Ljudi, Vojska Srbije je trenutno na zajedničkim vežbama sa NATO-om!!! Evo vam link: http://www.vestinet.rs/srbija/vojska-srbije-sa-vojskom-kosova-na-zajednickim-nato-manevrima
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала вам пуно, веома сам задовољан! Поздрав свим Србима из ноћи у Санкт Петербургу.![]()
Мы приветствуем вас, и мы.
Желаю всего наилучшего.
Есть хорошая ночь.
(Pozdravljamo i mi tebe.
Sve najlepše ti želimo.
Prijatna noć
P.S. Ne znam da li sam dobro prevela uz pomoć prevodioca)
![]()
![]()
![]()
Pridruzujem se Pozdravima !
Uvek su nam dobrodosli iskreni prijatelji i nikada nam ih nije previse !!!![]()
Ја сам пишем преко преводилац. Вероватно смешно да прочитате све ово.Мы приветствуем вас, и мы.
Желаю всего наилучшего.
Есть хорошая ночь.
(Pozdravljamo i mi tebe.
Sve najlepše ti želimo.
Prijatna noć
P.S. Ne znam da li sam dobro prevela uz pomoć prevodioca)
![]()
italijanski mediji : Evrazijski ekonomski savez nece ponoviti krah EU - u Savez ce uci i Srbija !
СМИ Италии: Евразийский союз не повторит провала ЕС и займет его место
Il Giornale ....................... ,, Евразийское экономическое сообщество, договор о создании которого будет подписан 29 мая, в разгар экономического форума в Астане, имеет достаточный потенциал, чтобы стать центром притяжения не только для "разбросанных осколков" бывшего СССР, но и для многих стран, никогда не входивших в состав Советского Союза, пишет издание. Так, на ЕАЭС с интересом смотрят не только соседи России – Армения, Кыргызстан, Узбекистан, Казахстан, – но и дальние партнеры – Сербия, экономически "возрожденные" Балканы и даже Турция.[/COLOR]
РИА Новости http://ria.ru/world/20140528/1009761661.html#ixzz3339yPfNf
![]()
![]()
Pridruzujem se Pozdravima !
Uvek su nam dobrodosli iskreni prijatelji i nikada nam ih nije previse !!!![]()
Ја сам пишем преко преводилац. Вероватно смешно да прочитате све ово.![]()
А резултати анкета задовољити.
Сада покрену овде "гуми", "блаjби", "jагуарки" и пр.Рећи да дошао "нови агент Путина"...
![]()
Ја сам пишем преко преводилац. Вероватно смешно да прочитате све ово.
А резултати анкета задовољити.
http://srbin.info/2014/05/25/natalija-burlinova-ruski-biznis-treba-da-ulozi-novac-u-srpske-medije/
Објављено: 25. мај 2014.
НАТАЛИЈА БУРЛИНОВА: Руски бизнис треба да уложи новац у српске медије
![]()
Наталија Бурлинова
„Ми због нечег сматрамо да нам је довољно да искористимо то што већина становништва у Србији воли Русију. А колеге из САД и ЕУ не спавају, раде. Информационо поље ове државе је западно оријентисано.У интересу је руских компанија, које послују у Србији, прије свега Гаспрома, да подрже тамо проруске медије.“
..................
(evroazija.info)
Mjesta na crvenom tepihu ima još. Da li će biti mudrosti da Predsjednik Srbije stane rame uz rame sa onima koji Srbiju ne ponižavaju, ne podcjenjuju, ne uslovljavaju i najbitnije ne preziru. Nego baš suprotno od toga.
Потписан договор о Евроазијском економском савезу
Версия на русском
Председници Русије, Белорусије и Казахстана потписали су у Астани договор о оснивању Евроазијског економског савеза.
![]()
Владимир Путин је на конференцији за штампу истакао да овај документ има епохалан, историјски значај. Русија, Белорусија и Казахстан прелазе на нови ниво узајамне сарадње, формира се највеће заједничко тржиште на просторима Заједнице независних држава са огромним производним, научним и технолошким потенцијалом, са колосалним природним ресурсима, нагласио је Владимир Путин.
Евроазијски економски савез је нови ниво интеграције уз очување државног суверенитета и функционисаће по универзалним и разумљивим правилима, нормама и принципима по којима ради Светска трговачка организација, рекао је председник Русије.
Сада је на парламентима Русије, Белорусије и Казахстана да до краја године ратификују договор, који ће почети да функционише од 1. јануара 2015.
http://www.ambasadarusije.rs/sr/vesti/potpisan-dogovor-o-evroazijskom-ekonomskom-savezu