Srbija podstice katolicenje Srba!

3028639.jpg

:rotf::cepanje::per:

casnog im krsta :zcepanje::cepanje:
ehhhh kako su sve sekte slicne :zper:

Pa možda bi bilo jednostavnije da su svi oni završili u Jasenovcu samo da brojka bude veća.

Znamo mi da bi vi najvise voleli da svi srbi zavrse u Jasenovcu, zato cete vecma biti osudjeni! Osveta ce biti kad se najmanje nadate! Sekira je vec kod korena drvetu koje dobrog roda ne radja, a kad ga posece onda se u oganj baca! Vase hrvatsko drvo je trulo samo po sebi pa ne moze dobra roda stvoriti tako da vam oganj pakleni ne gine!

Пази, у Србији је строго забрањен фашизам, секташење и истицање нацистичких и фашистичких симбола и личности, укључујући и све њихове деривате, усташе, хортијевце итд.

Да неко јавно истакне слику Хитлера, Павелића или Мусолинија, за то би му се судило, а слика би била уклоњена. Нема потребе да кажем да никакве прославе поменутих личности не само да нису дозвољене, него су и најстроже забрањене.

А Блажени Степинац није забрањен. Поставља се питање - зашто? Па једноставно зато што није у питању ни нациста, ни фашиста, ни њихов сарадник, већ само једна од жртви комунистичког режима, који је осуђивао за сарадњу са окупатором и ако си Немцу рекао "Гутен таг!" Многи људи су заборавили да комунизам више није на власти и да се не учи комунистичка историја. Прихватају једну страну медаље, да су комунисти лажно оптуживали Дражу Михаиловића и лидере СПЦ, али се због ирационалне мржње према католицима одбија чињеница да су комунисти исто тако поступали и према многим лидерима РКЦ. На пример, са Блаженим Степинцем.

Управо зато, што је Блажени Степинац невин, што то добро знају и РКЦ, и цео свет, и сва светска антифашистичка удружења, и Израел, и Јеврејска заједница, и Центар "Симон Визентал", и СПЦ, и САНУ и држава Србија, зато је његово прослављање у Србији сасвим легитимно.

stepinac4.jpg

А и што не би било? РКЦ је друга по важности традиционална црква Србије, а Блажени Степинац је њен блаженик кога прославља заједно са свим осталим блаженима и светима. А, понављам, против тога не само што се не буне најважније српске институције (држава, црква и академија), него се поједине владике и сликају испод икона Блаженог Степинца.

Разумљиво је да га многи не воле, јер је био католички кардинал. Ни католици не воле претерано нпр. Владику Николаја или Аву Јустина. Али немају разлога ни да га мрзе.

Још мање да и даље преносе лажне информације како се радило о "усташи", "крвнику", "злочинцу" и сличне небулозе. Тај "крвник" и "злочинац" је био одани присталица Краљевине СХС и Краљевине Југославије, у одличним односима са краљем Александром и кнезом Павлом (са овим другим поготово), а након ослобођења није побегао из Загреба, већ је са добродошлицом дочекао антифашистичку војску. А за време рата се понео часно. Једина "кривица" му је била што није узео пушку у руке и отишао у шуму да се прикључи четницима или партизанима.

Stepinac spašavao Židove...ali nedovoljno da bude Pravednik među narodima

Kardinal Alojzije Stepinac spašavao je Židove, svjedoči troje hrvatskih Židova, Stepinčevih suvremenika, s kojima smo razgovarali u Izraelu.

- On apsolutno zaslužuje biti uvršten u Pravednike među narodima - kaže Amiel Shomrony koji je dobar dio života posvetio upravo nastojanjima u Yad Vashemu da se Stepincu prizna taj status
.

http://www.jutarnji.hr/stepinac-spa...oljno-da-bude-pravednik-medu-narodima/249725/

Koliko ti velicajuci toga koljackog skota i nakota rimske pogani, ustvari potvrdjujes
naslov ove teme, ne vjerujem da si i svjestan?????? Srbija prihvata, duhovnika krvnika i dzelata, srpskog naroda,
koji eto proglasen je i "blazenim", jer je gospodin samo katolicio, sacuvaj boze nije licno klao????

Ti sa otkrivanjem istine koji stav Srbija ima prema tom zlikovcu, ustvari potvrdjujes
da je Srbiji daleko manje stalo do Srba preko Drine od njihovih negdasnjih dusebriznika **********sa,
koji su ipak toga duhovnog monstruma osudili!

