- Poruka
- 4.932
Šta je s tobom?
Смета ти истина. Време и данас скоро две деценије пишу антисрпску пропаганду.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je s tobom?
Смета ти истина. Време и данас скоро две деценије пишу антисрпску пропаганду.
ne znam koliko poznajete tursku, ali ona je veoma jaka, i jedna od zemalja koja je najvise napredovala zadnjih par decenija. a imaju i kvalitetnu robu, i cene su puno nize od vasih. evo vam primera kosovo, dok je posle rata srpska roba dominirala na kosovu, svakim danom je potiskuje turska, em bolja em jeftinija.
Dobro, daću sebi ban, a ti malo čitaj ono što drugi napišu i probaj da razumeš suštinu, ako si u stanju, a ne kreći odmah s uvredama, razumeš?
Разумео сам ја суштину. Скоро 20.000 постова, тема антисрпских је адему дозвољено, а тек хрвати који на форуму шире проусташку пропаганду, а вама је то у реду.
A tvoja ideja je da ih proteramo odavde, jel' da? Ili da samo ispisujemo parole copy/paste.
Smatraj ovo upozorenjem. Nikome neće biti dozvoljeno vređanje, a ti upravo to radiš. Vređaš ljude samo zato što su druge nacionalnosti, bez obzira na ono što pišu. Dovoljno je da znaš da je neki forumaš Albanac ili Hrvat, automatski ti je neprijatelj i misliš da će ti biti dozvoljeno da pišeš svašta samo zato što si Srbin.
Патетичан ти је одговор. Само зато што курир пише значи да је лаж. А кад пише неки пут за жуту пропаганду опнда вам је добар. Данас, време и остали усташки медији су вам по вољи.
А што пишеш будалаштине, кеве ти? Хајде наведи молим те КОЈА ЈЕ ТО ТУРСКА РОБА БОЉА ОД СРПСКЕ ??? Небулоза базирана на злоби... ено, код нас је пун бувљак турске робе - бофл над бофловима гори од кинеске робе...
za pr. reci cu ti da imaju mercedes.
ne znam koliko poznajete tursku, ali ona je veoma jaka, i jedna od zemalja koja je najvise napredovala zadnjih par decenija. a imaju i kvalitetnu robu, i cene su puno nize od vasih. evo vam primera kosovo, dok je posle rata srpska roba dominirala na kosovu, svakim danom je potiskuje turska, em bolja em jeftinija.
A tvoja ideja je da ih proteramo odavde, jel' da? Ili da samo ispisujemo parole copy/paste.
Smatraj ovo upozorenjem. Nikome neće biti dozvoljeno vređanje, a ti upravo to radiš. Vređaš ljude samo zato što su druge nacionalnosti, bez obzira na ono što pišu. Dovoljno je da znaš da je neki forumaš Albanac ili Hrvat, automatski ti je neprijatelj i misliš da će ti biti dozvoljeno da pišeš svašta samo zato što si Srbin.
Турци и Турска, наша далека браћа.
Што вам смета што Турска производи толико? Боже очему људи могу да се нервирају. ЦЦЦ!
ne znam da li ikada bio u turskoj, ali da te obavestim, imas bofl robe, koja je namenjena sirotinji, ali imas i odlicnu robu za one koji to mogu da plate.a gde koja ide, zavisi od...sta mislis.
inace ako mi nabrojis nekoliko proizvda, srpskih, za koje smatras da su dobri, ja cu pokusati da ti navedem slicne proizvode ali turskog porekla. inace ne verujemda postoji poznatija marka, a da u turskoj nema fabrika toga, i normalno je da je kvalitet na nivou, za pr. reci cu ti da imaju mercedes. zatim fiat imaju odavno
ps.a secam se pre dve-tri decenije koja su beda bili...mogao siim bukvalno sve prodati

И још се сада фолираш, шта ја теби имам да набрајам. Напред си у свом посту написао ДА ЈЕ ТУРСКА РОБА НА КОСОВУ ЈЕВТИНИЈА; БОЉА И КВАЛИТЕТНИЈА ОД СРПСКЕ - а ја сам те питао КОЈА, НАВЕДИ... или признај да си офрље писао и лагао ...
Демократе губе разум...нису нормални...па да са Кином уведемо бесцаринску....па да за 10 дана...ништа осим Кинеске да се купи у Србијама!
evo npr. da krenem sa sredstvima za higijenu: domestos, puno bolji od varikine, a cisti isto tako dobro, kirecsui, to ti je odlicno sredstvo sa kupatila, WC i sl., u stvari zena kaze da ih ima toliko da im se ne seca ni svih imena, za ciscenje, poliranje, osevzavajuci mirisi, itd.itd. zatim bela tehnika....
i kao sto rekoh, ne treba ni govoriti odonosu cena/kvalitet sa bilo kojim proizvodom turske. i samo da dodam,mene niko ne placa da ja reklamiram tursku robu, samo vam kazem, a o tome mozemo pricati nakon par godina, mada verujem da ce prave patrijote izbegavati tu robu, bolje da daju pare srbiji, pa i vise, nego "neprijatelju"
Ево и даље пишеш без везе... па Доместос није ни српски ни турски производ - него јЕвропски, код нас је увоз из Мађарске а код вас из Турске... значи ту лупеташ..
ШТА ОД БЕЛЕ ТЕХНИКЕ...хехехе... наведи конкретно ???
Ево и даље пишеш без везе... па Доместос није ни српски ни турски производ - него јЕвропски, код нас је увоз из Мађарске а код вас из Турске... значи ту лупеташ..
ШТА ОД БЕЛЕ ТЕХНИКЕ...хехехе... наведи конкретно ???
ps. i sta mislis zasto nece tursku u EU
Neće Vatikan muslimane u EU. Što je razumljivo s aspekta inkvizicije.
.... posle ce ih verovatno pounijatiti