Srbija podstice katolicenje Srba!

sreo,nazvao.nema razlike.fakt je,turski putopisac,evilja celebija, nailazi prije 300 i kusur godina u niksicu i pivi na etnicke Hrvate.znaci,niks serbalji.e,sad, odkud danas tamo famozni "srbi",samo dragi bog i pravoslavne pope znaju.ovo zadnje ide u rubriku, famoznog "pokatolcavanja",naturlih...

ajd reci mi kojem plemenu su pripadali ti "Hrvati",kao i koja su plemena prisutna kod Hrvata u Zapadnoj Ercegovini dalmaciji,Liki....

Podsticanjem srpskih izbjeglica na povratak u tkz. R. Hrvatsku, te i finansiranjem
istog, vlasti Srbije fakticki rade na katolicenju srpskih izbjeglica!

Ne mali broj vec se pokrstio, a taj proces sto je vec u istoriji vidjeno, bice okoncan
sa trecom generacijom!

Tako se Srbija ukljucila u ustaski program uvecanja katolicke bioloske mase,
pokrstavanjem Srba!

Jesi li se i ti pokatoličio ? Ako jesi onda je istina to što zboriš.

A vidju "bika koji pusi", prica o uvaljivanju!!
Mrs fukaro karadaska!
Pričaju svi kojijema ste se na onu stvar ispeli. Najprije ste navukli ljude iz Srbije da bije vaše bitke, dok ste se vi u pozadinu bili za vlast. Kad ste pljunuli na sve što vi je ponuđeno došli ste u Srbiju i Crnu Goru i svijema nama zaśeli na grbaču. Možda i najbolje da se pokatoličite, dako bude mira na ove prostore.

Pričaju svi kojijema ste se na onu stvar ispeli. Najprije ste navukli ljude iz Srbije da bije vaše bitke, dok ste se vi u pozadinu bili za vlast. Kad ste pljunuli na sve što vi je ponuđeno došli ste u Srbiju i Crnu Goru i svijema nama zaśeli na grbaču. Možda i najbolje da se pokatoličite, dako bude mira na ove prostore.

Bogumi niko nam nije uzjaha na grbaču ka "braća Crnogorci",Bogu milom hvala kad se razbratismo no nikako voz da krene bez voznog reda u pravcu Bijelog Polja i Podgorice,voza ima no se putnici slabo javljaju...

Ђешто ночиње е нанијем, некшто буде голијем ријечимах.

Ne mjenjaju Krajisnici ni naciju ni vjeru, za veceru Dukljanine!!!
Nakon 700 godina, polakomili se nesoji srpski na mletacke dukate!
Is, bjede karadaske, hebo vas Pasa Latas Licki, sto vas spasi nadajuci se da ste Srbi!!

Ne mjenjaju Krajisnici ni naciju ni vjeru, za veceru Dukljanine!!!
Nakon 700 godina, polakomili se nesoji srpski na mletacke dukate!
Is, bjede karadaske, hebo vas Pasa Latas Licki, sto vas spasi nadajuci se da ste Srbi!!
Samo mijenjaju državu, ka tice selice. Pa, kud će veća bruka! A, mi, bili smo i ostali Crnogorci. Čak i ovi te se pišu Srbima ne spore da su Crnogorci. Dakle, mi ništa nijesmo promijenili. Mijenjaju samo ovi te im se Crna Gora čini odveć malom, okružena "neprijateljima" raznijeh boja, pa potrčali u velje srbsko jato, ka i svakoji šišmiš. A, nesoji srbski jesu se polakomili na "mletačke dukate", imaš pravo.

Samo mijenjaju državu, ka tice selice. Pa, kud će veća bruka! A, mi, bili smo i ostali Crnogorci. Čak i ovi te se pišu Srbima ne spore da su Crnogorci. Dakle, mi ništa nijesmo promijenili. Mijenjaju samo ovi te im se Crna Gora čini odveć malom, okružena "neprijateljima" raznijeh boja, pa potrčali u velje srbsko jato, ka i svakoji šišmiš. A, nesoji srbski jesu se polakomili na "mletačke dukate", imaš pravo.

Nesoju, otpali i nepismeni!
Zemlja Bozija, nebo Bozije, samo je lik po Bogu ti dan tvoj i njega ne smijes izgubiti!
Krajisnici su svjesno stradali da bi bili, da ostanu ono sto jesu, odrekavsi se svega sto imaju!
Kome ja o tome pricam, otpadu srpskom!
A kad ste prestali da budete ono sto jeste, da vam ostane ono sto imate, pitam te sta ce s'vama biti
kad vam to voda odnese il vatra izgori?????

Не рече ми горе, ђешто ночиње е нанијем, некшто буде голијем ријечимах?

Back