Ја га величам, друшкане? :)

Велича га ЦЕЛА РИМОКАТОЛИЧКА ЦРКВА и МИЛИЈАРДУ људи на свету!

Ко је ЛУД да прихвати да би неко неког "кољача", "скота" и "монструма" прогласио за БЛАЖЕНОГ у једној толико великој интернационалној цркви као што је Римокатоличка црква?

Србија, кажеш? Није јој стало? А СПЦ? А САНУ? Ено ти владика Иринеј Буловић, он је пореклом Србин из Хрватске (Далмација), па се смешка испод слике Блаженог Степинца! Ено ти Никола Хајдин, Србин из Хрватске, председник САНУ, па и он ћути. Ено ти Василије Крестић, један од наших најбољих историчара по питању српско-хрватских односа, па и он ћути!

Него се ТИ нашао паметан да судиш ко је "кољач". А на основу чега? На основу подметачина и сплеткарења ПРОКЛЕТИХ комуниста који су истим методом стрељали Дражу и прогласили Владику Николаја за "народног непријатеља".

Боље ћути, и немаш своје мишљење, него понављаш комунистичко. Ако си Србин из РСК, то значи да су ти са 90% шансе отац и дедови били комунисти који су псовали и Бога и Цркву и Недеље, тако да боље ћути.

..... Srbija prihvata, duhovnika krvnika i dzelata, srpskog naroda,
koji eto proglasen je i "blazenim", jer je gospodin samo katolicio, sacuvaj boze nije licno klao????
Srbska je tradicija prevođenje zločinaca u svetce, što bi vi smeta Alojzije?
Ti sa otkrivanjem istine koji stav Srbija ima prema tom zlikovcu, ustvari potvrdjujes
da je Srbiji daleko manje stalo do Srba preko Drine od njihovih negdasnjih dusebriznika **********sa,
koji su ipak toga duhovnog monstruma osudili!
Ne vjerujem da je Alojzije veći "duhovni monstrum" od Rastka Nemanjića. Alojzije je jedna epizoda, a "duh" Rastka Nemanjića u osnovi je svijeh (danas) "lokalnijeh" obračuna među narodima exYu. A, eto, prođe dugijeh osam stoljeća.

Ne vjerujem da je Alojzije veći "duhovni monstrum" od Rastka Nemanjića. Alojzije je jedna epizoda, a "duh" Rastka Nemanjića u osnovi je svijeh (danas) "lokalnijeh" obračuna među narodima exYu. A, eto, prođe dugijeh osam stoljeća.

Ђешто а нучијех србскијем ли светцем, оли црногорскијем пјеш изува? Вељу, чудаш ни бидзине, е кожетине покусали! :)

Ја га величам, друшкане? :)

Велича га ЦЕЛА РИМОКАТОЛИЧКА ЦРКВА и МИЛИЈАРДУ људи на свету!

Ко је ЛУД да прихвати да би неко неког "кољача", "скота" и "монструма" прогласио за БЛАЖЕНОГ у једној толико великој интернационалној цркви као што је Римокатоличка црква?

Србија, кажеш? Није јој стало? А СПЦ? А САНУ? Ено ти владика Иринеј Буловић, он је пореклом Србин из Хрватске (Далмација), па се смешка испод слике Блаженог Степинца! Ено ти Никола Хајдин, Србин из Хрватске, председник САНУ, па и он ћути. Ено ти Василије Крестић, један од наших најбољих историчара по питању српско-хрватских односа, па и он ћути!

Него се ТИ нашао паметан да судиш ко је "кољач". А на основу чега? На основу подметачина и сплеткарења ПРОКЛЕТИХ комуниста који су истим методом стрељали Дражу и прогласили Владику Николаја за "народног непријатеља".

Боље ћути, и немаш своје мишљење, него понављаш комунистичко. Ако си Србин из РСК, то значи да су ти са 90% шансе отац и дедови били комунисти који су псовали и Бога и Цркву и Недеље, тако да боље ћути.

Ajde nesareco zatucana, to je jedno veliko internacionalno jezuitsko preduzece,
nastalo na hriscanskoj jeresi, a posto su zidovi sa njim odradili sve poslove i
quzicu obrisali, lipsavajuci ko vampir bez svjeze krvi, navlace naivne pravoslavce!

Vidis poganac, moji jesu Krajisnici koji su se u jednom vremenu odrekli crkve, bas
zbog takvih skotova kakav je Stepinac, ali nesoju ljudski nikad nisu prisli niti jednoj sekti, a najmanje katolickoj crkvi!

quzicu obrisali, lipsavajuci ko vampir bez svjeze krvi, navlace naivne pravoslavce!

