Astrica
Poznat
- Poruka
- 8.182
Možda mi se samo pričinjava,ali nisam vidjela odgovor na moje pitanje o veelikim razlikama između katoličanstva i pravoslavlja.I fakat bi se mogli malo pozabaviti čarkama u svom dvorištu mislim na SPC
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..pa kako rece Dobrica,nece biti da je bas tako...
Možda mi se samo pričinjava,ali nisam vidjela odgovor na moje pitanje o veelikim razlikama između katoličanstva i pravoslavlja.I fakat bi se mogli malo pozabaviti čarkama u svom dvorištu mislim na SPC
2. Чистилиште. И православци и католици верују да 100% праведне душе након смрти одлазе у рај, и да тамо чекају Страшни суд и Ускрсење мртвих. Остали иду у ад, у пакао. Е сад, шта је са онима који нису 100% зли, него су нпр. 99% добри, 1% грешни? Православни кажу да се они не муче толико у аду као велики грешници и да им је могуће да се молитвама живих преселе у рај, а католици верују да такве душе иду у чистилиште, где бораве дуже или краће време (или неограничено), па тек онда иду у рај.
(Ја бих рекао, није шија, нег је врат.)

Daj, molim te...
Naravno da svako treba da se vrati na svoje. A što se pokrštavanja tiče, gde je to dato kao uslov?
Katolici kad ubiju nekog daju neku kintu fratru i on ih oslobodi greha.Kod nas bar nema takve blamaže i bruke od gluposti i licemerja.
Ja ne opraštam i nemam niti prisvajam prava da tako nešto radim,a pogotovo ne za novac...da,vi oprastate od srca.....
Provokator je.Вера јесте ствар избора, али често се дешавало да због страха Срби у Хрватској прелазе у римокатолицизам. Тако да се не изненадите кад у Хрватској прочитате да се неко презива Јовановић, а Хрват је.
@menjam.se
Молим те, пошаљи нам неку потврду јер ми се чини да си ти провокатор. Ако си веру променио, у реду. Али није у реду имати у статусу Степинца (ваљда знаш како просечни верник СПЦ се осећа по том питању) и просипати Србима такву причу.
Ja ne opraštam i nemam niti prisvajam prava da tako nešto radim,a pogotovo ne za novac.
Katolici kad ubiju nekog daju neku kintu fratru i on ih oslobodi greha.Kod nas bar nema takve blamaže i bruke od gluposti i licemerja.
Kaj si delal u Škorpionima,Picek?Šta još neću saznati od tebe,na kraju će Hag da reaktivira karlu Del Ponte samo da bi tebe apsio.Škorpionska tuga pregolema, hladno ubiješ golobrade momke od 15-16 godina a oprosta nema....
Škorpionska tuga pregolema, hladno ubiješ golobrade momke od 15-16 godina a oprosta nema....
što nije isto sa zločinima koje su ustraše vršile nad decom ženama i starcima u Hercegovini 1941,ničim izazvani.....nije ista vaga nije ista mera nije isti tas i tegovi....
Zločin je zločin ,ubiti onog ko se ne može braniti,ali su ti momci bili uniformisani;likvidaciju su vršili kako je dokazano plaćenici francuske obaveštajne službe,medju kojima je prednjačio Hrvat Erdemovićšto nije isto sa zločinima koje su ustraše vršile nad decom ženama i starcima u Hercegovini 1941,ničim izazvani.....nije ista vaga nije ista mera nije isti tas i tegovi....
![]()
..ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Zločin je zločin ,ubiti onog ko se ne može braniti,ali su ti momci bili uniformisani;likvidaciju su vršili kako je dokazano plaćenici francuske obaveštajne službe,medju kojima je prednjačio Hrvat Erdemovićšto nije isto sa zločinima koje su ustraše vršile nad decom ženama i starcima u Hercegovini 1941,ničim izazvani.....nije ista vaga nije ista mera nije isti tas i tegovi....
![]()
a tanka ti prića o hrvatma i francuzima. vaša je sramota za sva vremenabez obzira na to što su momci bili u uniformi "ZLOČIN JE ZLOČIN" ti 15-16-godišnjaci bili su vezani ruka na leđima kad su ih genocidni zločinci ubijalia tanka ti prića o hrvatma i francuzima. vaša je sramota za sva vremena
То су касније догме, непогрешивост папе итд.
Све су то новотарије које немају везе са изворним хришћством.Најизворније је Истинско Православље.
Koje to istinsko pravoslavlje? Piše li to na pdf Religija.
cilj je doživeti lično prosvetljenje postupcima i mislima,a ne ponavljanjem odredjenih rituala mehanički