Владан ИПХ
Veoma poznat
- Poruka
- 13.429
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hrvatska nije obnovila pravoslavne crkve niti će. pravoslavci iz hrvatske ako žele mogu ih obnovit niko im ne smeta
Друга ствар врло битна, је зар Срби не смеју да буду припадници РКЦ, или неке протестантске деноминације и да се зову Србима?
Оба родитеља су ми Срби и сви преци су ми Срби, српство је моја народност. 

Vas su Karadjordjevici oteli Madjarima i dali hrvatima, nezahvalnice!!!!
neće moći rođeni. mogu se vratit ako nisu na spisku, zagrnut rukave i malterisat, kao što je hrvatski puk radio kad se vratio na svoja ognjišta sa koji su bili protjeraniNe poričem da je i to utjecalo.
Ali nije to isključivi razlog.
Privatno vlasništvo je nepovredivo i Srbi koji imaju posjede u Hrvatskoj mogu se uvijek vratiti da tu nastave svoj život.
Dakle, u tom slučaju moraju imati i mogućnost da se mole Bogu.
A na kraju krajeva, svaka crkva (pravoslavna,katolička, protestantska,...), džamija, sinagoga,...u Hrvatskoj su dio kulturnog blaga naše zemlje i moraju se obnoviti.
kap u moru, mirna reintegracija i ti folovi. jesi vidio kako ih država tamo stručno...Samo za pravoslavnu crkvu u Vukovaru država Hrvatska je uložila milijun eura.

Ajde!
Rekao sam bili, a tema je: Srbija podstice katolicenje Srba
Vidis sinovac, da je prevjernistvo prihvaceno Srba Pravoslavaca ne bi bilo vec nekoliko stoljeca!
A znas li sta bi to znacilo???
..ja u crkvu nejdem radi fratra.,niti pope,niti hodze..u crkvu se ide bogu a ne ovozemaljskim poreznim sluzbenicima...
Ја сам ти пример да православни Срби то не дозвољавају.
Кукају и кукају како је Ватикан "претворио" Србе-католике у Хрвате, а појавио се ја, Србин-римокатолик и само се смењују ко ће више да ме опљује да сам издајник, конвертит, усташа, кољач итд.
А национални сам Србин.Оба родитеља су ми Срби и сви преци су ми Срби, српство је моја народност.
Али не ваља... Ако нисам православац, морам да пузим пред православцима и да изигравам грађана 2. реда, и да се пред њима кајем што нисам "православан" као и они. Е, за то ће само да ме тргну.
П.С. Ето видиш, нападе и тебе да си неписмен, а све си 100% тачно рекао.![]()

Glupo je tebi bilo šta objašnjavati al ne mogu odoliti.
Da ne bi Slavka Kvaternika i domobrana Međimurje bi bilo 100% u Mađarskoj..
inace citajuci ovu temu shvatam da mnogi ne razumeju da je pogresno izjednacavati kada srbin vernik govori o losoj politici spc i novog patrijarha no kada to radi hrvat ili neki sektas. imajte to u vidu.
samo se ti smiji. svi ce te se vi vratit maticnoj drzavi i svetoj crkvi rimokatolickojVjeruj mu!
A mozes zamisliti, Srbin koji zbog "blazenosti" skota stepinca prelazi u katolike, kako da nije!
Ko ljisic je ljukav!
Католичку Србију од Дунава до Јадрана.
I bana Jelačića.![]()
samo se ti smiji. svi ce te se vi vratit maticnoj drzavi i svetoj crkvi rimokatolickoj
samo se ti smiji. svi ce te se vi vratit maticnoj drzavi i svetoj crkvi rimokatolickoj

А шта би са оном народном, "Србин је мио , ма које вере био!", и ако овај што се мења 'оће да буде Србин римокатоличке вероисповести(не иде ми ијекавица), што не би био. Не кажем да не вређа осећања многих Срба, стављајући слику Степинца за аватар, међутим то је опет његова лична ствар, ко и твоја што разбијаш грб РХ, са заставом р. Србије.
Мудро запажање.
Верник критикује ради уразумљења поунијаћених СПЦ свештеника и епископа (братска критика), хрват (папеж) то ради ради подсмеха и изједначавања или приписивања злочинстава другима, а секташ то ради из чистог незнања или из потребе да се докаже као новоконвертирани члан неке од сектица .

А шта би са оном народном, "Србин је мио , ма које вере био!", и ако овај што се мења 'оће да буде Србин римокатоличке вероисповести(не иде ми ијекавица), што не би био. Не кажем да не вређа осећања многих Срба, стављајући слику Степинца за аватар, међутим то је опет његова лична ствар, ко и твоја што разбијаш грб РХ, са заставом р. Србије.
a šta je sa proročanstvom da će biti još svega dve pape????

![]()
Код католика глава Цркве уопште није Христос, него папа, и католици за папу ревнују, а на за Христа, и њихова ревност у вери увек прелази у страствени, човекомрзачки фанатизам, острвљени фанатизам, фанатизам крви и мача (ломаче), непомиривости, дволичности, лажи, лукавства.
+Св. Јован Кронштатски+
a šta je sa proročanstvom da će biti još svega dve pape????
Tvoja autobiografska crtica?![]()