Vidis poganac, moji jesu Krajisnici koji su se u jednom vremenu odrekli crkve, bas
zbog takvih skotova kakav je Stepinac, ali nesoju ljudski nikad nisu prisli niti jednoj sekti, a najmanje katolickoj crkvi!

Па види се да су били комунисти. Они су и паковали Блаженом Степинцу, па нису успели да му напакују ништа.

А баш интересантно, Крајишници који у се одрекли ПРАВОСЛАВНЕ цркве због "скотова" као што је Блажени Степинац, који је био кардинал КАТОЛИЧКЕ. :) Причај те приче неком другом. Одрекли су се цркве јер су били безбожни комунисти, а били су бесни на нас римокатолике што и ми нисмо хтели да у име Тита, комунизма и крвавог пентаграма пљунемо на своју.

А супер си ми, мајке ми. "Жидови" у сарадњи са РКЦ спроводили геноцид над Србима. Још ће испасти да су Јевреји у Другом светском рату били савезници нациста. :lol:

Е, видиш, поганци су ти нехришћани, тако да су ти "твоји" које помињеш поганци, а не ја који сам римокатолик.

Узгред, јеси ли ти крштен уопште? У било којој вери?

Па види се да су били комунисти. Они су и паковали Блаженом Степинцу, па нису успели да му напакују ништа.

А баш интересантно, Крајишници који у се одрекли ПРАВОСЛАВНЕ цркве због "скотова" као што је Блажени Степинац, који је био кардинал КАТОЛИЧКЕ. :) Причај те приче неком другом. Одрекли су се цркве јер су били безбожни комунисти, а били су бесни на нас римокатолике што и ми нисмо хтели да у име Тита, комунизма и крвавог пентаграма пљунемо на своју.

А супер си ми, мајке ми. "Жидови" у сарадњи са РКЦ спроводили геноцид над Србима. Још ће испасти да су Јевреји у Другом светском рату били савезници нациста. :lol:

Po nekim istražiteljima Rotšildi i Rokfelerovi su finansirali sve strane u ratu....zato su svi izašli iz rata zaduženi do yaya a oni su napunili sefove do prelivanja....

Po nekim istražiteljima Rotšildi i Rokfelerovi su finansirali sve strane u ratu....zato su svi izašli iz rata zaduženi do yaya a oni su napunili sefove do prelivanja....

Не говорим о њима, капиталисти немају ни веру ни националност.

Апатрид рече како су они обични Јевреји из народа били у спрези са РКЦ и НДХ, а Јевреји су процентуално страдали 10 пута више него Срби у НДХ.

Znamo mi da bi vi najvise voleli da svi srbi zavrse u Jasenovcu, zato cete vecma biti osudjeni! Osveta ce biti kad se najmanje nadate! Sekira je vec kod korena drvetu koje dobrog roda ne radja, a kad ga posece onda se u oganj baca! Vase hrvatsko drvo je trulo samo po sebi pa ne moze dobra roda stvoriti tako da vam oganj pakleni ne gine!

Pa ne osporavaj da bi vam to odgovaralo.Mislim sve je gore od poturica koji su se slizavali sa Turcima.Nije to genocid mislim prelazak na islam.Ali ipak velika većina je bila u janjičarima jer rado Srbin ide u vojnike.

Апатрид рече како су они обични Јевреји из народа били у спрези са РКЦ и НДХ, а Јевреји су процентуално страдали 10 пута више него Срби у НДХ.

Kapitalisti i bankari su velikim delom Jevreji -AŠkenazi porekom Hazari....pravih Jevreja semitskog porekla ima jako malo..a oni su i stradali u II sv.ratu....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samo malo sugavo jezuitsko bubuljicavo moralno kopile, moze iz gornjeg konteksta
u kojem spominjem zidove, izvuci takve zakljucke!

Ti i tebi slicni sa takvim nacelima i djelovanjem imate manje veze sa crkvom i bogom
od svih krajiskih komunista, kojima su Stepinac i njemu podcinjeni koljaci, zgadili
u jednom vremenu i boga i crkvu!!!!

Ау, замисли, ми римокатолици смо огадили комунистима цркву.

Ајд сабери се.

И ПРЕКИНИ да ме прозиваш за моју веру. Да ли је теби било пријатно кад су те ТВОЈИ земљаци друге вере прозивали за твоју???

na osnovu čega si izvukao zaključak o Svetom Savi??na osnovu animoziteta prema svemu što je srpsko?:dontunderstand:

Back