усташке савезнике" као један што је учинио јуче, а и ти сада што их трпаш у исти кош са усташама.![]()

![]()
Kako divno i hrišćanski
Ја се то шалио са колегиницом из комшилука, требао си прочитати и следећи пост.
Не знам само како су Јервеји највеће жртве увек и свуда? Ако је тако, зашто? Ко је ту луд а ко покварен? Шта данас раде те жртве над жртвама? Шта би радили и раније да су имали прилике? Да ли им је требало дати прилику да раде вишедеценијски геноцид?
Не мораш ми одговарати, само гласно размишљам.